Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Canım çok kilon yok bence ama bir kaç kilo vermeye çalış bende vericem benim boy 1.73 kilom 56 ama bir de kilo verip denicem

Ay ne güzel zayıfaınız. Ben 170 boy 71 kiloyum. İnsülin direnci olduğu içni kilo vermem de zor. Spor yapmaya çalışıyorum ama 1 gn yaparsam 2 gün yapmıyorum istikrarlı olamıyorum. Hamile kalmadan önce en kötü 65 e düşsem iyi olcak ama Bi türlü harekete geçemiyorum

Is guc oyle oluyor canim spora pek benimde vaktim yok siz nezamandir istiyosuniz cocuk

Is guc oyle oluyor canim spora pek benimde vaktim yok siz nezamandir istiyosuniz cocuk
Daha çok yeni canım. Eylül ayında pcos olduğumu öğrendim gebeliği o zaman düşünmeye başladık ama korunmaya devam ettik. Folik asit kullandım 3 ay. Bu ay başladık çalışmalara bakalkm ne zaman olur inşallah uzun sürmez

Insallah canim pkos hamilelige engel degil diyolar ama o piskoloji mahvediyor insani. Bizde 4 yildir istiyoruz ama melegimiz hala gelmedi 2 yil once ogrendim pko oldugumu 1 yil oncede 1 kimyasal gebeligim oldu. Insallah burda hamile oldugumuzuda paylasiriz Allahin izniyle.

İnşallah canım benim doktorum klomene başlamak istedi ama korkuyorum Bi yandan başlamak istemiyorum. Kafam çok karışık cuma günü kotnrolüm var yumurtalıklarımın durumuna göre bakıcak ona göre klomene başlicak. Bi yandan oluruna mı bıraksam diyorum. 1.5 yıllık evliyim bu zamana kadar hep korunduk hiç denemedik gebelik planımız da yoktu. 4 ay önce pcos olduğumu öğrenince gebeliği plana aldık. İşte 3 ay folik asit kullandım şimdi korunmayı bıraktık daha yeni denemeye başladığımız için oluruna bırakayım eğer olmazsa öyle tedaviye mi devam edeyim diyorum bilmiyorum çok karışığım.

Bende katılabilirmiyim topiğe acaba ❤ Bende 2 bucuk senelik evliyim 8. Ayımda hamile kaldim sonra düsük yaptım 1 bucuk sene gecti üstünden daha birsey yok bizde bekliyoruz bakalim nasip kısmet ❤ Allah olmayan herkese nasip eylesin insallah

Stres en onemli engel canim bu surecte ama ben cok stres yapiyorum. Ama madem daha yeni basladiniz denemelere fazla kafana takma sen insallah en yakin zamanda alirsin guzel haberi. Klomen 3 ay kadar bende kullandim ama sonuc alamadim. Gelismeleri yazarsin insallah hersey gonlunce olur

Hosgeldin canim benim❤❤insallah yakin zamanda tekrar kalirsinBenimde 1 yil oncw bi kimyasalim oldu, bende bekliyorumm hayirlisi

Kızlarrr beni de alın tavsiyeye ihtiyacım var. 3 aydır deniyoruz. Biri ayağını dik diyor biri uzan diyor kafam karmakarışık
Selam canim daha yenisiniz siz ben 4 yildir deniyorum ayagimim dikmedim belime yastikmi koymadim neler denemedim ama Allah ol demeyince olmuyor sabredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…