Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okul derken ne okuyorsun kaçıncı sınıftasınMerhaba kizlar..
Evliyim ve mutluyum. Cocugum olsun istiyorum ama henüz rayina oturmamis bir kac seyimiz var.. Okulum var henüz bitmedi, maddi olarakta pekte iyi durumumuz var diyemem, ama buna ragmen cocuk istemem yanlis mi?
Niye cnm istiyosan yap bence.evlat bu baska seye benzermi hem insallah bereketiyle gelir.Merhaba kizlar..
Evliyim ve mutluyum. Cocugum olsun istiyorum ama henüz rayina oturmamis bir kac seyimiz var.. Okulum var henüz bitmedi, maddi olarakta pekte iyi durumumuz var diyemem, ama buna ragmen cocuk istemem yanlis mi?
Bana göre yanlış... Sırf istiyorum diye düşünülmeden yapılacak birşey değil.Merhaba kizlar..
değil canım,hayırlısı için dua et en iyi zamanı ayarlayan ayarlamıştır onun gününüde,hakkında hayırlısını dile senin içinde doğacak çocuğun içindeMerhaba kizlar..
Ne yani kocan seni aldatsa, dövse, yine de evli mi kalacan? Ne demek bizde bosanmak yok? Dinde var, hukukta var, siz necisiniz?Bosanmak mi? Bizde bosanmak yok, aklimin ucundan dahi gecmez. Sirf olsun diye degil istedigim icin olsun istiyorum. 7 ay niye erken?
Hadi 7 aylik evlilik erken, okudugu icin de sorun olabilir...Daha 7 aylik evlisiniz, okula gidiyorsunuz, yurtdisindasiniz ve bebek istiyorsunuz. Üstelik nickiniz zekakupum.
Ironi buna derler heralde![]()
Merhaba kizlar..
Hadi 7 aylik evlilik erken, okudugu icin de sorun olabilir...
ben bu yurtsidi kismini anliyamadim. Yurtdisinda yasiyanlar bebek istiyemez mi.![]()
Yav belli ki kiz gurbetci orda dogmus ne dili ne kulturu kavrayamamasi ya :)Elbette bebek istiyebilirler fakat daha okulun bitmemis, o ülkenin dilini bilmiyorsun, kültürünü tam kavrayamadin,.. bunlar çok sorunlara yol açiyor. Annelik sadece bebegin af edersin yemesi, içmesi, siçmasini saglamak degildir. Egitim vermektir, emek vermektir, zamanini ona harcamaktir,...
Yani bu kosullar altinda bi bebek dogurmak gerçekten bencellik oluyor. Daha öncede bu sitede yazmistim, önemli olan bebegi istemek degil, önemli olan o bebegin dogmasi, büyümesi için dogru sartlar, kosullar yaratmaktir.
Yav belli ki kiz gurbetci orda dogmus ne dili ne kulturu kavrayamamasi ya :)