- 4 Şubat 2025
- 329
- 76
- 13
- 27
- Konu Sahibi ankara0619
-
Ay hadi inşallah sizde var gibi bişeylerTabii paylaşırım. +Kasığıma ve vajinaya aniden bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi iki üç kerebaşka değişiklikler olursa yazacağım
Bende şu an elvankentteyimAltındağlıyım doğumda orası büyüme Etimesgut Elvankent oralarda
Olabilir bende yumurtlama dönemimde halsizlik ağrı yaşıyorum değerlendirin benceBenim bugün kasıklarımda ağrı var ve haldizim aytıca uyumak istiyorum sizce yumurtlama olabilir mi
Ah ne güzelBende şu an elvankentteyim
Ankarayı Ankaralılar hariç kimse anlamıyoAh ne güzelben mengende yaşıyorum ama bir ayağım orada sürekli bütün aile vs
Ahaha aynen öyle oldu doğruAnkarayı Ankaralılar hariç kimse anlamıyo
Ay sizden iyi haberler gelecek gibi bizi bilgilendirmeyi unutmayınAyy inşallah bakalım. Göğüs ağrım azalır mı diye düşünüyordum ama gittikçe ağrıyor sanki üzerine yatamadım şuan ve hafif damarlar var gibi
Daha çok erken henüz yumurtlamamış bile olabilirsiniz bekleyip göreceğiz hep birlikteBenimde 18 nisan bakalım daha erken biliyorum ama hiiiç belirti yok henüz nasip...
Banimde bat 15 aniden saplanan agrıya aşırı gaz şişkinliği ekliyorum okadar ki acı veriyor gaz şiştinliğiTabii paylaşırım. +Kasığıma ve vajinaya aniden bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi iki üç kerebaşka değişiklikler olursa yazacağım
Ay bende aynı durumdayım heveslenmek istemiyorum ama aşırı gaz sancım var sık idrara çıkıyorum yine mi psikolojik bilmiyorum amaBanimde bat 15 aniden saplanan agrıya aşırı gaz şişkinliği ekliyorum okadar ki acı veriyor gaz şiştinliği
Her ay psikolojik belirtilerin yorduğu kadar hiç bişey yormuyo insanıBat 15 Nisan
Bu ay umudum yok umut da etmek istemiyorum açıkçası ama.sizinle burdayım sizi takip ederim
Ben varya dusunmim desem.de resmen başka hiç bişi düşünemiyorum hani işe gitmesem heralde düşünmekten kafayı yerimHer ay psikolojik belirtilerin yorduğu kadar hiç bişey yormuyo insanı
İşte çalışmayıp 7/24 belirti arayan biz ev hanımları kafayı yemek üzereyizBen varya dusunmim desem.de resmen başka hiç bişi düşünemiyorum hani işe gitmesem heralde düşünmekten kafayı yerim
Allah yardımcımiz olsun hepimizinİşte çalışmayıp 7/24 belirti arayan biz ev hanımları kafayı yemek üzereyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?