gebelik mi

ben flaşla bakınca beyaz ince bi çizgi görüyorum ama uyduruyor muyum bilmiyorum

Eklentiler

• 16893611617663507897185517495149.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 46
Ay vallaha gördüm bende adetine ne kadar var senin yoksa erken mı yapıyosun testi
bilmiyorum ki ne zaman adet olucam 28 günlük döngüme göre 2 gün geciktim ama kimyasal geçirdiğim için geçen ay iki adet arası 35 gündü bunu baz alırsam adetime dsha var 21.günü yumurtlamış oluyorum 35e göre ilişki üzerinden daha 9 gün geömiş bugün ama öyle sanıldığı gibi çizgi falan yok kızlar

Bence sen ilişki gününü baz alarak hesapla ilişkinin üstünden 12 14 gün geçince gebelik testinde silikte olsa gözükür daha 9 gün geçmiş adette olmassan bir kaç güne tekrar dene bence inşallah vardır

Bebeğim benim hesabıma göre 3 doktora göre 5-6

Hhahahha allah iyiliğini versin 9 günde çıkar mı sabırsız adamıda yolladın eczaneye bıktırma sımdıden dur bi vakit gecsın 12. Gün falan en azından yap

Ayy insan duramıyor işte bende erkenden test yapar moralimi bozardım bir güzel
Ya bakma oğluma hamıle kalmaya çalışırken sürekli yapardım insan yapmak istiyo ama bu sefer benım adam bıktı haklı olarak dedi eczeneye verdiğimiz paraya tüp bebek yapardık diye sımdı dışarda dedim alsana heh yine başladık dedi

Ahaha Allahım ya sen beni çok güldürüyorsun testler sonunda pozitife dönsün de yeter kibu arada oğlunuzu da Allah bağışlasın

Ahaha Allahım ya sen beni çok güldürüyorsun testler sonunda pozitife dönsün de yeter kibu arada oğlunuzu da Allah bağışlasın
Sen gercek hayatta beni görsen sırf gülmek için evime gelir arkadaşlarım Allah razı olsun rabbim herkese tattırsın bu duyguyu yoruyo tabi zor bide erkek çocugu ama herşeye değer

Sen gercek hayatta beni görsen sırf gülmek için evime gelir arkadaşlarım Allah razı olsun rabbim herkese tattırsın bu duyguyu yoruyo tabi zor bide erkek çocugu ama herşeye değer
Maşallah ne güzel bayılırımmm böyle insanlara
Amin amin evet erkek çocuğu zor derler ama pekte tatlııdıırr inşallah Rabbim bir kız kardeş nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…