- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Yarın tam 6 haftalık olucam canım geçen hafta keseyi gördüm 7. Hafta da kalp atışı için gidicemSizin ne
kadar
kalp atısı duydunuz mu sanırım sürecimiz aynı gidiyor
Bu arada çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim adetten 9 gün sonra çıktı lütfen bekle ben umutsuzluğa kapılıp boşa üzülmüşüm
Amin inşallah sizinde sağlıklıca olsun.Bu arada çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Görmek isteyince bende gördümben flaşla bakınca beyaz ince bi çizgi görüyorum ama uyduruyor muyum bilmiyorum
bide sabah ilk idrarla yapcam olmazs da önümüzde daha çokk zaman var ovü testitle denicemGörmek isteyince bende gördümama dediğim gibi daha erkenn hemen moralini bozma bir de sabah ilk idrarla da yapmadın
Ay vallaha gördüm bendeben flaşla bakınca beyaz ince bi çizgi görüyorum ama uyduruyor muyum bilmiyorum
bilmiyorum ki ne zaman adet olucam 28 günlük döngüme göre 2 gün geciktim ama kimyasal geçirdiğim için geçen ay iki adet arası 35 gündü bunu baz alırsam adetime dsha var 21.günü yumurtlamış oluyorum 35e göre ilişki üzerinden daha 9 gün geömiş bugün ama öyle sanıldığı gibi çizgi falan yok kızlarAy vallaha gördüm bendeadetine ne kadar var senin yoksa erken mı yapıyosun testi
ay inşallah canım seninki ne ksdarrlıkBenim adetten 9 gün sonra çıktı lütfen bekle ben umutsuzluğa kapılıp boşa üzülmüşüm
Bence sen ilişki gününü baz alarak hesapla ilişkinin üstünden 12 14 gün geçince gebelik testinde silikte olsa gözükür daha 9 gün geçmiş adette olmassan bir kaç güne tekrar dene bence inşallah vardırbilmiyorum ki ne zaman adet olucam 28 günlük döngüme göre 2 gün geciktim ama kimyasal geçirdiğim için geçen ay iki adet arası 35 gündü bunu baz alırsam adetime dsha var 21.günü yumurtlamış oluyorum 35e göre ilişki üzerinden daha 9 gün geömiş bugün ama öyle sanıldığı gibi çizgi falan yok kızlar
Bebeğim benim hesabıma göre 3 doktora göre 5-6bilmiyorum ki ne zaman adet olucam 28 günlük döngüme göre 2 gün geciktim ama kimyasal geçirdiğim için geçen ay iki adet arası 35 gündü bunu baz alırsam adetime dsha var 21.günü yumurtlamış oluyorum 35e göre ilişki üzerinden daha 9 gün geömiş bugün ama öyle sanıldığı gibi çizgi falan yok kızlar
öyle yapayım bariiiBence sen ilişki gününü baz alarak hesapla ilişkinin üstünden 12 14 gün geçince gebelik testinde silikte olsa gözükür daha 9 gün geçmiş adette olmassan bir kaç güne tekrar dene bence inşallah vardır
Ne demek inşallah güzel güzel haberlerini alırızöyle yapayım bariiiteşekkür ederim
Hhahahha allah iyiliğini versin 9 günde çıkar mı sabırsız adamıda yolladın eczaneye bıktırma sımdıden dur bi vakit gecsın 12. Gün falan en azından yapbilmiyorum ki ne zaman adet olucam 28 günlük döngüme göre 2 gün geciktim ama kimyasal geçirdiğim için geçen ay iki adet arası 35 gündü bunu baz alırsam adetime dsha var 21.günü yumurtlamış oluyorum 35e göre ilişki üzerinden daha 9 gün geömiş bugün ama öyle sanıldığı gibi çizgi falan yok kızlar
Ayy insan duramıyor işte bende erkenden test yapar moralimi bozardım bir güzelHhahahha allah iyiliğini versin 9 günde çıkar mı sabırsız adamıda yolladın eczaneye bıktırma sımdıden dur bi vakit gecsın 12. Gün falan en azından yap
Ya bakma oğluma hamıle kalmaya çalışırken sürekli yapardım insan yapmak istiyo ama bu sefer benım adam bıktı haklı olarak dedi eczeneye verdiğimiz paraya tüp bebek yapardık diyeAyy insan duramıyor işte bende erkenden test yapar moralimi bozardım bir güzel
Ahaha Allahım ya sen beni çok güldürüyorsunYa bakma oğluma hamıle kalmaya çalışırken sürekli yapardım insan yapmak istiyo ama bu sefer benım adam bıktı haklı olarak dedi eczeneye verdiğimiz paraya tüp bebek yapardık diyesımdı dışarda dedim alsana heh yine başladık dedi
Sen gercek hayatta beni görsen sırf gülmek için evime gelir arkadaşlarımAhaha Allahım ya sen beni çok güldürüyorsuntestler sonunda pozitife dönsün de yeter ki bu arada oğlunuzu da Allah bağışlasın
Maşallah ne güzel bayılırımmm böyle insanlaraSen gercek hayatta beni görsen sırf gülmek için evime gelir arkadaşlarımAllah razı olsun rabbim herkese tattırsın bu duyguyu yoruyo tabi zor bide erkek çocugu ama herşeye değer
ay sormaHhahahha allah iyiliğini versin 9 günde çıkar mı sabırsız adamıda yolladın eczaneye bıktırma sımdıden dur bi vakit gecsın 12. Gün falan en azından yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?