gebelik mi

eşimde göremediğini söyledi moraller 0
Kuzum bak sen çok acele edıyosun düşün benım korunmayalı 3 haftayı gectı ben yeni yaptım testi ve genede koyu degıl bekle 2 gün en azından ozaman erken gebelik yap böyle kendinide yıpratırsın inan benım dün gece cıkmasaydı ben 1 hafta yapmayıp bekliycektım bunlar sabır işi

İşte ama ben yumurtlama günümü bilemiyorum ki mesela eğer ayın 1inde yumurtladıysam ki kaset testte hafiften görüyorum ben yukardan bakınca erkekler bakıp geçiyor bugün benim bugün regl günüm olması lazımdı kimyasaldan sonra döngüm 35e çıktı ya eğer ayın 5inde yumurtladıysam şimdi çıkmaması öuhtemel kafam çok karıştı neyse biraz daha bekliyim

Kuzum bende yumurtlamamı bilmiyorum ki ve ben pkoyum düşün moralını bozma rıskı varsa rabbim nasip eder

L Limonimi O Oylesinwbirisii kızlar bunlarıda bu sabah yaptım ama ilk idrar degıl cunku çok lavaboya girdim geceden beri üstteki gece 2 si sabah eşim diyo ki hamile degılsın olsa kıpkırmızı çıkar

Eklentiler

• 52FE6C5F-6939-451F-88D6-1E510CE1E1EE.webp
    106,3 KB · Görüntüleme: 58
Kimyasal geçirdiğinizi nasıl anladınız doktora mı gittiniz

Bebiş ben burdayım diye bağırıyor bencede kan testine gidinama eşinizin öyle demesine üzüldüm ya inşallah farkına varır da üzmez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…