- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Ayy o zaman benim içinde umut vae yaniBenim cok sanciliydi her seferinde aha dustu diye wc ye giderdim ic camasiri da siyah harici giymedigimden az hastanelerde sabahlamadim dustu mu bakin diye
Erkekler bilerek yapıyor zaten3 yasini doldurdu istiyorum 2. Cocugu ama calisan anne olmak cok zor o dusunduruyor biraz esimde gelen rizkiyla geliyor diyor ben kaza olarak dusunuyorum ama sanirim bilerek yapti hemen ertesi sabah ben gece arastirdim kizimiz olursa karaca oglumuz olursa ogeday olsun diyor sanirim oyuna geliyorum
yaa canım sıkma sen canını böyle olduysa vardır ama oğlunda hep hareketli kalcak değil kiKızlar testim kuruduktan sonra böyle oldu var dimi ya eşim yarın 2 tane test alıcam dedi morali çok bozuldu çok üzüldüm ağlayarak söyledim hamileyim diye kıpkırmızı oldu nasıl bakıcaz oğlan hareketli hayatımız bitti dedi
Anlamadım dedim en azından sevinmiş gibi yapsaydın oğluna çok düşkün haksızlık yapcakmısız ona tamamda tek kalırsa haksızlık olur dedim yüzü çok düştü dedim ben tek basımamı yaptım bu cocugu ben nerden bileyim hemen tutcagını dedi oğluna düşkünlüğünden ikinci ona haksızlık gibi geliyoyaa canım sıkma sen canını böyle olduysa vardır ama oğlunda hep hareketli kalcak değil kibenim kardeşimi bir görseydin varya ohoo hiçbir yere sığmazdı iimdi sapsakin hem eşin neden böyle yapıyor ki çok krııcı insanı suçlu hissettirir
Eşin tek çocuk mu? Ama yani öyle şey olmaz ki neden haksızlık olsun ikiside onun canı sonuçta. Biraz maddi açıdan düşünüyor da olabilir zaman ver kendisine sornadan senden daha çok istiycek eminimAnlamadım dedim en azından sevinmiş gibi yapsaydın oğluna çok düşkün haksızlık yapcakmısız ona tamamda tek kalırsa haksızlık olur dedim yüzü çok düştü dedim ben tek basımamı yaptım bu cocugu ben nerden bileyim hemen tutcagını dedi oğluna düşkünlüğünden ikinci ona haksızlık gibi geliyo
Yo kardeşi var maddi de degıl Allaha şükür varliyetimiz yerinde oğlan 3 sene sonra oldu ya kuyamıyo bide zor oldu heralde dedi bu ikinci olana kadar 4 olur sonra hamile kalır hemen kalınca şoka uğradı kalp atışını duysun inşallah kendine gelir salakEşin tek çocuk mu? Ama yani öyle şey olmaz ki neden haksızlık olsun ikiside onun canı sonuçta. Biraz maddi açıdan düşünüyor da olabilir zaman ver kendisine sornadan senden daha çok istiycek eminim
Ay bana da öyle geliyor çünkü bir anne bile bazen kararsız kalabiliyor istiyorum mu istemiyorum mu diye...ki biz erkeklere göre daha hassas yapıya sahibiz zamanla alıscakYo kardeşi var maddi de degıl Allaha şükür varliyetimiz yerinde oğlan 3 sene sonra oldu ya kuyamıyo bide zor oldu heralde dedi bu ikinci olana kadar 4 olur sonra hamile kalır hemen kalınca şoka uğradı kalp atışını duysun inşallah kendine gelir salak
İlk idrarla yap bende öyle yapıcam yarın at buraya haberini bekliyorum inşallah bende yarın atarımbenim testte çizgi olusmus bu arada yarın ilk idrarla bi daha yapıcam regl olmazsamakıllanır mıyım sanmammm
ay inşallah vardırİlk idrarla yap bende öyle yapıcam yarın at buraya haberini bekliyorum inşallah bende yarın atarım
Allah razı olsun canım benımay inşallah vardırsenin içinde çok dua etcem
Tam net değil kamerayı orta yere netleyip tekrar atar mısınızay kızlar ilk idrarla yaptım çokkk silikk bir çizgi var
Net cek bulanık çekmişsin anlaşılmıyoay kızlar ilk idrarla yaptım çokkk silikk bir çizgi var
öylr de denedim de gözükmüyor ki ve de +med ya akşama erken gebelik aldırcam yapcam bunda cıktıysa onda da cıkarNet cek bulanık çekmişsin anlaşılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?