- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi aysemelek35
-
Yok tatlm benimki cok yeni beta hcg 120.5 cikti. Doktora pazar gunu gidecem kese icin.pembe de oldu kahverengi de. şarıl şarıl kırmızı olan da var. doktor ultrasonda keseyi temiz gördü. senin kese nasılmış sordun mu?
Ahh canım ne kadarda zormusCanm yeniyse hç ayağa kalkmaman lazm çok thlkeli dikkat et kendne bendede aynısı war
cok yeniymiş. hayırlısı ile kucağına alırsın insallahYok tatlm benimki cok yeni beta hcg 120.5 cikti. Doktora pazar gunu gidecem kese icin.
Aynen yaa hayirlisi. Ama o bebegi cok istiyorumcok yeniymiş. hayırlısı ile kucağına alırsın insallah
eger bebek döllenme sırasında sorunlu olursa böyle seyler olabiliyor, ben hep hayırlısını, sağlıklısını diledim, biliyorum cok zor ama böyle düşünmek gerek. hayırlısını dileyin, dinlenin
inşallah canım insallahAynen yaa hayirlisi. Ama o bebegi cok istiyorum
bende de aynı durum vardı. 8 gun surdu lekelenme. ama 2-3 güne bir doktor görüyordu ve her seferinde buyuyordu kese, 9. haftada bebek hareket bile ediyordu, keseden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum dedi, plesenta rahim duvarına sürtünüyor olabilir dedi, sanırım oyle oldu. cunku bebeğimde hiç sorun olmadı. dsunmemeye çalışın, sağlıkla gelsin miniginizBenim de üç ay önce bir düştüğüm olduğu için şimdi progestan kullanıyorum üç defa 200 Mg.. Kahverengi lekeler var Dr düşük ihtimali dedi yatıyorum suan. Ama kese de bir sorun yok hatta daha da büyümüş 15mm olmuş. Ama çok az leke var.. Var mı aranızda böyle bir durum yaşayan kızlar çok tedirgin durumdayım..
Aminn inşallah be canıminşallah canım insallah
ben de gecen yıl bu zaman öğrenmiştim, sen de kucağına al insallah
evet, 1.cisi 3 yasında, koca kız oldu bileAminn inşallah be canımmaşallah sen kucagina almissin hadi darisi basima seninki 2.ci mi bu tatlm
Masllah yaa allah bagislasin yerim ben onuevet, 1.cisi 3 yasında, koca kız oldu bile
baktım aynı sehirde olsak doktorumu önerecektim sana ama Ankara'daymıssın
profilinizde Ankara yazıyor :)Masllah yaa allah bagislasin yerim ben onuben istanbul silivrideym cnm AnlAnkarada degilim ki
Hadi yaa nasil ankara yaziyo yaa kendilignden degisiyo anlamadm kiprofilinizde Ankara yazıyor :)
ben İstanbul'da da değilim ama
ederim tabi kiHadi yaa nasil ankara yaziyo yaa kendilignden degisiyo anlamadm kidua et canim bana inşallah pazar günü gittigimde keseyi gorurum
Gebelik testi mi cnmederim tabi ki
aslında sen de evde test yapıp koyuluğunu kontrol edebilirsin 2-3 güne bir
evet tabi stres yapmayacaksanGebelik testi mi cnm
Ahh canim benim gibi sabirsiz biri yoktur herqlde. Ama zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin. Perşembe gidip kanda tekrar baktirmayi düşünüyorum esim gunduz calistigi icin evdeyim tek basina cikmamama da bu durumda izin vevermiyo anlayacagin beklemem lazimevet tabi stres yapmayacaksan
3 gun sonra kan tahlilini de tekrarlarsan daha sağlıklı sonuç alırsın tabi
çok iyi haber bu :)Ahh canim benim gibi sabirsiz biri yoktur herqlde. Ama zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin. Perşembe gidip kanda tekrar baktirmayi düşünüyorum esim gunduz calistigi icin evdeyim tek basina cikmamama da bu durumda izin vevermiyo anlayacagin beklemem lazimama tatlm dunden beri progesteron i kullandgmdan beri pembe akintm kesildi
Ayy canim benim inşallah sorun cikmaz 6 aydir hamile kalmayi bekliyorum bebegime bisey olursa asla kendimi toparlayamamçok iyi haber bu :)
kendin test yap o halde (yani ben kendim oyle yapardım, cok sabırsızım, ne oluyor ne bitiyorsa öğrenmek isterim bir an once ama seni de yanlış yönlendirmek istemem canım)
hakkında hayırlısı olsun tekrardan, seni takip edeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?