- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
ne güzel di mi ..keşke çok iyi insan diye düşünüp evlendiğimiz kocalarımız da ''çokiyi'' olarak devam etse...siz maşallah herşeyden çok eminsiniz...%100 emin oalcak kadar hem de..
o zaman bize neden soruyorsunuz erken mi diye? herşeyi çok bilip emin olduğunuz gibi,bebek içn erken olup olmadığını da çok biliyorsunuz demektir..
ps:aldatılan kadınlar da zaten hep;aile değerleri sağlam olmadığı için aladtılmışlardır,kocaları uçkurlarına sahip olamadıkları için değil
O cocuklari pecete satsinlar diye yapmadiklarini ne biliyosun.Öyle olsaydı sokaklarda peçete satan çocuklar olmazdı!
O cocuklari pecete satsinlar diye yapmadiklarini ne biliyosun.
Hem her bebek isteyen cocugunu sokaklarami saliyo
Kizlar sakin olun. Yurtdisinda dogudum elbette kendimi garantiye de aldim, burada cocuk yapmak masraf olabilir ama devlet sana bir sürü yardim ediyor kaldi ki ben sendikami da doldurdum yani 2 seneye yakin sendikamdan maas alabilecegim. Böyle imkanlarim var.
Bosanmama konusuna gelince, bana kizcagiz demenize hic gerek yok - siz necisiniz diye de soranlar olmus, ben kadin haklarini savunan, siddete karsi tahammülsüz olan bir insanim aldatma konusuna gelince bizde olmaz - garantisi mi var diye soracak olursaniz da, aldatan adamin ailesi (annesi babasi didisinin didisi) pesini birakmaz ona mesafe alir ve bizim aile degerlerimiz kuvvetli yani insan buna cesaret edemez ailesini kaybetmemek icin ayrica tek eslilik de var yani bunun ihtimali bile yok.
Kendini bilmeyip ukalaca yazanlarda var aranizda sizden ricam biraz konuya adapte olun.
yanlış değil ama şu an mantıksız..Merhaba kizlar..
Evliyim ve mutluyum. Cocugum olsun istiyorum ama henüz rayina oturmamis bir kac seyimiz var.. Okulum var henüz bitmedi, maddi olarakta pekte iyi durumumuz var diyemem, ama buna ragmen cocuk istemem yanlis mi?
Bu yazdiklariniza tamamen katiliyorum cok haklisiniz ona bisey diyemem.ama istisnalar var.Yani pardonda hiç görmüyo musunuz yapıyolar 3-4 çocuk sonra ağlıyolar yok okutamıyoruz bakamıyoruz diye.. Adam asgari ücretle çalışıyor ama 3-4 çocuğu var belki daha fazla hani bereket? Niye çocuklara böyle bi sorumluluk yükleniyor yani.. Yazık değil mi o çocuğa. Akıl mantık işidir çocuk yapmak. Büyük sorumluluk. Paramız yok ama olsun bereket getirir diyolar olan oluyor sonra.. Bide bakabilecekleri kadarda yapmıyolar. Cahillikten mi yani korunmayı bilmediklerinden mi anlayamıyorum o kafayı
Bu yazdiklariniza tamamen katiliyorum cok haklisiniz ona bisey diyemem.ama istisnalar var.
Sunu demek istiyorum konuyu acan bayan bilmem kacinci cocugumu yapmak istiyorum demiyoki
Bitane evlat istiyo.
Cocuk yapanlarin hepsinin durumu dortdortluk degilki
Niye bu kadar agresifsiniz?Eee sartlarin iyimis iste. Yap o zaman. Neyi soruyosun? Bastan sen dedin oturmadi her sey diye.
Ne alaka 7 aylik evlilikle cocugun? 30 yillik evlilikler bitiyor.. ne yani 30 yil bekleseler miydi çocuk için7 aylık evlilikte çocuk yapmak çok riskli iş. Hem nasıl emin olabiliyorsunuz evliliğinizin yürüyeceğinden? Onu da geçelim çocuk maddi olarak büyük külfet. Karnını doyurmak marifet değil bu devirde.
Ne alaka 7 aylik evlilikle cocugun? 30 yillik evlilikler bitiyor.. ne yani 30 yil bekleseler miydi çocuk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?