- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
Nebilim kuzum ya iltihapmi var makatta başka bisimi anlamiom hayri alamet deil buKotu düşünme kotu olmasin. Dur bakim doktor ne dicek ne hemen canını sıkıyon döverim ha seniolacak elbet kuzum aylardır uğraşıyoruz pes etmicez napalim
Kuzum sen bu ay mı kullandin antibiyotiğiNebilim kuzum ya iltihapmi var makatta başka bisimi anlamiom hayri alamet deil bu
Yumurtada antibiyotik kullandım 10 gün acaba ondanmi geçikicek bilmiom kafam allak bullak çok içim bunaldı ya
Evet kuzum yeni bitti daha 2 gün oluyor 10 gün kullandım günde 2 kereKuzum sen bu ay mı kullandin antibiyotiği
Kuzum bu ay senin adetin gecikir ha antibotik geciktirirEvet kuzum yeni bitti daha 2 gün oluyor 10 gün kullandım günde 2 kere
İnşallah nasip olur.Degīlim ama bir gun bende hamileyimmmmmmmmm diye post acmak cok isterim
Amin insallah:)İnşallah nasip olur.
Kuzum bu ay senin adetin gecikir ha antibotik geciktirir
Kuzum bu test ovulasyon mu yoksa hamilelik miAynen kuzum gecikicek zaten yumurtlama olmadi çizgi silik 13.gün du bugün 14 e girdik bakalım sabah ne çıkacak ama.eminim 2 3 gün rahat gecikicek keşke içmeseydim boşuna içtim antibiyotiği iltihap yoktu bende doktor kafasina gore yazdı acilde kasık ağrısı deyince halbuki adet olacakmışım üşütunce ağrı oldu sabah zaten adet gelmişti neyse bakalım yarın gidicem doktor söyler ne var ne Yok bilirim ona gore duruma bakarım
Bende buyuk ihtimal böbrek iltihabida var genel cerrahiye oyuzden gidicem tedavi verirse bebek işi bu ay olmaz tutmaz ilaçlarla
Ovu kuzum gebelik daha erken adet yeni bitti sayılır 14.gün bugün yine silik cıktı yumurta geç gelecek bu ay bugün randevum var bakalım nedi cek doktor sag kasigimda agri var sanci sabahtan beri doktor çıkışı yazarım kuzum haberleri dua et bana lütfen kötü birşey olmasın inşallahKuzum bu test ovulasyon mu yoksa hamilelik mi
Dualarım hep seninle güzelim benimmmOvu kuzum gebelik daha erken adet yeni bitti sayılır 14.gün bugün yine silik cıktı yumurta geç gelecek bu ay bugün randevum var bakalım nedi cek doktor sag kasigimda agri var sanci sabahtan beri doktor çıkışı yazarım kuzum haberleri dua et bana lütfen kötü birşey olmasın inşallah
Benimde 3 gundur kahverengi akintim geliyor bir var bir yok gibi bende bisey anlamadim, bu gunlerde adet olmam gerekiyor test yaptim negatif canimİyi aksamlar kizlar, bugun sancim var sanki alttan bir sey gelecekmis gibi uf bat a 10 gun var daha ayyyy bu stres beni oldurecek
Geç döllenme olabilir biraz daha bekle benceBenimde 3 gundur kahverengi akintim geliyor bir var bir yok gibi bende bisey anlamadim, bu gunlerde adet olmam gerekiyor test yaptim negatif canim
Hayirli olsun kuzum insallah ya, ben 24 yasindayimKızlar merhaba bende ocak ayında hamileliğin öğrenenlerdenim umarım herkes bu güzel haberi bir an önce en güzel şekilde alır
Bekle canim adetiBenimde 3 gundur kahverengi akintim geliyor bir var bir yok gibi bende bisey anlamadim, bu gunlerde adet olmam gerekiyor test yaptim negatif canim
Çok teşekkür ederimHayirli olsun kuzum insallah ya, ben 24 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?