- Konu Sahibi papatya2147
-
Hep dua eden, beni gördüğünde rahat etmem için elinden geleni yapan sevecen bir anne gibi.
Hakkını yemeyeyim kayınvalidem çok ilgilidir ama benimle değil oğluyla. Her gün sorar ne pişirmiş, ne yedin, ne yaptın, bu saatte çay mı içilir saat 10 oldu neden yatmadın oğlum vs vs. Zaten kızım olacağını duyunca da önce bunalıma girdi sonra beni,m adımı koyun dedi ben yok diyince de iyice tavır yaptılar bana...
Zaten beni hiç istememişlerdi (açığım diye) çok üzüldüm ama artık önemsemiyorum. İki görümcem var ikisiyle de konuşmuyorum ama benlik bi durum değil onlar tavır yaptılar evet üzüldüm ama bir yere kadar...
Ne yapayım sevdiğim adam için katlanıyorum ama bir gün tak ederse çekip giderim arkama bile bakmam ki eşimde bu huyumu gayet iyi bildiği için dengelemeye çalışıyor garibim...
Bir çok söylediklerini yaptıklarını bana yansıtmamaya çalışır...
Hayat bu kızlar gelin kaynana çekişmesi hep oldu olacak da sonuçta erkek anneleri daha kıskanç olurmuş gelip de oğlumu elimden alacak, oğlumun bana ihtiyacı kalmayacak diye... Ne diyelim herkese boool boool SABIR diliyorum... :)
kızlar benim normalde sevdiğim saydığım onunda beni sevdiğine inandığım bir kaynanam vardı ama gel görki bu hamilelik süresince her hareketi batıyor ondan çok şey bekliyorum o yüzden galiba çook gıcık oluyorum sanki hali tavrı değişti bana karşı.. kıskanıyormu nedir anlamadım sizin kaynanın tavrı nasıl ben istiyorumki evlerine gittiğimde aman bunu yapma aman otur sen dinlen desin ama nerdeee gıcık nekadar çok iş yaparsan doğum okadar kolay olur diyo beni çıldırtıyor biraz ilgi istiyorum sadece çook mu yanii?
benim kayınvalidemde çok fazla ilgili, hergün arar uzak oturmamıza rağmen yemek pişirir getirir, yemekleri yerleştirir, onlara gittiğimde ne masa kurmama ne de kaldırmama müsaade eder, otur sen der, ben sadece hergün telefon etmesinden şikayetçiyim, onun dışında gayet ilgili, isterse olmasın heheheheh :)
Benim kaynanamda 6 cocuk 5 I evli 8 torun cokta tin durumlari yani...
Uzakta oturuyolar ilk oglumuda 1 yasinda oda biz koye gittigimizde gorduler...
Simdikindede hic ayaklarina gitme niyetim yok bakalim onu nezaman gorecekler ...
Kadinin yaninda bisuru torunu var bizimkiler dis kapinin mandali....
Hos yakin olsak beni delittir dakkada laf sokan soguk nevalenin tekidir kendileri...
Hep dua eden, beni gördüğünde rahat etmem için elinden geleni yapan sevecen bir anne gibi.
sız sımdı boyle yazınca dusundum de ..
gecen sene kaynanamın yanına gttıgımde ılk gun esımle benı rahat dınlenelım dıye evde yalnız bıraktı...oglen saatlerınde uyandıgımızda 8 saat yolculuk yapmıstık oraya gıderken ve gece yolculuguydu..oglen uyandıgımızda yemegımızı pişirmiş soframızı hazırlamıs masa bızı beklıyordu..degılkı mutfaktan bır su getıreyım sen otur ben yaparım ben öldüm mü...:) kayınpederım yanıma kımseyı oturtmazdı gülüm rahat otursun sıkıstırmayın kızı dıye :)sırtıma yastık ayaklarımın altına tabureler ceker bıde onların ustune ayaklarımı acıtmasın dıye mınderler koyarlardı...daha saymama gerek yok sanırım..onlar benım yolumada torunlarının yolunada ölürler..karsılıklı elbettee...
kızlar benim normalde sevdiğim saydığım onunda beni sevdiğine inandığım bir kaynanam vardı ama gel görki bu hamilelik süresince her hareketi batıyor ondan çok şey bekliyorum o yüzden galiba çook gıcık oluyorum sanki hali tavrı değişti bana karşı.. kıskanıyormu nedir anlamadım sizin kaynanın tavrı nasıl ben istiyorumki evlerine gittiğimde aman bunu yapma aman otur sen dinlen desin ama nerdeee gıcık nekadar çok iş yaparsan doğum okadar kolay olur diyo beni çıldırtıyor biraz ilgi istiyorum sadece çook mu yanii?
yeterki hamile oluyum eşim hariç hiç kimsenin tavrı mavrı önemli değil benim için
sağolsun benim kaynanam da çok iidir. hamileliğimi duyunca sevinçten ağlıcaktı. çok da ii davranır her gittiğimde sorar bişey ister misin yapayım ne istiyosan diye, ufak tefek şeyler hariç iş yaptırmaz, yapmaya kalkarım sen dinlen kızım der. Allah bozmasın inşallah
Kıskandım walla hepinizi ne diyeyim benmkı tebrk bıle etmedı haberi duydugunda eşimin dayısıgıldeydık eve gıdınce tbrk edrm ben onu demıs bnde merk ettım ne yapacak dıye ne oldu dersinizzzz... Bişey konusuyoduk lafın arasında "bu arada tbrk ederm" dedıııı. bukdr yanı
bıde aynı evde oturuyoruz eşimde tek oğlu kru kuru tebrık ettı.. Simdı ıslerıme de okdar yardım etmıyo eşım yapıyo işten gelınce supurup siliyo yerlerı bende topluyorum yemek yapıyorum fln işte.. mide bulantılarım başladı cok halsızım. cok zoruma gıttı ama bu eşımın teyzelerı fln da taa kaçgun sonra kuru kuru tebrık ederz dedıler sız daha cocuksunz dedıler Allahm yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?