gebeliğinize kaynananızın tavrı nasıl?

ben de bulantılarımdan dolayı kayınvaldemin yanındayım allah razı olsun çok iyi anlıyor beni bitanem canım kızım kıyamam diyor hep.kendi ailem ilgisizdir Allah bu konuda yüzüme güldü çok şükür...

ben hamıle degılım cok ıstıyoruz allah nasıp ederse ama yazdıklarında kendımı gordum resmen
bızımkı de her sabah arar kahvaltıya cagırır sankı bu evde hazırlayan yok her aksam arar aksam yemegıne cagırır ama benı deegıl oglunu

benıde acıgım dıye ıstememıslrdı zamanında

sımdı cocugum olsun dıye delırıyor 4 yıllık evlıyım bu arada emınım cok sahıplenır her ısımı de yapar bı olsa ıs orda

bırde kaynanam cocuk ıstedıgımızı ogrendıgınden berı adet gunlerımı takıp edıyor her ay arayıp sorar oldunmu dıye

Son düzenleme:

canım sana takılıyordur

ne güzel canım işte sen deyince kaynanamla kendimizi gördüm sanki

Benim kaynanamda 6 cocuk 5 I evli 8 torun cokta tin durumlari yani...
Uzakta oturuyolar ilk oglumuda 1 yasinda oda biz koye gittigimizde gorduler...
Simdikindede hic ayaklarina gitme niyetim yok bakalim onu nezaman gorecekler ...
Kadinin yaninda bisuru torunu var bizimkiler dis kapinin mandali....
Hos yakin olsak beni delittir dakkada laf sokan soguk nevalenin tekidir kendileri...

her torunun tadı ayrıdır ya ne demek gelip de görmemek..
İnsan torununu 1 yaşında gördüyse bence kendini sorgulayıp biraz utanmalı...
benim de oğlum 4. torun ama sağolsun kayınvalidem çok aradı sordu çok üstüne düştü..

Hep dua eden, beni gördüğünde rahat etmem için elinden geleni yapan sevecen bir anne gibi.

maşalllah Allah muhabbetinizi arttırsın inşalllah ..
Maşallah diyeyim benim kayınvalidem de şuan hamile değilim ama
hamileyken de şimdi de hep gel kızım okuyayım seni der
rahat ettirmek için uğraşır hep sevdiğim yemekleri yapmaya çalışır

benimki bulantılarıma halsizliğime inanmıyo heralde evde yalnız kendini dinliyorsun ondan diyor...Sanki 1 senedir evde değildim...Çocuğumun sağlığını bile sormuyor cinsiyetini hiçbir şeyi merak etmiyor ilk torun birde... hiç umurunda değil isim koymaya gelincede hemen atlar ama

Çok şükür benim kayınvalidem normalde bana iş yaptırmıyor herhalde hamile olsam da yaptırmaz. BU konularda çok yardımcı ve anlayışlı biridir şanslıyım gerçekten de. Sana sabır diliyorum.

Ama çok yakın bir arkadaşım güllük gülistanlık anlaştığı kayıvalidesi ile hamilelikten başlamak üzere özellikle dogumdan sonra kanlı bıcaklı oldu. Bunu biraz hormonlara bağlıyorum, olayları hep tek taraflı arkadasımdan dinliyorum kayınvalide haksız duruyor ama eminim benim arkadaşım da az değildir. Kimse durup duruken değişmez. (Tabi hamile olmayan biri olarak atıp tutuyorum bana karı boşamak kolay :)))

hamile kaldıgım ilk andan itibaren kayınvalidem en büyük yardımcım :)
7-8 aydır ne yemek ne ev temizliği hiç bir işe elimi sürdürmedi Allah ondan razı olsun
ilk torunu olacagı için o da en az bizim kadar heyecanlı ve hevesli :)
annem bana uzak bana ama annemi hiç aratmayan bi kayınvalidem var

senin ilgi beklemen cok normal en hassas dönemimizi yaşıyoruz ne de olsaa..
kayınvaliden belki kötülük olsun diye söylemiodur bilemiyorum ama insan bu dönemde anlayış ve ilgi beklio gercekten..
her insan bir olmuo iştee..

ben tüp bebek sonucu hamıle kaldım ve normal hamıleler gıbı değildi dıkkat etmem iş yapmamam lazımdı şimdi 7. ayımdayım eşim olmasaydı ne yapardım bilmem taş çatlasa ıkı yada üç kere gelmişlerdir gelıncede yemeğini yemiş çayını içip gitmiştir eşim cam da sildi halıda yıkadı ama kayınvalıdemın umrunda değil hiç hazırlığı, heyecanı bile yok soran olursa alırız erken daha diyerek geçiştiriyor birde ilk torunu

Son düzenleme:
ayyy valla onun hakkını ödeyemem. evliliğimizin 4. senesi bitecek hala çok iyiyiz Allah bozmasın hamileliğimi ilk duyduğunda benden daha çok sevindi. akşam mutlaka süt ısıtır içirir falan. o kadar üstüme düşme diyorum ama dinlemiyo ki hiç. ama her şeyde karşılıklı yani ne ekersen onu biçersin

sağolsun benim kaynanam da çok iidir. hamileliğimi duyunca sevinçten ağlıcaktı. çok da ii davranır her gittiğimde sorar bişey ister misin yapayım ne istiyosan diye, ufak tefek şeyler hariç iş yaptırmaz, yapmaya kalkarım sen dinlen kızım der. Allah bozmasın inşallah

Kıskandım walla hepinizi ne diyeyim benmkı tebrk bıle etmedı haberi duydugunda eşimin dayısıgıldeydık eve gıdınce tbrk edrm ben onu demıs bnde merk ettım ne yapacak dıye ne oldu dersinizzzz... Bişey konusuyoduk lafın arasında "bu arada tbrk ederm" dedıııı. bukdr yanı
bıde aynı evde oturuyoruz eşimde tek oğlu kru kuru tebrık ettı.. Simdı ıslerıme de okdar yardım etmıyo eşım yapıyo işten gelınce supurup siliyo yerlerı bende topluyorum yemek yapıyorum fln işte.. mide bulantılarım başladı cok halsızım. cok zoruma gıttı ama bu eşımın teyzelerı fln da taa kaçgun sonra kuru kuru tebrık ederz dedıler sız daha cocuksunz dedıler Allahm yaaaaaaaa

zor canım, hani koşup boynuna sarılmasa da insan bi sıcakkanlılık bekliyo, en yakınlarınız sonuçta, onların mutluluğu seni daha da mutlu ediyo. Allah yardımcın olsun, inş istediğin gibi olur herşey

amaaannn ne alaka ya niye öyle dediler ki... kıskanmışlardır bence...benmde çevremde ne bir akraba ne bir komşu var:) allah izin verirse doğuma kayınvalidem gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…