- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Kuzum bak sen çok acele edıyosun düşün benım korunmayalı 3 haftayı gectı ben yeni yaptım testi ve genede koyu degıl bekle 2 gün en azından ozaman erken gebelik yap böyle kendinide yıpratırsın inan benım dün gece cıkmasaydı ben 1 hafta yapmayıp bekliycektım bunlar sabır işieşimde göremediğini söyledi moraller 0
İşte ama ben yumurtlama günümü bilemiyorum ki mesela eğer ayın 1inde yumurtladıysam ki kaset testte hafiften görüyorum ben yukardan bakınca erkekler bakıp geçiyor bugün benim bugün regl günüm olması lazımdı kimyasaldan sonra döngüm 35e çıktı ya eğer ayın 5inde yumurtladıysam şimdi çıkmaması öuhtemel kafam çok karıştı neyse biraz daha bekliyimKuzum bak sen çok acele edıyosun düşün benım korunmayalı 3 haftayı gectı ben yeni yaptım testi ve genede koyu degıl bekle 2 gün en azından ozaman erken gebelik yap böyle kendinide yıpratırsın inan benım dün gece cıkmasaydı ben 1 hafta yapmayıp bekliycektım bunlar sabır işi
Kuzum bende yumurtlamamı bilmiyorum ki ve ben pkoyum düşün moralını bozma rıskı varsa rabbim nasip ederİşte ama ben yumurtlama günümü bilemiyorum ki mesela eğer ayın 1inde yumurtladıysam ki kaset testte hafiften görüyorum ben yukardan bakınca erkekler bakıp geçiyor bugün benim bugün regl günüm olması lazımdı kimyasaldan sonra döngüm 35e çıktı ya eğer ayın 5inde yumurtladıysam şimdi çıkmaması öuhtemel kafam çok karıştı neyse biraz daha bekliyim
ay hadi bakalım morslimi bozma sebebim oda değil ki lu an twstte bir çizgi var böyle hayal meyal değil fotolarda gözükmüyor +med ya ben ondan kafaya taktım yalancı pozitif çıkarabiliyomusKuzum bende yumurtlamamı bilmiyorum ki ve ben pkoyum düşün moralını bozma rıskı varsa rabbim nasip eder
O bendede bundan once cıkarmıstı yalancı pozıtıfay hadi bakalım morslimi bozma sebebim oda değil ki lu an twstte bir çizgi var böyle hayal meyal değil fotolarda gözükmüyor +med ya ben ondan kafaya taktım yalancı pozitif çıkarabiliyomus
ay neyse daha yapmıycam test falanO bendede bundan once cıkarmıstı yalancı pozıtıf
Ya ben sana diyorum yarın da sabret sonraki gün yap sakin relaxay neyse daha yapmıycam test falan
gel de sbaret ayYa ben sana diyorum yarın da sabret sonraki gün yap sakin relax
Kimyasal geçirdiğinizi nasıl anladınız doktora mı gittinizKızlar merhaba geçen ay ben kimyasal geçirdiğim için iki adet döngümün arası 35 gün. Normalde 28, 27 ve 25 gün aralıklarla adet oluyorum ben bu üçü arasında değişiyor sürekli. Adetim 28 günlük döngüme göre 2 gün gecikti ki en geç 28 günde adet olurdum ben. Bazıları da 35.günü bekle diyor ama benim 1 haftadır adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor tam şimdi oldum diyip bakıyorum hiçbir şey yok. Normalde adet ağrılarım 2 gün önceden falan başlar en fazla. Test yaptım oda negatif. Sizce yumurtlama olmuş mudur? Ve de 35 günlül döngüye göre 21.günde falan yumurtlama olur diyolar ve ben o günleri değerlendirdim bu da ayın 5ine denk geliyor ilişki üzerinden 9 gün geçti olsa testte çıkar mıydı?Kan versem mi uoksa biraz daha bekliyim mi?
Daha ne kadar kırmızı çıkacak gebesiniz kan testine gidinL Limonimi O Oylesinwbirisii kızlar bunlarıda bu sabah yaptım ama ilk idrar degıl cunku çok lavaboya girdim geceden beri üstteki gece 2 si sabah eşim diyo ki hamile degılsın olsa kıpkırmızı çıkar
Pazartesi gidicem inşallah artık sonucu görünce kabullenirDaha ne kadar kırmızı çıkacak gebesiniz kan testine gidin
canım beta takibi yaptırdım 58olan değerim 48e düştü sonra sıfırladı zaten. Pozitifte çıksa 10 güb bekler hastaneye falan gitmem dahaKimyasal geçirdiğinizi nasıl anladınız doktora mı gittiniz
Evett çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinPazartesi gidicem inşallah artık sonucu görünce kabullenir
albi mi hepsiL Limonimi O Oylesinwbirisii kızlar bunlarıda bu sabah yaptım ama ilk idrar degıl cunku çok lavaboya girdim geceden beri üstteki gece 2 si sabah eşim diyo ki hamile degılsın olsa kıpkırmızı çıkar
Allah razı olsun canım herkese nasip olsunEvett çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bebiş ben burdayım diye bağırıyor bencede kan testine gidinL Limonimi O Oylesinwbirisii kızlar bunlarıda bu sabah yaptım ama ilk idrar degıl cunku çok lavaboya girdim geceden beri üstteki gece 2 si sabah eşim diyo ki hamile degılsın olsa kıpkırmızı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?