- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
Haklisin kuzum ama çok heyecanliyimYok bebisim cok erken ya bekle bosu bosuna uzulme
Ya insallah bu ayin sonunda en guzel haberi alirsin kuzummm benimde 9 gun var test yapmak istiyorum ama cikmayacagini biliyorumHaklisin kuzum ama çok heyecanliyimgece sağ tarafim oyle bir ağırdı ki yatamadım ha
Kafayı yedik ha farkında mısınYa insallah bu ayin sonunda en guzel haberi alirsin kuzummm benimde 9 gun var test yapmak istiyorum ama cikmayacagini biliyorum
Sorma ya her ay ayni muhabbet paso negatif ama yuzsuz degil miyiz yine umutlanirizKafayı yedik ha farkında mısın
Testi nerden hangi markadan ne kadar aldiniz ve kac tane var icinde acaba? Bende test arayisi icindeyimOvulasyon testine başladım bu ay inşallah nasip olur Banada
Çıkmaz kuzum verme daha çok erken boşuna üzülmePembeayicik1234
R Rainbow3461
Kuzular yarin annemi doktora götürecem yarin bata 10 gün kalmış olacak, yarin kan testi versem çıkmaz dimi olsa bile
He valla çok yüzsüz olduk yaSorma ya her ay ayni muhabbet paso negatif ama yuzsuz degil miyiz yine umutlaniriz
Haklısın kuzumÇıkmaz kuzum verme daha çok erken boşuna üzülme
Allah saglikla kucağına versin bebegini inşallah canm. Adet bitiminden itibaren mi iki gunde bir yoksa ovulasyon doneminde mi ?Kızlar merhaba. Valla bu ovülasyon testleri psikoloji falan bırakmadı bende. Ben zaten çift çizgiyi hiç görmedim ancak geçen ayı iki günde bir değerlendirdik sürekli. Ve çok şükür şimdi 4 haftalık hamileyim. Üstelik düşük amh değeri ile. Bu arada adetime 7 gün kala kan testinden öğrendim. Rabbim isteyen herkese versin. Dualarım sizinle ❤
Sağ ol canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Evet, ben adetim bittikten sonra sürekli 2 günde bir değerlendirdim. Ki aynı anda ovülasyon testi de yapıyordum. Ovülasyon testlerim hiçbir zaman pozitif olmadı.Allah saglikla kucağına versin bebegini inşallah canm. Adet bitiminden itibaren mi iki gunde bir yoksa ovulasyon doneminde mi ?
Ne zamandir istiyosun kuzumSlm kızlar bende yaklaşık bir buçuk senedir evliyim ve hamile kalmak istiyorum
Bir buçu seneye yakın istiyoruz 3 aydır klomen tedavisi görüyorum ve yarın adet günümNe zamandir istiyosun kuzum
Ay hadi insallah olmazsin da tutar canimBir buçu seneye yakın istiyoruz 3 aydır klomen tedavisi görüyorum ve yarın adet günüm
İnş cnm ama bu ay umudum yokAy hadi insallah olmazsin da tutar canimBenimde sancilarim var akintim var 8 gun kaldi regliye bakalim
İnsallah Rabbim hepimize nasip etsinİnş cnm ama bu ay umudum yokbenimde bir buçuk haftadır öyle yüzümde çıkan sivilceyi görünce bügün anladımki bu ay da gebelik olmadığı inş sen hamilesindir
Insallah pozitif sonuc olirsin canim test yapcakmisinBir buçu seneye yakın istiyoruz 3 aydır klomen tedavisi görüyorum ve yarın adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?