Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Bu ay icimdeki umut yok oluyo sanki ya dun doktora gittim yumurtalara bakti falan iyi durumda dedi simdi gebelik belli olmaz dedi adete var diye ama be bileyim namaz kildiktan sonra o kadar dua ediyorum ki Rabbim herkese nasip et diyorum. Ya doktor bana gebelik var desin o an neler yasiycam onu dusunmek bile icimi kipir kipir ediyo bu stresle napcam bilmiyorum bu ayda kocaman negatif gormek istemiyorum

Çok sağol kuzum benim canım
Kadın doğuma yarın gidicem yanlış almışım randevuyu başka hastaneye kafa gıdık ya stresten
Genel cerrahiye girdim muayene yaptı kasık ağrısı da var sağda baktı eliyle bisi yok dedi onun için kadın doğuma baktıricam yarın makattanda muayene yaptı emar ve kan istedi kan sonucum temiz cıktı cumartesi emar cekilicem akşam 8 de pazartesi sonuçlarla doktora gidicem ozaman belli olacak sıkıntı inşallah ciddi bisi çıkmaz bebek işini bu ay ertelicem mecbur ilaç alicam çünkü bide emar a giricem sıkıntı olmasın diye hayırlısı olsun Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla versin inşallah
Pembeayicik1234

Geç olsun güç olmasın kuzucum benim hakkında hayırlısı olsun❤❤

Kızlar merhaba bizde bebiş istiyoruz ilk denememiz bu ay bakalım ne olacak bende pcos var doktor kontrolüne de gidiyorum cumaya randevum var eğer yumurtam büyümemiş adet düzenine girmemişse klomen başlayacak inşallah Bi sıkıntı olmaz bebek isteyip olmama yada uzun sürmesi gibi Bi durumumuz olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…