Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Amin canım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ben sekiz yıllık evliyim. biz eşimle ilk 6 sene korunduk. eşim çocuk istemiyordu pek önceleri. karar verdik denemelere başladık iki senedir deniyoruz. benim çocuğum yok henüz. birini yedi aylık birini de üç aylık hamileyken kaybettim. nasip kısmet.

Hayırlı olsun topiginiz bende tip 2 diyabet ve insülin direnci yüzünden kilo aldım gerçekten kilo çok büyük bir problem kızlar rabbim en kısa zamanda bebiş sahibi yapsın

Mavilim Canım nasılsın bende bütün girdiğim gruplardan ayrıldım grup psikojisim yaramadı bende şuan hem iş hem özel hayatım karışık rabbim Hakkı'mızda hayırlısı sende üzülme eminim ki en kısa zamanda kilo verir ve hayırlısı ile bebişin olur

Amin canım inşallah olur. sen nasılsın niye böyle oldun canım istersen özelden yaz konuşalım. üzme tatlı canını nolur hayat bu birçok sınavdan geçiyoruz işte.

benim sabah menüm aç karnına koca bir bardak su :) yarım saat sonra haslanöış patatesli yumurta,2 çatal labne,iki dilim kepekli ekmek ,3 zeytin,yeşilçay ve bu sabah dayanamadım tardımdım 98,8 kendimi alkışlıyorum birde dayanamayıp dün aksam küçük bir kase puding yediydim korkarak çıktım tartıya ama sonuc mukemmel 5 günde 101,9-98,8=3,1 kg (ödem) yağ değildir bu eminim çünki hiç spor yapmadım ve tarçınlı su yeşil çayla ilk önce ödemi attım haftaya sporla yağdan vermeye başlayacagım. Ayyyy ayna senin sayende aklıma geldi kpss ye başvurmayı unutuyomusum az kalsın yaa. bu sene mayısta yaaa sınav iş güçten unutmustum saol babam

aynaaaaaa su iç

Amin canım inşallah olur. sen nasılsın niye böyle oldun canım istersen özelden yaz konuşalım. üzme tatlı canını nolur hayat bu birçok sınavdan geçiyoruz işte.
Evet haklısın hayat bu birçok sınavdan geçiyoruz bilmiyorum en kısa zamanda toparlanma lazım

Canim benim inan yuregimi sizlattin dedigin gibi nasip kismet isi bebek isi biliyosun.bunlari bi kenara birakip sanki hic bebek dusunmuyosunuz gibi devam edip diyetimizi yapiyoruz tamam mi.Ama sana bol bol dua edicem Rabbim yardimcimiz olsun.Peki suan kac kilosun kac kilo vermek istiyosun

Alemsin hayriye ya  tebrik ediyorum seni Bende o simitle kekin hüsranina ugradim 100 gr bile oynamiyo kac gundur.bugun bi temizlige kapatiyim kendini eve aksama kesin 500 gr vermis oluyorum

Alemsin hayriye ya  tebrik ediyorum seni Bende o simitle kekin hüsranina ugradim 100 gr bile oynamiyo kac gundur.bugun bi temizlige kapatiyim kendini eve aksama kesin 500 gr vermis oluyorum
ahhh kekler simitler poaçalar tatlılar bitirdi bizi zatennnnn ahhhh çileli göbegimiz totomuz büyüyüp küçülmekten onlarda sıkıldı. kilo al kilo ver kilo al kilo ver

neyse bende şimdi işten çıkıyorum eve gidip temizlik yapıcam temizlik öncesi ac karnımı doyurmalıyım. çiğ köfte dürüm ve ayran öğle yemegim olacak inş. akşamada sebze yemegi ve yogurt

canım benim sağolasın. ben şimdi 70 kiloyum. 60 kilo olmak istiyorum.ama tabi denemelere devam ediyoruz. sen ne durumdasın? bebek denemeleri yapıyor musun kaç kilo vermek istiyorsun?

neyse bende şimdi işten çıkıyorum eve gidip temizlik yapıcam temizlik öncesi ac karnımı doyurmalıyım. çiğ köfte dürüm ve ayran öğle yemegim olacak inş. akşamada sebze yemegi ve yogurt
Ohh afiyet olsun ben bu hafta spora yazilcam galiba olmiycak boyle sporsuz diyet.bide yapamiyorum artik eksi gormedikce şevkim gidiyo tatlim ya hem yesem abartmadan suyumu icsem sporumu yapsam verirmiyim acaba.benim bi arkadasim hergun 2 saat zumba yapip kafasina gore dans ederek 44 bedenden 38 bedene dusmustu

canım benim sağolasın. ben şimdi 70 kiloyum. 60 kilo olmak istiyorum.ama tabi denemelere devam ediyoruz. sen ne durumdasın? bebek denemeleri yapıyor musun kaç kilo vermek istiyorsun?
Bende 77 yim suan 10 kilo vermek istiyorum boyum oldugu icin 67 olsam yeter.tabi bi yandan denemeler var bebek icin ama vakitsizlikden ovulasyon gunlerimi tutturamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…