Gebelik, evham, sürekli kötü senaryolar düşünme :(

Canım senin tam 6 haftalıkken mi kalp atışı oldu yoksa 6+3 ,4 ,5 te mi oldu bende bu hafta gidicektim kalp atışı var mı diye

dr ultrason cihazını karnıma dayayıp bebeği bulana kadar buz dağı oluyordum.yüzüme püfffff dese masada kalırdım vallahi o derece.

hissetmiştik canım Allah ne derse o olur bu kadar çok stres bebeğe zarar verir... Rabbim kucagını doldursun...

Ben 9 ay nasıl katlanırım,onu geç çevremdekiler tiksinir benden ömrü boyunca
Canavarım çıkıyo regl iken.
bendede öleydi ama kafa bebekte olduğu için canavarın küçülüp sesi çıkmıyor.ama şimdi aman Allahım yaa dev bir canavarım şu an geceleride ağlayan masum bir çocuk bu ruh eli beni öldürüyor.ne saçma bir insanım gündüz canavar gece masum

Tam da en terelellenecek dönemdesin ilk haftalar wc ye gidip kontrol etmekten bıkkınlık gelecek 2 hafta içinde normale dönünce kendine şaşıracaksın. Açık renkli iç çamaşırı giymende fayda var değişimleri kontrol etmek açısından.. Ayrıca şu an bebişin orda yoğun bir inşaat çalışması var istersen onu biraz rahatlat zaten çok yükü var bir de senin stresin sıkmasın bebişi

Öyle oluyor sonra geçiyor canım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bu mesajı ben yazmışım gibi hissettim.. aynı şeyleri yaşıyoruz. bende yaklaşık 7 haftalığım. kese göründü, ama kalp atışını dinleyemedim. doktor çok erken olduğunu söyledi. malesef bende de gebeliğin başlangıcında beri kahverengi akıntılarım oluyor.. kendime dikkat ediyorum, ama çok korkuyorum. bebeğe birşey olacak diye.. sürekli paranoyak halindeyim..

canım benim yaa bende aynı şeyleri yaşadım. İl gebeliğim düşükle sonuçlandı çünkü. Şimdiki gebeliğimde de sürekli panik halindeyim aynı senin gibi. Doktorum bile anladı, anksiyete olmuş sende dedi ama haftan ilerledikçe daha bi rahatlıyosun. Bol bol dua et canım

çok şirinsin, 5 kez de doğursak 5.de de aynısını hissederiz emin ol :) doğduktan sonra da uykusunda izlemeye başlıyorsun "nefes alıyor mu" diye. bu yüzden taşınabilir kalp dinleme aletleri falan var ben hiç kullanmadım ama internetten araştırabilirsin istersen alabilirsin bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…