Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

eşim zaten ilgiliydi halada öyle
ben bebeğiymişim karnımı göstererek oda minik bebeğim diyo
çocuklarım benim diye seviyo beni

benim eşim hiç değişmedi,hamilelikten öncede fazlasıyla ilgiliydi şimdide aynı,hatta korkuyorum birgün ilgisiyle gebertecek beni:)

"aman hoplama bebeğe birşey olacak onu yapma bebeğe birşey olacak" tarzındaki davranışları haricinde ikimizde de bir değişiklik yok. 17 haftalık hamileyim ben bile daha alışamadım kendimi hamile gibi hissetmiyorum. aşerme ya da kusma gibi şeyler de yaşamadığım için sanırım pek naz yapacak durumum olmadı. öyle durup dururken ağladığımda da eşim karşıma geçip gülüyodu ben de sinirimden gülmeye başlıyordum
biz bi garibiz galiba sempatiksalakcinni

hamilelikten öncede ilgiliydi , hamile kaldığımdan beri dahada fazla üstüme düşüyor :kedi:
bende azda olsa naz yapıyorum kaydirigubbakcemile3

7 yıldır tanıyorum eşimi 4 yıldırda evliliyiz..şükürler olsun evlendiğime hiç pişman etmedi beni, umuyorumki ondan bir çocuk sahibi olduğum içinde pişman olmıycam..bana sabrettiği için teşekkür ediyorum ona kaydirigubbakcemile3

eşim cidden çok sevindi halada öyle hatta maşallah daha fazla ilgisi fazlaştı diyebilirim moral olarak çok önemli eşin bu dönemde ilgisi

Özellikle hamile olduğumu ilk öğrendiğimizde eşimin tavrı o kadar rahatlatıcıydı ki bunun için ona minnettarım. Ben paniğe kapılmış gözlerle şaşkın şaşkın bakarken, o "baba olacağım" diye havalara uçuyordu mutluluktan! Onun o halini gördükçe ben de rahatlayıp duruma alıştım.. Yoksa ne yapardım bilmiyorum... Hala da sağolsun hep ilgili benimle. Canım bir şey mi istedi, bir meyveye yan mı baktım falan diye hep gözü bende, hiçbir şeyimi eksik etmemek için çabalıyor... Valla hamile olan o olsa, kocası ben olsaydım, ben onunla bu kadar ilgili olabilir miydim bilmiyorum... Sağolsun...kaydirigubbakcemile2

kızlar size ilk hamileliğinde son derece ilgizis ve soğuk olan bir adama nasıl oluyorda ikinci bebeği veriyorum onu anlatmak istedim. eminim alınacak çok ders var.
evliliğimin 5. yılında oğluma hamile kalmıştım. tüm aile şokta. eşimin ailesine gelen ilk bebek bu. herkes etrafımda pervane bir tek eşim değil. yatağını ayırdı ilk önce. sonra benimle göz temasını kesti. farkettim, mümkün olduğunca eve geç gelme çabasında. kendimi kötü hissediyorum sadece yat biraz gecer diyo. konuşmayı deniyorum iletişim sıfır. benim aşık olduğum 5 yıl deli gibi aşk yaşadığım adam değil bu.
dayanamadım birgün kayınvalideme gittim. anlattım dedim bize bişey oldu buz gibiyiz diye. onuda çağırdı kızdı kayınvalidem. iki canlı karın oğlum derdin ne senin sevginden güç alıcak karın yoksa geçmez bu zor günleri dedi. o iki canlı ise ben üç canlıyım benimde sorumluluğum arttı dedi yanlızca.
kendimi cezalandırılmış gibi hissediyordum. yanlız yiyor yanlız uyuyordum. bebeğimin hayallerinde bile tektim hep.
derken 32. haftamda birgün aniden suyum gelmeye basladı ve bir sancı o biçim. aradım eşimi ve sanırım bebek geliyo dedim. ödü koptu 10 dakika içinde eve geldi. kayınvalidemide almış gelirken apar topar doktora gittik. dönüşü yoktu doğum başlamıştı artık. akşam üzeri 4 gibi yatışım verildi ve sancı odasına aldılar. sabaha kadar sancı cektim ve sabah dokuzu on gece oğlum doğdu.
eve döndüğümüzde o aşık adam geri dönmüştü. bana sırılsıklam aşık, oğüluna deli olan bir adam vardı yanımda. haklı olarak buda zoruma gitti ve 3. gün dayanamadım ağlamaya başladım. hazır doğmuş çocuğu nede kolay seviyosun öle onun bütün derdini tek yasadım ben şimdi niye bu değişim dedim. eşimin gözleri doldu. ne söylesen haklısın, ne söylesem anlatamam ama belki bu anlatır dedi ve cüzdanının içinden boş bir sigara paketi çıkardı. paket açılıp içine bişeyler yazılmış. şimdi size orda okuduklarmı aynen yazıyorum.
'' Allahım canımı doğuma alalı neredeyse 3 saat oldu. hala bir haber yok. nasıl oluyorda aklımı yitirmiyorum bilmiyorum. sana ilk günden beri ettiğim duayı biliyorsun. illede sınayacaksan beni illede yakacaksan canımı, bırak karım benim olsun, oğlum senin. hep korktum bu denli büyük bir mutluluktan sonrta kötü birşey olacak diye. aylardır hep karıma birşey olacak diye ve bunu ben yaptım diye içtiğim suyu bile zehir gibi hissettim.şimdi göster mucizeni ve bana diğer yarımı geri var...''
işte böle kızlar meğer hep korkmuş bişey olacak diye zavallı adam. şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum ve inanın artık babamız daha deneyimli. duygularını saklayıp ne bana ne kendine dünyayı zehir etmiyoopuyorumnanaktan

