- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
Günaydınn güzel annee adayları :)
Sabah zeytinyağında peynirli yumurta domates salatalık yedim
yanına ne ekmek ne bişey.resmen hiçbişey yemiyorum
muhasebesen ne iş yapıysn yawwww :?
anammmm muhassebeciler için özel fon müziği olan bir radyo programı var dinlemeni öneririm :) zor sizinde işiniz vesselam da 8 den önce de iş başı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum bilemedim. şirket seninse orda yat tabide çalısansan ne gerek.muhasebe(((((((
oynayacakkkk - yönde hep oynaycak sabredelimmmmmmmmmmmm :)ben bu hafta gram oynamadı ya sinir oldum
bende çok dikkat ediyorum ama
oynayacakkkk - yönde hep oynaycak sabredelimmmmmmmmmmmm :)
protein ağırlıklı beslenip spor yaparsan yeniden kilo kaybediliyor.ben bu hafta gram oynamadı ya sinir oldum
Canım çaktırma bende öyleyimben bu hafta gram oynamadı ya sinir oldum
Tartı 1 kilo fazla gösteriyor
Canım çaktırma bende öyleyim
ya ben regl zamanı mutlaka 2 kilo fazla gösteririm şuan normal kiloma göre 1 kilo fazla gösteriyo acaba ben kilo verdim de şişlikden mi görünmüyr yav...kilo almam imkansız günde 1200 kalori anca alıyorum oda çoğunluk protein yani
kız bnm olsa 9'dan önce gtmem kiiiiii malesf 7:30 iş başı ama bizm personle servsi 6:30 da alıyor evden 06:50 de fgabrikada oluyorzzz :'(anammmm muhassebeciler için özel fon müziği olan bir radyo programı var dinlemeni öneririm :) zor sizinde işiniz vesselam da 8 den önce de iş başı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum bilemedim. şirket seninse orda yat tabide çalısansan ne gerek.
o zaman sen sabah 7 den 9 a radyo vivayı dinle pişman olmayacaksın :)kız bnm olsa 9'dan önce gtmem kiiiiii malesf 7:30 iş başı ama bizm personle servsi 6:30 da alıyor evden 06:50 de fgabrikada oluyorzzz :'(
istanbul sayılır gebzeBuarada istanbulda oturan varmı aranızda
ekledim tatlım :)chemist41 canım bu yaptığın çizelgeyi sayfanın başına eklermisin ara ara bakarız
anadolu yakasına yakın :) bende maltepedeyim kartal tarafıistanbul sayılır gebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?