Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Kızlar merhaba. Valla bu ovülasyon testleri psikoloji falan bırakmadı bende. Ben zaten çift çizgiyi hiç görmedim ancak geçen ayı iki günde bir değerlendirdik sürekli. Ve çok şükür şimdi 4 haftalık hamileyim. Üstelik düşük amh değeri ile. Bu arada adetime 7 gün kala kan testinden öğrendim. Rabbim isteyen herkese versin. Dualarım sizinle

Merhaba kızlar bende 5 aya yakindir hamile kalamiyorm. Esimde az sperm hareketliliği var haftaya son bi defa emin olmak icin test yapicaz. Bugune kadar sadece yumurta günümü hesap edip iliskiye girdik. Sizin bahsettiğiniz testleri falan hic yapmadim hic bilgim yok neler yapiyorsunuz önerileriniz nelerdir lütfen bilgi verir misiniz.

Allah saglikla kucağına versin bebegini inşallah canm. Adet bitiminden itibaren mi iki gunde bir yoksa ovulasyon doneminde mi ?

Allah saglikla kucağına versin bebegini inşallah canm. Adet bitiminden itibaren mi iki gunde bir yoksa ovulasyon doneminde mi ?
Sağ ol canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Evet, ben adetim bittikten sonra sürekli 2 günde bir değerlendirdim. Ki aynı anda ovülasyon testi de yapıyordum. Ovülasyon testlerim hiçbir zaman pozitif olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…