- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
- Konu Sahibi dandikbebe1
-
İki hamilelik geçirdim ikisinde de hiç pimpiriklendigimi hatırlamıyorum oldu bitti de abartı pimpiriklenen insanı hiç sevmem boşa stres yapmayın biraz sükunet çocuk ha deyince düşmez sadece dikkat edin kendinize doktor da bi problem yok dediyse rahat olun hamileliginizin tadını çıkarın lutfenKızlar merhaba
6 hfta bitmek üzere gebeliğimde, Şubat 14 ten beri hergün azda olsa kahverengi, bazen kırmızı kanamalarım hala devam ediyor. Bunlara ragmen şükürler olsun haftasnu bebeğimin kalp atışlarını dinledim.
Sıkıntı su, ben sürekli orda mı kalbi atıyor mu gelişimi durdu mu hep bi evham panik halindeyimsizde böyle şeler hissetmişmiydiniz zaman gcmek bilmiyor hergün görmek istiorum hep doktor kontrolünde olmak istiorum resmen
Canım inan tek degilsin. Ve 9ay hic bitmicek bu evham 34.haftadayim. hergun biseyi taktım kafama, ama hareketlerini hissedince biraz daha azaliyo o evhamKızlar merhaba
6 hfta bitmek üzere gebeliğimde, Şubat 14 ten beri hergün azda olsa kahverengi, bazen kırmızı kanamalarım hala devam ediyor. Bunlara ragmen şükürler olsun haftasnu bebeğimin kalp atışlarını dinledim.
Sıkıntı su, ben sürekli orda mı kalbi atıyor mu gelişimi durdu mu hep bi evham panik halindeyimsizde böyle şeler hissetmişmiydiniz zaman gcmek bilmiyor hergün görmek istiorum hep doktor kontrolünde olmak istiorum resmen
Cok yeni daha zamanla alısıcam sanırım cnm ck tsk ederimBir kere ciddi panik oldum, hatta konu açmıştım buraya.
Ondan sonra kanamam olduğunda bile paniklemedim.
Biraz tevekkül etmek lazım, Allah korusun bir şey olsa tabii ki çok üzülürüz, ama alacak nefesi varsa gelecek dünyaya sonuçta, yoksa ne yapsan boş.
Allah sağlık versin.
Haklısın cnm suan Beklemekten ve dua etmekten baska sığınacak bişeyim yk, hayırlılısıyla gelir bebeğim sağlıkla inş10 haftalıkken kanama geçirdim sen çok iyi anlıyorum yani. Daha önce düşüğüm olduğu için çok korktum resmen koşa koşa gittik doktora kalp atışını duyunca ferahladım.
Raporlu olarak evde yatarken hep düşündüm. Ama kalbimi karartmamak için Allah'a sığındım. Rabbim nasip etmişse olacak dedim.
Eğer o bebeğin ömrü varsa sen ne yaşarsan yaşa doğacak öyle düşün.
Doktor kontrolüne gidip hareketli halini gördükçe kanama olsa bile paniklemedim geçecek dedim hep.
Vesvese geldiği zaman dua oku bol bol. Nas, Felak sureleri vesveseye birebir.
Haklısın cnm kesinlikle, dogru sölüosun o tarz kitaplar alsam iyi olucak hem bişgileni olurum , ck tsk ederimCanım öncelikle hayırlı olsun. Benim tavsiyem zamanını başka şeylerle geçirmeye çalış. Başka meşgalen olunca bir bakıyorsun aylar gelmiş geçmiş :) ayrıca ilk başlarda herkeste o endişeler oluyor merak etme sende bir sorun yok sadece çok heyecanlısın :) tekmeler gelmeye başlasın bu korkular geçecek inşallah. Hamilelikle ilgili kitaplar okursan belki bu konuda bilgin arttıkça korkun azalır. Mesela benim bebişim 14 saat uyuyormuş ben bunu bilmesem neden tekme atmıyor yoksa birşey mi oldu diye endişe duyabilirdim...
Ayy aynı beni tarif etmişsin cnm, ck tsk ederimCnm ayni duygular bendede var hep aklim onda korkuyorum kalbi durur diye intnetten okudum kotu seyler bebek oluyomus karninda farketmiyomusun falan bi ara randevum filan yokken sirf bebegi gormek icin dr a gitmistim cok zor ya evde ultrasan olsada hergun baksam
Ne güzel rahatımıssın ama insanın elinde degl, keske sizin gibi rahat olabilsem. Ama bilerek isteyerek yapmıyorum bu durumları :) ck tsk ederimİki hamilelik geçirdim ikisinde de hiç pimpiriklendigimi hatırlamıyorum oldu bitti de abartı pimpiriklenen insanı hiç sevmem boşa stres yapmayın biraz sükunet çocuk ha deyince düşmez sadece dikkat edin kendinize doktor da bi problem yok dediyse rahat olun hamileliginizin tadını çıkarın lutfen
Ayy masallah tatlım, Rabbim uzun ömürler versin. Hayırlısı inşş bende senin gibi kavuşurum bebeğime 9 ay sonunda :) ck tsk ederimCanim sana kendi hamileligimi anlatayimda rahatla:)
Ben hamile kaldigima yeni yeni sevinmeye baslamistimki bi gun kanla karsilastim ve dunyam basima yikildi cok korktum bebegimi kaybediyorum diye. Bu kanamalar aylarca surdu her defasinda hastaeye goturuluyordum ve surekli uzanmak mecburiyyetinde kaliyordum bi keresinde gelen kan ayni adet olmusum gibi o kadar cok geldi ki hemde 3 gun ard arda ben artik bebegimi kayb etdim dedim ultrasonda kalp atisini duydugunda unanamadim o kanamalara ragmen kuzum bana tutundu sonuc cok sukur kuzumu kucagima aldim insAllah 4miz cikicak darisi isteyen her kesin basina kendini de sikma fazla stressden uzak durmaya calis canim
Yalniz benim kizim annesinin hasretine fazla dayanamadi ve 37 haftada dogdu bazen 9 ay olmaya biliyor canim:)insAllah canim kavusursun komus onunla sik sikAyy masallah tatlım, Rabbim uzun ömürler versin. Hayırlısı inşş bende senin gibi kavuşurum bebeğime 9 ay sonunda :) ck tsk ederim
Desene ben 9 ayda 9 Doğurcam cnm :)Canım inan tek degilsin. Ve 9ay hic bitmicek bu evham 34.haftadayim. hergun biseyi taktım kafama, ama hareketlerini hissedince biraz daha azaliyo o evham
Bizimkiler çok aceleci olusak demek ki Cnm güle güle büyüt çok tsk ederimYalniz benim kizim annesinin hasretine fazla dayanamadi ve 37 haftada dogdu bazen 9 ay olmaya biliyor canim:)insAllah canim kavusursun komus onunla sik sik
Psikolojik her annede görülmez bu yaşadıklarınKızlar merhaba
Oyle Canim hareketlerini hissetmeye basladim acaba niye boyle hareket ediyor normal mi diye düşünüyorum:) diyorum dogsa da gözümün önüne gelse de rahatlasam diyorum:)Desene ben 9 ayda 9 Doğurcam cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?