Gebelik isteyenler bat 19 nisan olanlar belirti bekleyelim🤭

Henüz olmadım, böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Çok teşekkür ederim, inşallah

Henüz olmadım, böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Çok teşekkür ederim, inşallah
İnşaallah cnm ama 1igne ile beraber bugün kaçıncı günü benim ilk hamilelikte sadece bir ilaç ile hamile kaldım iğne vurmadı doktor bende polikistik över hastasıyım.15.gunu test yaptım pozitif çıktı sonra kanda çikti.Suan 2.cocugu istiyoruz.Ama doktora gitmeden deneme yapıyoruz bakalım olmazssa yine iğne ilaca basvuracaz.Yarin adet günüm bakalım olmazssa test yapacam

Bende de polikistik over var
İlk defa Klomen ve Ovitrelle kullandım
Doktorum kesin sonuç için reglim geciktikten sonra kan vermemi söyledi o yüzden bekliyorum
Erken olur gününü tutturamam diye idrar testi yapmıyorum
İnşallah hepimiz bebiş haberi alırız bu ay

Aynı bende o hastalardanim inanıyorum var bebişin senle iğne vurulduktan sonra 14.gun ya adet oluyorsun yada hamilelik oluşuyor ya ben o zamanlar çok araştırdığım için öyle aklımda kalmıştı yinede sen içini ferah tut moralini bozma

İnşallah canım benim
Çok teşekkür ederim desteğin için
İyi hissettiriyor böyle mesajlar okumak
Beklemek zor ama az kaldı
Birkaç güne kesinleşecek inşallah

Kızlar pik mi sizce

Eklentiler

• IMG_4353.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4354.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 34
Benim adete 6 gün var ...ya ben çok üşüyorum...elim ayağım buz gibi...hamile olanlarda vücut ısısı yukseliyormus heralde ... öyle midir....ben adet olucam ondan mı düşüyor vücut isim acaba

Kızlar yardım, adetime 5 gün var iki gündür çok açık pembe akıntı geldi kesildi bugün tam adet kanaması gibi bi ağrım var kasığımda ve belimde. Bugün peçeteye silince gelen kırmızımsı leke geldi gebelik testi yaptım negatif başına böyle bişey gelen sonradan gebeliği öğrenen var mı? Adetim hep düzenli 28 günde bir olurdu bu ay 23. Günde olmuş olacak bugün çoğalırsa sizce neden böyle oldu başına gelen var mı çok karmaşık anlattıysam kusuruma bakmayın şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim

Yerleşme kanaması da olabilir ...erken adette olabilirsiniz...stres falan yaptıysanız erken adet olacak olabilirsiniz...herşey adet duzenini etkileyebiliyor

Sanırım regl olucam 1 saat önce akıntı ile karışık kan geldi ve şu an kasıklarım ve belim feci şekilde ağriyo bu ay nasip olmayacak demek ki normalde 19unda oluyodu bu ay erken olucak heralde
Hayırlısı canım bende adet olcam

Sanırım regl olucam 1 saat önce akıntı ile karışık kan geldi ve şu an kasıklarım ve belim feci şekilde ağriyo bu ay nasip olmayacak demek ki normalde 19unda oluyodu bu ay erken olucak heralde
Nasip canım benim suan öyle bişey yok ama adet olcak gibiyim ben de bugün test yaptım negatif çıktı

Ben hala beklemedeyim ama sabki ben de olcam gibi test yaptım negatifti
Canım senin daha adetine 6-7 gün yokmu seni artık tanıdım her yerde görüyorum.sen bir dur sakin bişi varsa da daha yeni dollenme olmuştur senin daha vaktin var

Yerleşme kanaması mı acaba diye hala bi ümit düşünüyorum ama ağrı adet ağrısının aynısı o umudun gitmesini bile istemiyor insan gebelik beklerken 5-6 gün önce regl olmak üzüyo insanıgerçekten çok stresli süreçler çok Allah isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallah içinde bizim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…