- 7 Eylül 2019
- 70
- 171
- 23
- 27
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
BilemiyorumkiAmin canim, bat nezaman bu ay umit varmi
Bende hamile kalmak istiyorum 9 aydır deniyoruz olmuyor. 2 yıllık evliyizKızlar gelin ocak ayinda kimler hamile öğrenelim
Amin canim cumlemizi sevi dirsin yuce Allahim. Sen kur falan biseyler iciyomusun folik asit falanAllah en kısa sürede nasip etsin canım. Hepinize
Ister istemez takiyor insan ama biz elimizden geleni yapicaz taktir AllahinBilemiyorumkidaha reglim daha 2 gun once bitti hep ümit ediyorum hep bosa gidiyor bu ay düsünmemeye calisacagim bakalim ne olacak biz fazlasiyla kafamiza takiyoruz ben takmasam esim takiyor malesef
9Aynen canim ya bizde ayni bizde 2 bucuk sene ewli olmamiza ragmen bizimde denemedigimiz hicbirsey kalmadi bunun basi stres sıkıntı baska birsey yok yaniSelam canim daha yenisiniz siz ben 4 yildir deniyorum ayagimim dikmedim belime yastikmi koymadim neler denemedim ama Allah ol demeyince olmuyor sabredicez
Aynen öyle canım ya bakalim görelim takdir allahin o ne zaman ol derse o zaman allah kimseye cekemeyecegi derdi vermezmis allah olmayan butun herkesin kucagini en kisa zamanda müjdelendirsin insallahIster istemez takiyor insan ama biz elimizden geleni yapicaz taktir Allahin
İnşallah canım sağolStres en onemli engel canim bu surecte ama ben cok stres yapiyorum. Ama madem daha yeni basladiniz denemelere fazla kafana takma sen insallah en yakin zamanda alirsin guzel haberi. Klomen 3 ay kadar bende kullandim ama sonuc alamadim. Gelismeleri yazarsin insallah hersey gonlunce olur
Canım folik asiye yeni başladım. Kür henüz yapmadım ama saraçoğlunun İncir kürünü yapacağım ama canım. Sen ne yapıyorsunAmin canim cumlemizi sevi dirsin yuce Allahim. Sen kur falan biseyler iciyomusun folik asit falan
Aynen herseyin zamani var gelince olur, saglik en onemli biz iyi olalim gerisi gelir9Aynen canim ya bizde ayni bizde 2 bucuk sene ewli olmamiza ragmen bizimde denemedigimiz hicbirsey kalmadi bunun basi stres sıkıntı baska birsey yok yani
Amin insallah canim iyi dusunelim iyi olsun. Hadi bakalim artik guzel haberler bekliyoruz. Unutmayalim gelismelerden haberdar etmeyiAynen öyle canım ya bakalim görelim takdir allahin o ne zaman ol derse o zaman allah kimseye cekemeyecegi derdi vermezmis allah olmayan butun herkesin kucagini en kisa zamanda müjdelendirsin insallah
Bende inofolik iciyorum, ve a+e vitamini vermisti doktorum onu iciyorum canimCanım folik asiye yeni başladım. Kür henüz yapmadım ama saraçoğlunun İncir kürünü yapacağım ama canım. Sen ne yapıyorsun
Canım bende pregros plus kullanıyorum. Bütün vitaminler var içinde ayrıca folis asit görevi görüyor bir de tembel yumurtalar için fayfalıymış aklında bulunsunBende inofolik iciyorum, ve a+e vitamini vermisti doktorum onu iciyorum canim
Onu hic duymamistim canim doktormu verdi onu sana yoksa kendini aldin.Canım bende pregros plus kullanıyorum. Bütün vitaminler var içinde ayrıca folis asit görevi görüyor bir de tembel yumurtalar için fayfalıymış aklında bulunsun
Doktor verdi canım. Yurt dışından geliyor ilaçOnu hic duymamistim canim doktormu verdi onu sana yoksa kendini aldin.
Anladim canim ztn nette arastirdim bulamadim o yuzden soruyorym. Insallah iyi gelir nezamandir kullaniyordunDoktor verdi canım. Yurt dışından geliyor ilaç
Ay ne güzel zayıfaınız. Ben 170 boy 71 kiloyum. İnsülin direnci olduğu içni kilo vermem de zor. Spor yapmaya çalışıyorum ama 1 gn yaparsam 2 gün yapmıyorum istikrarlı olamıyorum. Hamile kalmadan önce en kötü 65 e düşsem iyi olcak ama Bi türlü harekete geçemiyorum
Kuzum çok güzel ya iki taraftan da güzel bir şekilde yumurtlamışsın. Bence kesinlikle dene. Doktor bile demis ya çocuk istiyorsan dene diye. Kesinlikle ilaç içtin bu ay evet ama ilacın bitti yani suan bugun bile hamile kalsan ilaç içmiyorsun sıkıntı olmaz. Mucize olur belkide sana bu ay düşünmüyordun çünkü bence degerlendir ve hamile kallllKızlar nasılsınız ❤
Ben doktordan geldim çok güzel ilgilendi tek tek herşeyi söyledi detaylı inceledi erkek doktordu artık hep buna gidicem bisi olursa başka doktora gitmem harika bir doktor
Kaşık ağrısı şikayetiyle geldim dedim alttan muayene ye aldı önce elle sonra ultrasonla baktı rahim temiz iltihap yada başka sıkıntı yok dedi
Sonra sağ yumurtalıkta baktı ve yumurta çatlamış burda dedi ve sıvısını gösterdi ekrandan dün çatlamış tahmini dedi agrım ne zamandır nerden var dedi dün başladı dedim yoğun ağrı sağ da arada solda sonra sola bakti ordafa 2 yumurta var onlarida gordum biri18mm dieri 16mm çift taraflı yumurtlamışım yani o 18 olanda çatlar buğun ve yarın mutlaka degerlendir çocuk istiyorsan dedi rahim kalınlığı 9 mm imiş onu bile soyledi ve herşeyi bana ultrason ekranından göstererek anlattı tek tek sağolsun güzel haberlerle geldim ama emar çekimi sıkıntı işte makattaki akintim dün akşam kesildi bugün yok bana incir zeytin yağının yan etkisi olabilir dediler onu yemeyi kesince düzeldi birde 2 aydır var bu şikayet başlayıp bitiyor inciride 2 aydır yiyordum ona bağladım başka bisi yoktur inşallah öyle düşünüyorum napicam bu ay bilmiyorum denesemmi bebisi aradayım bu ay çok güzel oluşmuş yumurtalar nediyorsunuz kizlar napsam Ben ya
Ovu testide yapmicam artık inanmıyorum ona pik görmedim ama çatlama olmuş ağrı akıntıdan anlamıştım ben aslında aslında devam edim soldaki yumurta pikde gozukecekmi deniyim diyorum
Kurabiyem1
Pembeayicik1234
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?