- 9 Aralık 2024
- 766
- 238
- 18
- 35
- Konu Sahibi ankara0619
-
Ay bende de kasık batması ve beyaz akıntı var ama göğüs acısı bulantı flan yok bebiş mi var diyorum bi taraftan da iye oldum heralde diyorum saçma sapan düşüncelerson 9 gün benim de kasık ağrısı dolgunluk hissi var ki psikolojik heralde diyorum ama gerçek debel ağtım ve gaz sancısı da var her şey var inşallah bebiş de vardır
15dk sonra gösterilen kuruma cizgisidir genelde 2dk veya max 5dk da çıkması gerekiyor6 gün var productor ve.days doctor ikisi de 15 dk sonra Cook silk çizgi gösterdi . Kuruma mi bilemiyorum
Merhaba kızlar. Ben de bu ay klomen kullandım bitti. Bayram tatiline denk geldiği için çatlatma yapamadı doktor. Ama muayenede zaten yumurtan çatlamış sıvısı var dedi. Şimdi duphaston kullanıyorum bugün 6. Günü yumurtlamamin da. Bende ki sorun şu karnım patlayacak resmen aşırı derecede şiş nefes alamiyorum. Regl tarihim 19 Nisan benim de. Böyle bir şişkinlik yaşadınız mı yumurtlama sonrası. Genelde adet gününden 1 gün önce şişer böyle. İlaç mı yaptı acaba.
Merhaba kizlar bat 20 nisan, erken yumurtladim 4 nisanda çatladı +3 gun sonrasında sol kasikta batma aniden gelen kramplar sık idrar cikma belirtileri yaşamaya başladım sonraki günler bu kramplar orta kasikta olmaya başladı 2 gündür de hafif mide bulantısı olacakmış gibi bir atak geliyor ama geçiyor. Ayrica adet olacakmisim gibi bir sislik var karnimda. İdrar testi negatif. Yerleşme kanaması yaşamadım takip ediyorum. Bu tarz belirtileri olan var mı adet tarihine daha olduğu icin emin olamadım
Anladım öyleymiş zaten regl olacağım gibi15dk sonra gösterilen kuruma cizgisidir genelde 2dk veya max 5dk da çıkması gerekiyor
Durumunuz neStres ve düşünmek çok etkiliyormuş maalesef ama düşünmemek elde değil. Evet dediğiniz gibi vücut kendini dinleyince belirtiler artıyor gibi. Benim için daha çok erken iki haftaya belli olur gibi
İnşallah hayırlı sonuclarMerhaba,
Ben de böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım.
Ara ara bel, kasık ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum.
Adetime 4 gün var geçen hata cumartasi pazar pazartesi dediginiz gibiydim Sabah uyanıyorum dümdüz karnım akşama dogru 4 aylık hamile sanki gazı da zor yaptırıyor bu gebelik belirtisinde de olabilir üşütmenin belirtiside hangisi bilemiyorumMerhaba kızlar. Ben de bu ay klomen kullandım bitti. Bayram tatiline denk geldiği için çatlatma yapamadı doktor. Ama muayenede zaten yumurtan çatlamış sıvısı var dedi. Şimdi duphaston kullanıyorum bugün 6. Günü yumurtlamamin da. Bende ki sorun şu karnım patlayacak resmen aşırı derecede şiş nefes alamiyorum. Regl tarihim 19 Nisan benim de. Böyle bir şişkinlik yaşadınız mı yumurtlama sonrası. Genelde adet gününden 1 gün önce şişer böyle. İlaç mı yaptı acaba.
Test yapsana nasıl duruyorsunAdetime 4 gün var geçen hata cumartasi pazar pazartesi dediginiz gibiydim Sabah uyanıyorum dümdüz karnım akşama dogru 4 aylık hamile sanki gazı da zor yaptırıyor bu gebelik belirtisinde de olabilir üşütmenin belirtiside hangisi bilemiyorum
Yapmışsın şimdi gördüm benim de 4 gün var.dun yaptım aynı böyle gözüküyor birbirimizi haberdar edelim benim umudum yok bak ekliyorumEki Görüntüle 3574777 Kızlar bana bi el atınbugün 4 var. Test markası albi
Görünüyor testin markası ney ben dayanamışorum şa gidip kan vericem öğleden sonra bak kurumuş halini atıyorumYapmışsın şimdi gördüm benim de 4 gün var.dun yaptım aynı böyle gözüküyor birbirimizi haberdar edelim benim umudum yok bak ekliyorum
Canimbenimmarka productordu senin neGörünüyor testin markası ney ben dayanamışorum şa gidip kan vericem öğleden sonra bak kurumuş halini atıyorum
Albi marka kaset testCanimbenimmarka productordu senin ne
Prdoductor da iyiCanimbenimmarka productordu senin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?