Gebe kalmak istiyorum

evet yanlış... okul var ve maddi durum sıkıntılıyken neden böyle bir şey düşünüyorsunuz...

ne güzel di mi ..keşke çok iyi insan diye düşünüp evlendiğimiz kocalarımız da ''çokiyi'' olarak devam etse...
5 Dk sonra yaşayacağımızın bile garantisi yokken ''o ne özgüven o'' demek istiyorum.

O cocuklari pecete satsinlar diye yapmadiklarini ne biliyosun.
Hem her bebek isteyen cocugunu sokaklarami saliyo

Yani pardonda hiç görmüyo musunuz yapıyolar 3-4 çocuk sonra ağlıyolar yok okutamıyoruz bakamıyoruz diye.. Adam asgari ücretle çalışıyor ama 3-4 çocuğu var belki daha fazla hani bereket? Niye çocuklara böyle bi sorumluluk yükleniyor yani.. Yazık değil mi o çocuğa. Akıl mantık işidir çocuk yapmak. Büyük sorumluluk. Paramız yok ama olsun bereket getirir diyolar olan oluyor sonra.. Bide bakabilecekleri kadarda yapmıyolar. Cahillikten mi yani korunmayı bilmediklerinden mi anlayamıyorum o kafayı

Şimdi şu çocuk nasibiyle gelir vs.laflarını bırakalım bence.
Zira söz konusu bi'can öyle "şöyle olur, böyle olur" diye havadan konuşmamak lazım somut şeyler gerek.
Birikiminiz var mı? Borç var mı? Evlilik oturmuş mu? Şuan ki pozisyonun bebek için uygun mu vs bunlar aman bebek bi'doğsun da hallolur denilecek şeyler değil.
Tamam bi'kadın olarak anne olmak istemen çok doğal bi'şey ama şartların hiç elverişli değil malesef.

Zaten okulun 1 yılmış. Evliliğin daha çoook yeni resmen daha cicim aylarındasınız. Okulunu bitir, evliliğin bu süreçte otursun. Hatta bana kalırsa bir yıl da çalışıp maddi durumunuzu iyileştirmeye bakın.

Yaşın mı sorun? Niye acele ediyosun ki?

Bence dusunebilirsin ,hamile kalip dogana kadar okulun bitmis olur.birkac sene kendin bakarsin sonra sen işe cocugun kreşe gider
Boylece duzeninizide kurmus olursunuz

Bana bencilce geliyor biseyleri oturtmadan yapmak. Canin sikilnis eglence ariyosun. Benim 3 yil oldu hala biseyler oturmadigi icin dusunmuyorum. Cocuk acisindan dusundugumde uygun zaman degil. Ben istiyo muyum evet. :)

Eee sartlarin iyimis iste. Yap o zaman. Neyi soruyosun? Bastan sen dedin oturmadi her sey diye.

Merhaba kizlar..

Evliyim ve mutluyum. Cocugum olsun istiyorum ama henüz rayina oturmamis bir kac seyimiz var.. Okulum var henüz bitmedi, maddi olarakta pekte iyi durumumuz var diyemem, ama buna ragmen cocuk istemem yanlis mi?
yanlış değil ama şu an mantıksız..
Şartlar normal değilken bir de çocuk sorumluluğu eklenirse durumun daha da kötüleşebilir.
Ne okuyorsun bilemiyorum ama okulla çoçuk aynı anda çok zor.

Bu yazdiklariniza tamamen katiliyorum cok haklisiniz ona bisey diyemem.ama istisnalar var.
Sunu demek istiyorum konuyu acan bayan bilmem kacinci cocugumu yapmak istiyorum demiyoki
Bitane evlat istiyo.
Cocuk yapanlarin hepsinin durumu dortdortluk degilki

Ben zaten konu sahibine yazmamıştım ki onu. Sizİn bereketiyle gelir sözünüze istinaden yazdım. Dört dörtlük olmadığı için 1 ya da hadi olsun 2.. Ama resmen düzineyi tamamlamaya çalışıyolar sanki ben ona sinir oluyorum..

Yasim 22. Size sormamda ne gibi bir sorun var evet sosyal güvenlik acisindan bir skinti yok sadece fikrinizi sordum önerilerinizi degerlendirmenizi merak ettim daha dogrusu tecrübeniz önemli sadece cocuk yapmak istiyorsan yazan olmus böyle birsey olabilir mi sizce?

Merhaba,

Benimde senelerdir çocuk olmadı.

Almanya’da bir Türk doktor var. Bize birkaç soru sordu. Sonra beni muayene etti.

Çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. Çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.

Çocuk bereketiyle gelir, yap gitsin ne olacak gibi olumsuz anlamda gaz verip konu sahibinin aklını karıştırıyorsunuz. Çocuğun bereketiyle falan gelmediği, ailenin çocuğa iyi bir hayat sağlamakla yükümlü olduğu gerçeğini bilmiyormuş gibi yapmayın. Dünyada yeterince zarar görmüş çocuk var. Yani demek istediğim, her şey toz pembe değil. Daha yeni evlisiniz, sorunlarınız varmış vs. yani sorunların ortasına doğan çocuklar mutlu olmuyorlar. Yap gitsin ne demek yani? Sorunlarınızı çözün zira bebek doğunca kendiliğinden çözülmez o sorunlar. Ondan sonra konu açıyor insanlar burada "5 aylık bebeğimle terkedildim, aldatıldım, hamileyim boşanıyorum" falan diye. Üzülüyor insan.

Hop, bi dakka! Konu eskiymiş. Yahu neden hortlattınız? Kafam karıştı benim de, uzun uzun yazdım. :)

Kendin kendi ağzınla söylüyorsun çocuk için doğru vakit olmadığını... Herşey vaktinde güzel, beklemelisin..

7 aylık evlilikte çocuk yapmak çok riskli iş. Hem nasıl emin olabiliyorsunuz evliliğinizin yürüyeceğinden? Onu da geçelim çocuk maddi olarak büyük külfet. Karnını doyurmak marifet değil bu devirde.
Ne alaka 7 aylik evlilikle cocugun? 30 yillik evlilikler bitiyor.. ne yani 30 yil bekleseler miydi çocuk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…