- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
Kızlar size bişey sorucam benim 3 ay önce sağ yumurtalığımda 4 cm lik kist çıkmıştı doktr adetle atarsın öbür ay gel dedi bende başka doktora gittim öbür ay patlamış kendiliğinden gider dedi.Şimdi ne durumda bilmiyorum ama sizce bu gebeliğe engel olur mu bide ozamnlar ağrı yapıyodu adetimin ortasında ben yumurtladım sanıyodum :) buaralar ağrı yoktu gitti diye düşünmüştüm ama dünden beri yine ağrı var
ooo maşallah süpersin ama bence kendini fazla zorlama akşam az az ye tadına bak en azındanBu arada bugünkü menüm,
Sabah aç karnına bi kupa sıcak su
Kahvaltı
1 kase nesfit
Öğlen
Bi küçük kase tuzsuz salata
1 tane biber dolması
Ara öğün
Kahve
Akşama artık annemgilde ne yemek varsa 3 kaşık :) kalorili yemek varsa yumurta pişircem
Nesfit çok tutuyo canım inan ondan bide kahve :)ooo maşallah süpersin ama bence kendini fazla zorlama akşam az az ye tadına bak en azından
Slm günü özetleyeyim :
sabah yumurta bir dilim ekmek peynir.
Ara: bir avuç leblebi
Öğlen: çorba,ızgara tavuk, ayran,
ara: portakal
Akşam: çorba, salata, yoğurt,bir dilim ekmek.
bir saat sonra da yeşil çay ardından bir saat yürücem. Kaçamaksız bir gün daha
link için teşekkürler!
İyiyiz canım sen nasılsın, diyet nasıl gidiyor?kızlar iyi akşamlar nasılsınız? ben çalışıyorum her zaman gündüz katılamıyorum aranıza ama şimdi okuyorum yazdıklarınızı
iyiyim canım sağolasın. bugün 800 kaloriyle kapattım :) akşam yemeğini çok erken saatte yiyorum çoğunlukla öğlen ve akşam yemeklerini birleştiriyorum , kahvaltı ve sonrasında bir öğün yiyorum üç gibi iyi oluyor.İyiyiz canım sen nasılsın, diyet nasıl gidiyor?
Ben dayanamıyorum iki öğünle, elim ayağım titriyor.iyiyim canım sağolasın. bugün 800 kaloriyle kapattım :) akşam yemeğini çok erken saatte yiyorum çoğunlukla öğlen ve akşam yemeklerini birleştiriyorum , kahvaltı ve sonrasında bir öğün yiyorum üç gibi iyi oluyor.
ben iki öğüne geçene kadar bir sene geçti sormaBen dayanamıyorum iki öğünle, elim ayağım titriyor.
Doğru söylüyorsun herkesin bünyesi farklı. Ben 73kiloyken diyetisyene gitmiştim yıllar önce. verdikleriyle iki haftada bir kilo almıştım :)ben iki öğüne geçene kadar bir sene geçti sormaama ben sık sık yiyemiyorum zaten bana ters işliyor. üç öğün yiyordum şimdi iki yaptım. ama arada doğal kuruyemiş atıyorum ağzıma bence herkes kendi metabolizmasına göre davranmalı
Canım çok iyi o zaman süpersin3 küp canım ama küçük
Ekmek kepekli sandivic ekmeği
Evet canım bugün 1.5 lt içtim şimdilikAh canım çok güzel menü ve spor bunu su ile taclandir bence daha çabuk kilo verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?