- Konu Sahibi dandikbebe1
-
Hamilelik deneyimim yok ama şunu duymuştum, regl doneminde kaygi hissedenlerin, duygusal sinirli olanların hamileligi de öyle geciyormus. Ne kadar dogru onu bilemem tabii ki;-)Kızlar merhaba
6 hfta bitmek üzere gebeliğimde, Şubat 14 ten beri hergün azda olsa kahverengi, bazen kırmızı kanamalarım hala devam ediyor. Bunlara ragmen şükürler olsun haftasnu bebeğimin kalp atışlarını dinledim.
Sıkıntı su, ben sürekli orda mı kalbi atıyor mu gelişimi durdu mu hep bi evham panik halindeyimsizde böyle şeler hissetmişmiydiniz zaman gcmek bilmiyor hergün görmek istiorum hep doktor kontrolünde olmak istiorum resmen
Bak bıçak işi hiç aklıma gelmemişti hemen listeye onu da ekleyeyimewt ben de senin gibiydim
40 hafta boyunca kızamık olucam korkusuyla çocuklu yere girmedim. (kızamık geçirmedim ben hiç)
denize gittiğimizde ya kızamıklı biri girerse diye sıkıntı yaşadım.
dışarıda yemek yerken ya çiğ ete bıçak değip sonra tost yapıldıysa ve ben toksoplazma olursam diye kendimin burnumdan getirdim.
bunları düşünürken 11 haftalık hamileyken çiğ etli köfte yediğimi fark ettim.
ooo say say bitmez hepimizi öyleyiz. en güzeli tevekkül edip Rabbim'e bırakmak.
ilk bebişin mi canımKızlar merhaba
6 hfta bitmek üzere gebeliğimde, Şubat 14 ten beri hergün azda olsa kahverengi, bazen kırmızı kanamalarım hala devam ediyor. Bunlara ragmen şükürler olsun haftasnu bebeğimin kalp atışlarını dinledim.
Sıkıntı su, ben sürekli orda mı kalbi atıyor mu gelişimi durdu mu hep bi evham panik halindeyimsizde böyle şeler hissetmişmiydiniz zaman gcmek bilmiyor hergün görmek istiorum hep doktor kontrolünde olmak istiorum resmen
Aynı ben :)
Aynı ben :)
Benim gibi olan birilerini görmek biraz da olsa rahatlatıo cnm ck tsk ederimAynı ben :)
Kızlar merhaba
Canım sakin ol.ben de suan 19.haftamdayım.ilk zmnlar bende sürekli lavaboya gıdıp camasırıma bakıyordum kan varmı yerlesme kanamaso olcakmı diye. Ama bir süre sonra gecıyo o evham güzel telasların baslıyor. Bebeğini düşün kötü seyler düşünme. Tebrıkler bu arada
Nrmal de de zaten evhamlı bi insanımewt ben de senin gibiydim
40 hafta boyunca kızamık olucam korkusuyla çocuklu yere girmedim. (kızamık geçirmedim ben hiç)
denize gittiğimizde ya kızamıklı biri girerse diye sıkıntı yaşadım.
dışarıda yemek yerken ya çiğ ete bıçak değip sonra tost yapıldıysa ve ben toksoplazma olursam diye kendimin burnumdan getirdim.
bunları düşünürken 11 haftalık hamileyken çiğ etli köfte yediğimi fark ettim.
ooo say say bitmez hepimizi öyleyiz. en güzeli tevekkül edip Rabbim'e bırakmak.
ısın cnm inan ki ama kendine söz geçmiyorbence biraz daha doğala dönmek ve doğaya güvenmek gerekiyor.
çok enteresan, Amerikada doğum yapan arkadaşımla aynı dönem hamileydik, onun kontrolleri daha azdı ve ultrasona da her kontrolünde girmiyordu.
zaten çok pozitif bir kişiydi ve neredeyse 42. haftasında normal doğumla aldı bebeğini kucağına.
kötü senaryolara değil iyi senaryolara odaklanın.
Olur da sonuç kötü olursa da yapacak bir şey yok, hayırlısı böyleymiş demek gerekir, kabul etmesi zor olsa da sağlıksız bebekler düşer, ve aslında bu iyi bir şeydir.
düşük yaptıktan sonra biri benimle böyle konuşsa sinirlenirdim muhtemelen, zaman geçtikçe sakinleşiyor insan sanırım.
ilk bebişin mi canım
Olmazmi cnm ya bu annelik ic gudusu bence yat dinlen saglikli beslen duani et gerisini Allah a birak zaten elinden baska bisi gelmez cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?