Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

yeni yeniden slm herkese, sağlıklı bir öğünle karşınızdayım akşam da iradeyi kaybetmezsem iyi gidiyorum.
ara öğün: 1 avuç leblebi
öğlen : çorba, ızgara tavuk pirzola, ayran.

öğle yemeğim
1 bardak ayran
1 kase mercimek çorba
1 kase nohut
2 kaşık pirinç pilav

ben susuz alıyorum 1 kase ama tabi ağzına kadar dolu değil
bir de ekmek yemiyorum pilav da 5 kaşığa kadar yiyorum
ben yemeklerin özellikle iş yerinde suyunu yemiyorum. evde yagını az koyuyorum o zaman bazenler. geneldede yemekleri sulu sevmem yapmamda. yemek suyu ekmek yediriyor çünki

ben susuz alıyorum 1 kase ama tabi ağzına kadar dolu değil
bir de ekmek yemiyorum pilav da 5 kaşığa kadar yiyorum
ben yemeklerin özellikle iş yerinde suyunu yemiyorum. evde yagını az koyuyorum o zaman bazenler. geneldede yemekleri sulu sevmem yapmamda. yemek suyu ekmek yediriyor çünki
bizim iş yeri yağı beleş buluyor kesin, mide bulandıracak kadar yağ oluyor yemeklerde. ben de sadece tanelerini yiyeyim suyu pardon yağı kalsın :)

Kızlar size bişey sorucam benim 3 ay önce sağ yumurtalığımda 4 cm lik kist çıkmıştı doktr adetle atarsın öbür ay gel dedi bende başka doktora gittim öbür ay patlamış kendiliğinden gider dedi.Şimdi ne durumda bilmiyorum ama sizce bu gebeliğe engel olur mu bide ozamnlar ağrı yapıyodu adetimin ortasında ben yumurtladım sanıyodum :) buaralar ağrı yoktu gitti diye düşünmüştüm ama dünden beri yine ağrı var

Bu arada bugünkü menüm,
Sabah aç karnına bi kupa sıcak su
Kahvaltı
1 kase nesfit

Öğlen
Bi küçük kase tuzsuz salata
1 tane biber dolması

Ara öğün
Kahve

Akşama artık annemgilde ne yemek varsa 3 kaşık :) kalorili yemek varsa yumurta pişircem

doktora bir daha git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…