Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

İyi geceler kizlar bende butun gun disardaydim sonrada ev isleriyle bogustum ancak okuyabildim yazdiklarinizi.benimde bugun felaket gecti malesefki disarda oldugimdan dolayi.ama aksam yemedim.
Ben istanbul avrupa yakasindayim.

günaydın kızlar karga kahvltsnı yapmdn işteym yine dünün özeti;
sabh kahvltım yine yoktu su ve yeşil çayla öğlen oldu
öğle:çorba az makrna çok çok ıspank yedim ekmeksiz
akşam:anacığımlan bi güzel acı biberle menemn yaptk yedik çavdar ekmeği (2 dilim)eşliğnde
işten geldğimde çok açtım fındık ve badem atıştrdm 1 avuç
yemekten 1 ssat snra yarım armut ve ütülerle geçti zamn az birazda yürüdm dün
2,5 lt su içtim fazlası bile olabilir:)
sabah daynamdm tartıldım 90,1 geldm 90,6 idim ptesi inşallah ptesiye daha ii veripte girerimm böyle devm eder

günaydın herkese,
kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta,3 tane zeytin, bir bardak süt, bir dilim ekmek, 2 dilim peynir. Kaçamaksız bir gün olması dileğiyle

Günaydınlar diyetcanlar

dün ki menüm

sabah
domates salata 5 topik peynir 1 dilim ekmek

ara 2si bir arada

öğle
az mercimek çorba, az ıspanak

ara 1 tane burçak çikolatalı, yarım çiğ köfte marullu

akşam
az mercimek 3 yemek kaşığı kabak yemeği bi kase yoğurt salata

ara
yarım elma yarım portakal az kuruyemiş eşim yerken tırtıkladım

malum diriliş izlerken boş oturulmuyor

yarım saat yürüyüş 10 dak egzersiz

1,5 lt su

slm herkese. telefonuma ''yazıo''(ücretsiz) diye bir kalori sayacı indirdim, baya kullanışlı tavsiye ederim kızlar.

kızlar sabah ve öğle bunları yedim sizce akşamı nasıl yapmalıyım

sabah
1 yumurta+1 kk peynir+1 küçük domates+1 küçük salatalık+yeşillik kepekli ekmek arası

ARA
2 avuç içi kuruyemiş (kuru üzüm+ceviz+fındık)

ÖĞLE
1 kase domates çorba
7 parça küp şeklinde ciğer
2 parça kup şeklinde patates

şuana kadar 2 lt su içildi

kızlar sabah 20 dk yürüyüş üstüne bir bardak ılık su
kahvaltı 5 topik peynir 3 zeytin 2 çeri domates 1 salatalık yarım havuç bi dilim ekmek

ara 2si birarada ve 3 tane N**** (Siyahi)

öğle
3 yemek kaşığı kabak yemeği bi küçük kepçe çorba bi dilim ekmek

15 dk dolandım çarşıda

kızlarrr merhaba ben işe saat 1 de geldim bugün anca yazıyorum. sabah kahvaltım 2 dilim kepekli kızarmıs ekmek, iki yumurta ile bol maydanozlu 1 tatlı kaşıgı tereyagında omlet, bi kaç zeytin,domates,salatalık, 1 yemek kasıgı krem peynr,2 tane közlenmiş biber
ara öğün yok
öğlende mercimek çorbası yarım pors. iki çatal ıspanak lezzetli değildi yiyemedim, 5 yemek kasıgı domatesli makarna ve az yogurt

chemist41 ikimizde yokuz biride çıkıp dememiş ki bu kızlar nerde açlıkdan öldüler mi diye

Kızlar pazartesi regl günüm öyle şişimki gören özge bukadar aç geziyosun kilomu aldın sen diyolar gıcıklar

Bugün
peynirli omlet
2 çeri domates
papatya çayı ballı

öğlen
Bi kase nesfit
Arkadaşım zorla bi tane biber dolması yedirdi :) yani zorla :)

Bi tanede düşük kalorili çikolata yedim tak etti tatlı krizi çnkü

1,5 litre su akşama 2 lerim

Akşam sadece ton balıklı salata yedim. Öğlenki gözlemeyi dengelemem lazım. bir saat yürücem ardından da yoğurt yer günü kapatırım.

Akşam sadece ton balıklı salata yedim. Öğlenki gözlemeyi dengelemem lazım. bir saat yürücem ardından da yoğurt yer günü kapatırım.
Benim de bugun canim tonbaligi istedi iş cikisi aldim marketten light yarin öglen yiycem ama bugun sinitzel yedim o uyarmi ki diyete

eşim erken geldi saç tava yaptı canı çekmiş oturduk yedik sonra sufle yapalım dedi onu da yedik eşim biraz iştahlıdır da benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…