sorma canım ya sütten öğğğ geldi artık doktora götürmek istemiyorum bikeresinde doktorumuz bebeğin kalsium ihtiyacını ancak 1lt sütle karşılarsın dedi o günden beri kilo kilo süt içiyorum yani isteyerek değil zorla ve herşeyi not alıyo doktorda sıkıldım doğurmak istiyorum bian önce

bitanem inan ağlayarak okudum.. halen gözlerimden yaşlar süzülüyo.. çünkü aynı bizi yazmışsın.. senağlama
bende 5 yıldan sonra üstelik tüp bebebek denemesiyle hamiş kaldım.. (o kabul etmek istemesede sorun eşimdeydi)
şuan 25 haftalık hamileyim vede eşim benle çok ilgisiz.. yemeğimi hep yanlız yiyorum.. hatta gece geç gelmeler, pazarları biyerlere kaçmalar.. hep yanlızım.. hatta bebeğin odasını bile hazırlamak istemiyo.. bebişe kıyafet aldığımda göz ucuyla bakıyo..
çoook üzülüyorum..

inşlh benim kocişte seninkisi gibi değişir..

:Saruboceq:

Benim eşim normalde düşünceli bir insandır... Benim üzülmeme hatta yüzümün düşmesine bile tahammül edemez.Hep gülmemi ister... İlaç tedavisi ile hamile kaldım... Ondan önceki denemelerde hep hüngür hüngür ağlamıştım sonuç negatif olunca.Sonuç pozitif çıktı ben yine ağladım ve eşim hemen öyle de ağlıyorsun böyle de ağlıyorsun dedi... Hamileliğim kesinleşince bile kabullenmedi.Ben doğmadan inanmam diyor...Sağolsun sofrayı kurar kaldırır bazen yemeği de o yapar ama bunun yanında benim şu an zorlandığımı anlamak istemiyor... Hemen amma naziksin,seni çok hassas yetiştirmişler,sen şimdiden böyle olursan sonraki ayları düşünemiyorum falan demeye başladı. Hamile olsam da eskisi gibi olayım istiyor.Birlikte çalışıyoruz ve akşam 8:30 gibi evde olabiliyoruz hatta bazen daha geç.Yemek yap,ütü yap,çamaşırları as,çamaşırları topla makinaya at,bulaşık yıka v.s. beni zorluyor.Artık hepsini birden yapamıyorum.Ama o yapmamı bekliyor.

canım yazdıklarından çok etkilendim, Allahım mutluluğunuzu yavrularınızla daim etsin.

bende zaten eşimle hamileliğim boyunca nerdeyse 2 ay falan görüştüm işlerimiz ayrı yerlerde 6 aylık hamişim yani bende öle aman aman biilgi görmedim hatta bu aralar çok fazla hassasım galiba her yaptığı batıyo gün içinde bi kere ararsa arar oda gün içi rapor vermek için sanki ya da almak ya daaaaa ben öyle algılıyoımmm ona kalsa herşey normal çok çalışıyo çok yoruluyo ben sinirli ve alınganım

Eşim zaten ilgili ve anlayışlı bir insandı.Baba olmayı çok istiyordu.Hamile olduğumU öğrendiğinden beri beni ilgiliye boğdu.İnternetten sürekli bebekle ilgili bilgi topluyor.Bebeğin ultroson görüntüsünü dvd ye koyup koyup aynı şeyi defalarca izliyor.Sürekli bebekle konusuyor.Uyuyorsam geliyor karnımı açıyor öpüyor falan. Bellli seviyor ama zaman zaman sanırım bebeği biraz kıskanıyor.Doktora gittiğimizde doktor niye herşeyi bana söylüyormuş onla ilgilenmiyormuş.Ben artık en çok bebeği seviyormusum onu sevmiyormusum. :) Espiri gibi söylüyor bunları ama her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır diye düşünüyorum.
Bunun dışında evdeki herşeyi kendi yapmaya çalışıyor.Tatile giderken bile baktım.Bana diyorki hava sıcak sen ütü yapma,ütüleneceklerini ben ütülerim fln. Gayet memnunuz halimizden yani.

benim eşimde çok anlayışlıdır hafta talilinde kahvaltımı hazırlar ilaçlarımı içirir evi toparlar kızımla ilgilenir melek gibidir
anlayamadığı anlatamadığım tek nokta 5 haftalık hamileyim ve bir önceki hamileliğim düşükle sonlandığı için daha dikkat etmem lazım bacağımın altında 2 yastık sürekli yatıyorum zaten hava sıcak ve bunaltıcı ama eşim ne diyoo şimdiden böylesinn 7 ay lık olunca napıcaz diyo allahımm anlatamaıomm ki önemli olan ilk 3 ay diyeekaydirigubbakcemile3

2. ve .3. ayımda o ilgili anlayışlı kocam gitti ilgisiz bir garip biri geldi.Bu ara eski halimize dönüyoruz çok şükür

valla bu hormonlar beni mahvetti
ağlayarak okudum inan gözlerim hala yaşlı..
Rabbim muhabbetinizi artırsın ..

okurken çok duygulandım.. sanırım erkekler genelde duygularını belli etmiyorlar.. hep mutlu olun inşallah

ben hamile degilim bana neolduda duygularım tavan anneyim diemi aglıyom şimdi ay göremiyom ne-yazıyom bugu oldu gözlerim eşin cnm korkmuş hep demekki erkekler duygularını saklıyo genelde içine hapsediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…