- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 30
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
Kızlar gelin ocak ayinda kimler hamile öğrenelim
Insallah oyledir canim ya 4 yildir istiyoruz ama hala olmadi piskolojim alt ustGeç döllenme olabilir biraz daha bekle bence
Bizde 4 ay oldu calismalar devam bende pko var yanlizİnsallah kuzummm Allah herkese nasip etsin insallah
Baskada sansim yok ztn canim bu ayda olmadi sanirimBekle canim adeti
Bizim 4 yil oldu canim hala yok bende pkoluyumBizde 4 ay oldu calismalar devam bende pko var yanliz
Her zaman ümitli ol Allahtan ümit kesilmez hiç beklemediğin anda olur belkiInsallah oyledir canim ya 4 yildir istiyoruz ama hala olmadi piskolojim alt ust
Umidimi kesmek isteniyorum ama dusunmiycem dedikte aklimdan cikmiyor stresten olmuyor belki ama kebdime mani olamiyorumm, Allah buyuk ol der olur. Herkese nasip etsinHer zaman ümitli ol Allahtan ümit kesilmez hiç beklemediğin anda olur belki
Sizin ne kadar surede oldu canim ozel degilse, bende pko da var bu aradaUmidimi kesmek isteniyorum ama dusunmiycem dedikte aklimdan cikmiyor stresten olmuyor belki ama kebdime mani olamiyorumm, Allah buyuk ol der olur. Herkese nasip etsin
Hadi hayirlisi kuzum yukselir insallahBugun troid kontrol um vardı beta HCG de bakalım dedi 0.269 çıktı beklenen adet 6 Şubat son adet 9 Ocak hayırlısı
Sizin ne kadar surede oldu canim ozel degse, bende pko va bu aradaHer zaman ümitli ol Allahtan ümit kesilmez hiç beklemediğin anda olur belki
Hadi hayirlisi kuzum yukselir insallah
Bende de pko var 4 aydır deniyorumSizin ne kadar surede oldu canim ozel degse, bende pko va bu arada
Bizim 4 yil oldu canim hala yok bende pkoluyum
1 sene kuzum 24 yasindayim 4 5 aydir deniyoruzİnşallah canım sen ne kadar oldu evleneli kaç yaşındasın
Bende 24 yaşındayim 4 aylık evliyim hiç korunmadik1 sene kuzum 24 yasindayim 4 5 aydir deniyoruz
Çok sağol kuzum benim canımDualarım hep seninle güzelim benimmmhiçbirşey cikmicak inşallah güzel haberlerle geleceksin korkma. Birsey çıksa bile atlatırız beraber. Sen hastaysan bende hastayimdir sen içini ferah tut Allah senin kucağına bebek verecek biliyorum bitanem❤❤
Benim evlendiği ilk ay oldu ama o düştü 3 ay geçti aradan şimdi tekrar oldu canımSizin ne kadar surede oldu canim ozel degse, bende pko va bu arada
Geç olsun güç olmasın kuzucum benim hakkında hayırlısı olsunÇok sağol kuzum benim canım❤
Kadın doğuma yarın gidicem yanlış almışım randevuyu başka hastaneye kafa gıdık ya stresten
Genel cerrahiye girdim muayene yaptı kasık ağrısı da var sağda baktı eliyle bisi yok dedi onun için kadın doğuma baktıricam yarın makattanda muayene yaptı emar ve kan istedi kan sonucum temiz cıktı cumartesi emar cekilicem akşam 8 de pazartesi sonuçlarla doktora gidicem ozaman belli olacak sıkıntı inşallah ciddi bisi çıkmaz bebek işini bu ay ertelicem mecbur ilaç alicam çünkü bide emar a giricem sıkıntı olmasın diye hayırlısı olsun Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla versin inşallah❤
Pembeayicik1234
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?