- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi aysemelek35
-
yok,içime cok güzel seyler doguyor, sıkıntı çıkmayacak insallahAyy canim benim inşallah sorun cikmaz 6 aydir hamile kalmayi bekliyorum bebegime bisey olursa asla kendimi toparlayamamburda yazisiriz tabiki yine sence bebeğim e bisey olurmu
Ahh icimi o kadar rahatlattin ki canim insallah hersey guzel olur ikimiz icindeyok,içime cok güzel seyler doguyor, sıkıntı çıkmayacak insallah
ben beklemedim hiç, sen daha hassassındır, anlıyorum seni, negatif tum dusunceleri kafandan at, cogu annenin basına geliyor, lekelenme, kanama
merhaba. aynı şeyleri yaşamışız. bende bir düşük yaptım şu an 6 haftalık hamileyim. ve 5 gündür kahverengi lekelenmelerim var. doktor progestan seviyeme baktı sonuç iyi çıktı ama lekelenme için iğne yapıyor 3 günde bir. bugün yok gibi şimdilik. ilk bebekte de kahverengi lekeler olmuştu sonra progestan hapı aldım ama faydası olmadı düştü. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. artık çok korkuyorum çokSağolun kızlar yatıyorum sabahtan beri kimsede yok yanımda Dr gittim düşük tehliken var dedi.. Daha önceden yaşadığım için ne kadar zor olduğunu biliyorum inşallah bişey olmaz. 200mg sabah öğle akşam alıyorum progestan.. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı kucağına almayi nasip etsin.
Aslında kahverengi lekelerden korkmak lazımmış biz önceden düşük yaptigimiz için drlar düşük tehlikesi diyorlar kırmızı olmadığı sürece korkma dedi bir Dr tanıdığımız.. inşallah kucağımıza alırız Rabbimin izniylemerhaba. aynı şeyleri yaşamışız. bende bir düşük yaptım şu an 6 haftalık hamileyim. ve 5 gündür kahverengi lekelenmelerim var. doktor progestan seviyeme baktı sonuç iyi çıktı ama lekelenme için iğne yapıyor 3 günde bir. bugün yok gibi şimdilik. ilk bebekte de kahverengi lekeler olmuştu sonra progestan hapı aldım ama faydası olmadı düştü. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. artık çok korkuyorum çok
Korkmamak lazımmış düzeltiyorumAslında kahverengi lekelerden korkmak lazımmış biz önceden düşük yaptigimiz için drlar düşük tehlikesi diyorlar kırmızı olmadığı sürece korkma dedi bir Dr tanıdığımız.. inşallah kucağımıza alırız Rabbimin izniyle
Teşekkür ederim cevbınz için çok koyu bir renk degil zaten açık kahve ve beyaz akıntı içinde geldi iki gündür çok yoruldum dün birazda soguk algnlıgı hapşırık vardı onlara bağlı oldu heralde inşallah sorun yokturKorkmamak lazımmış düzeltiyorum
Benimde aynen öyleydi progestani üçe çıkardım ve iki gündür kalkmadan yatıyorum çok şükür artık leke gelmiyor.Teşekkür ederim cevbınz için çok koyu bir renk degil zaten açık kahve ve beyaz akıntı içinde geldi iki gündür çok yoruldum dün birazda soguk algnlıgı hapşırık vardı onlara bağlı oldu heralde inşallah sorun yoktur
Benimde aynen öyleydi progestani üçe çıkardım ve iki gündür kalkmadan yatıyorum çok şükür artık leke gelmiyor.
Bana iğne vermedi drum yat dinlenprogesteron progestana devam dedi ama ben öğlen de içmeye başladım tavsiye dışında.. Öyle kesildi lekeler Bu hafta sonuna kadar böyle devam edicem sonra yine sabah aksama dönerim.bende de aynen dinlenince yatınca leke gelmiyor. tabi ki progestan iğnesinin de faydası oldu
bana da hap vermedi. sadece iğne kullandım 3 günde bir. eğer lekelenmen olmazsa bırakırız dedi. yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecekBana iğne vermedi drum yat dinlenprogesteron progestana devam dedi ama ben öğlen de içmeye başladım tavsiye dışında.. Öyle kesildi lekeler Bu hafta sonuna kadar böyle devam edicem sonra yine sabah aksama dönerim.
İnşallah sorun çıkmaz canım ben kafama takmiyorum sen de öyle yap moral hersey böyle durumlar da.bana da hap vermedi. sadece iğne kullandım 3 günde bir. eğer lekelenmen olmazsa bırakırız dedi. yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek
çok teşekkürler inşallah. ilk seferde neden düşmüştü bebek? bi de bu seferkinin kalp atışını dinlediniz mi?İnşallah sorun çıkmaz canım ben kafama takmiyorum sen de öyle yap moral hersey böyle durumlar da.
canım ben iğnesini aldım bu sefer. ilk gebeliğimde de hapını içmiştim. bende hiç baş dönmesi yapmadı ama biraz sersemletiyor. yani uyku durumu sürekli esneme vs. onun dışında etkisi olmadı.Kızlar aldm ilacı başm ćok dönüyo
Bide kızlar bu muhtemel dogum tarihini ilk başta son adetime göre yapmştım ama doktor bugün bana sata göre 5 hafta ama aslında 3 haftalık dedi ben tam olarak biliyorum kaç haftalık oldunu ona göre girdim muhtemel tarihi çünkü benim gebeligime göre daha önde gidiyo burdaki gebelik açıklamaları
Bir nedeni yoktu canım normal bir düşük dedi drum haftaya kalp atışını dinliycez canımçok teşekkürler inşallah. ilk seferde neden düşmüştü bebek? bi de bu seferkinin kalp atışını dinlediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?