- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Bende 2 ay önce kimyasal olduğumu düşünüyorum hayatımda öyle regl ağrısı yaşamadım ve kanamam çok oldu pıhtılaşma oldu o yüzden merak ettim sordum ama ağrimdan ölecektim öyle bir acı yok ben doğum yapıyorum sanki dedim eşime o yüzden sordum teşekkür ederim cevabınız icincanım beta takibi yaptırdım 58olan değerim 48e düştü sonra sıfırladı zaten. Pozitifte çıksa 10 güb bekler hastaneye falan gitmem dahaVücut kendisi adetle atıyor çünkü kimyasalı
Yok gece yaptıgım albi sabah yaptıklarım miratechalbi mi hepsi
Regl olmadığın sürece umut vaar erken bence test içinbenim hala regl yok...
Olabilir gecikme yaşamış mıydınız? Ben mesela normalde regl çok kötü geçiririm mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı ama kimyasalda bi şey hissetmemiştim. Ama bzıları da öok ağrılı oldu diyorBende 2 ay önce kimyasal olduğumu düşünüyorum hayatımda öyle regl ağrısı yaşamadım ve kanamam çok oldu pıhtılaşma oldu o yüzden merak ettim sordum ama ağrimdan ölecektim öyle bir acı yok ben doğum yapıyorum sanki dedim eşime o yüzden sordum teşekkür ederim cevabınız icin
Valla artık 3 tane yaptım yanılma payı olmaz inşallah benimkide bok gibi kan testi sonucunda anlasın artıkBebiş ben burdayım diye bağırıyor bencede kan testine gidinama eşinizin öyle demesine üzüldüm ya inşallah farkına varır da üzmez seni
inşallah bebektendirbenim hala regl yok...
kesin var o zamanYok gece yaptıgım albi sabah yaptıklarım miratech
İnşallah canım yakesin var o zaman
Aslında yumurtlamamı bilsem çok da erken değil çünkü 31.günü bugün 5inde yumurtladıysam erken...artımedde pozitif çıktı ama incecik çizgiRegl olmadığın sürece umut vaar erken bence test için
Bu testlere bile yok diyorsa artık cevabı kan testiyle vermelisinValla artık 3 tane yaptım yanılma payı olmaz inşallah benimkide bok gibi kan testi sonucunda anlasın artık
Ay inşallahhhinşallah bebektendir
İşte bilemiyoruz ki o yüzden moralini bozma biraz daha bekle bakalımAslında yumurtlamamı bilsem çok da erken değil çünkü 31.günü bugün 5inde yumurtladıysam erken...artımedde pozitif çıktı ama incecik çizgi
Kız sinirlerimi bozdu adam dünden beri valla sımdı atcam kendimi aşağıya yada onu atcamBu testlere bile yok diyorsa artık cevabı kan testiyle vermelisin
akşam erken gebelik testi yapıcam artmedde ki geröek pozitifse erken gebelikte de çıkarİşte bilemiyoruz ki o yüzden moralini bozma biraz daha bekle bakalıminşallah döner pozitife
Kuzum pazartesi gidicem inşallahAy inşallahhhsende hemen kan vermeye git çocuk okula başlayacsk
Yap yap allah askınaakşam erken gebelik testi yapıcam artmedde ki geröek pozitifse erken gebelikte de çıkar
Yap yap allah askına
Biliyorum heyecanlısınız ama hayal kırıklığı yaşamamak adına en doğrusu adetten sonra iki hafta beklemek yada kan vermek.Kızlar merhaba geçen ay ben kimyasal geçirdiğim için iki adet döngümün arası 35 gün. Normalde 28, 27 ve 25 gün aralıklarla adet oluyorum ben bu üçü arasında değişiyor sürekli. Adetim 28 günlük döngüme göre 2 gün gecikti ki en geç 28 günde adet olurdum ben. Bazıları da 35.günü bekle diyor ama benim 1 haftadır adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor tam şimdi oldum diyip bakıyorum hiçbir şey yok. Normalde adet ağrılarım 2 gün önceden falan başlar en fazla. Test yaptım oda negatif. Sizce yumurtlama olmuş mudur? Ve de 35 günlül döngüye göre 21.günde falan yumurtlama olur diyolar ve ben o günleri değerlendirdim bu da ayın 5ine denk geliyor ilişki üzerinden 9 gün geçti olsa testte çıkar mıydı?Kan versem mi uoksa biraz daha bekliyim mi?
Aynen bide onu dene bakalımakşam erken gebelik testi yapıcam artmedde ki geröek pozitifse erken gebelikte de çıkar
9 gün gecikme yaşadım ki ben normalde gecikme yaşadığımda maksimum 1 veya 2 gün olmuştur. Ama o adetim berbattı yani ağrıdan Bi insan ayağa kalkamaz mi kalkamıyormus eşim masaj yaptı belime sıcak su vs koyduk ben o halde dayanamıyorum artık dedim hastaneye gitcektik neyse dedim onlarında yapacağı zaten ağrı kesici elimde yüksek doz ağrı kesici vardı onu içtim yarim saat sonra ayaklandım ama ilacın etkisi geçince yine yatağa düştüm derken ilaç içtim amca öyle rahatlamaya çalışmıştım. Çok geliyordu adetim ve ara sıra pıhtılar döktüm ve o pihtilar bitince rahatladım o an araştırmamistim sonra arastirdigimda acaba kimyasal mi geçirdim dedim şüphe oluştu. Sizi o yüzden merak ettim birde bu adetim 4 gün erken geldi o olaydan sonra böyle anlam veremedim açıkçasıOlabilir gecikme yaşamış mıydınız? Ben mesela normalde regl çok kötü geçiririm mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı ama kimyasalda bi şey hissetmemiştim. Ama bzıları da öok ağrılı oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?