- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Şinitzel kızartılıyor ya azcık uymaz gibi ama akşam ya da öğlen az yiyip dengelemişsen sorun olmazBenim de bugun canim tonbaligi istedi iş cikisi aldim marketten light yarin öglen yiycem ama bugun sinitzel yedim o uyarmi ki diyete
Ooofff ekmeği bana banaaaa :) afiyet olsun olan olmuş artık:) yarından itibaren ÇOK dikkatli olmalısın yoksa pazartesi herkes kilo verdi ben veremedim diye ağlarsıneşim erken geldi saç tava yaptı canı çekmiş oturduk yedik sonra sufle yapalım dedi onu da yedikeşim biraz iştahlıdır da benim gibi
Ooofff ekmeği bana banaaaa :) afiyet olsun olan olmuş artık:) yarından itibaren ÇOK dikkatli olmalısın yoksa pazartesi herkes kilo verdi ben veremedim diye ağlarsın ayy felaket tellalı gibi oldum ya ben. Töbe töbeee
Yok canim hayatta kizartmam :) izgarada yaptmŞinitzel kızartılıyor ya azcık uymaz gibi ama akşam ya da öğlen az yiyip dengelemişsen sorun olmaz
Canim sen naptin oyle keske yemeseydn.ben eşime sigara boregi kizartip kendime yumurta yapiyorum.sen uyma ona hafta sonu bigün yap bence ödül niyetine.bu sekilde iki kati kilo alirsn :)eşim erken geldi saç tava yaptı canı çekmiş oturduk yedik sonra sufle yapalım dedi onu da yedikeşim biraz iştahlıdır da benim gibi
Ooofff ekmeği bana banaaaa :) afiyet olsun olan olmuş artık:) yarından itibaren ÇOK dikkatli olmalısın yoksa pazartesi herkes kilo verdi ben veremedim diye ağlarsın
sen ne iş yapıysn yawwww :?günaydın cnm sen 06:50 de kahvltı yapyn bz işe gelmş oluyozz of of çok uykm varrrr uleynnn :)))))
öğlende tavuk döner var menüde :/ tatlı var baklavaayyyy netcem ben nerelere gidem nerelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?