Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Kızlar bir saat hemstır gibi koşu bandında döndüm durdum. Gözlemenin kalorisi gitmiştir herhalde. bu arada tartıda güzel sonuçlar görmeye başladım. Tabi ilk hafta ödem falandır da seviniyorum yine de.

eşim erken geldi saç tava yaptı canı çekmiş oturduk yedik sonra sufle yapalım dedi onu da yedik eşim biraz iştahlıdır da benim gibi
Ooofff ekmeği bana banaaaa :) afiyet olsun olan olmuş artık:) yarından itibaren ÇOK dikkatli olmalısın yoksa pazartesi herkes kilo verdi ben veremedim diye ağlarsın

eşim erken geldi saç tava yaptı canı çekmiş oturduk yedik sonra sufle yapalım dedi onu da yedik eşim biraz iştahlıdır da benim gibi
Canim sen naptin oyle keske yemeseydn.ben eşime sigara boregi kizartip kendime yumurta yapiyorum.sen uyma ona hafta sonu bigün yap bence ödül niyetine.bu sekilde iki kati kilo alirsn :)

İyi geceler kizlar bende bugunki menumu yazim pek ic acici degil malesef kurs oldugu gunler ne yicegimi sasiriyorum kursun orda malesrfki secenek yok

Sabah
2 dilim tahilli ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
1 cay kasigi cokokrem

Ogle
Malesefki fastfood menu

Aksam
Haslanmis yagsiz sebzeli makarna

Gece
1 cay bardagi beyaz leblwbi

günaydn kızlar dün ki menü
sabh çavdar ekmeği 2 dilim kirbit kutusu katar peynir çay az şkerli
ara da yeşil çay
öğle;barbunya,bol salata tuzsuz 3 kaşık makrna ekmeksiz yedm
işten geç çıktık mesai yaptık müfettiş gelck evrak hazrla faln 17:45 de işten çıktık 19:00 da eve geldm yürüyerek mesafe baya bi uzun 5-6 km vardır tabi ama eve girince pestilim çıkmştı bayır çık çık öldüm duşa girdim direk yatmak istedm ama çok acıkmşm marul-domates-zeytin-peynir-ekmeği aldm onları yedim ekmeği az biraz abarttım çeyrek ekmeğin arasına koydm çnkü meyve suyu eşliğinde akşam yemeğimi yedim amma canm bi tatlı istedi iyi ki bittter cikolata varmş az bi ondan kaçırdım ama sabh dayanmayp tartldım şükr yine 90,1 geldm çnkü akşam bayaaaa kaçırdım yani yürümek işe yaradı sanırım he tabi 2lt su tam sayamıyorm eksiği yoktr ama fazlası vardr kesin

sormaaaaa ozgecan_t benimde 5 gün kaldı başladı şimdiden ödem toplamaya saolsun vücudum :)

günaydın millet bugünki kahvaltım iki dilim kepek ekmegiyle kaşarlı tost, salatalık,domates yeşil zeytin,1 bardak süt (saat: 06:50 de)

günaydın cnm sen 06:50 de kahvltı yapyn bz işe gelmş oluyozz of of çok uykm varrrr uleynnn :)))))

GÜNAYDINLAR
HAYIRLI CUMALAR :)
ptesi tartıldım ama yazmamıştım 76,4
bugün 75,5
dünki menüm
kızlar sabah 20 dk yürüyüş üstüne bir bardak ılık su
kahvaltı 5 topik peynir 3 zeytin 2 çeri domates 1 salatalık yarım havuç bi dilim ekmek
ara 2si birarada ve 3 tane N**** (Siyahi)
öğle
3 yemek kaşığı kabak yemeği bi küçük kepçe çorba bi dilim ekmek
15 dk dolandım çarşıda
2 parça çikolata, 2 tane bisküvi
akşam
bi kepçe çorba , 1 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 yemek kaşığı bezelye yemeği
1 tane kuru kayısı, 3 antep fıstığı
40 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…