Açlık 92 tokluk 140 sınır diye biliyorum ben.Bu değerlerin kaç olması gerekiyor ya açlık tokluk
hosgeldin canim,insallah sag salim atlatiriz .sendede mi gebelik sekeri cikti?sabah aclik evet yuksekmis,toklukta sinirin biraz ustu ama aşilir insallahMerhaba
Börbirimzle paylaşmak ve takip için böyle bir başlık çok yararlı olmuş bence
Benim sabah açlık 102
Tokluk 147
Biraz yüksek değerlerim korkmaya başladım.
benim doktorum aclik 95,yemeklerden sonra 1.saat tokluk 140 olarak soyledi sinirlari.Bu değerlerin kaç olması gerekiyor ya açlık tokluk
1.saat tokluk iste biraz sinirin ustunde cikmis canim.ne yemistin?yediklerimizde etkiliyor bazen sadece sekeri tatliyi kesmekle olmuyor malesefKızlar benimde öğle yemeğinden önce ölçüm 95tokluk 150
Hoşbuldum.hosgeldin canim,insallah sag salim atlatiriz .sendede mi gebelik sekeri cikti?sabah aclik evet yuksekmis,toklukta sinirin biraz ustu ama aşilir insallah
insallah canim.aksamlari yatmadan yogurt tuket azcikta limon damlat veya azcik tarcin..oyle tuket..sabaha sekerin daha dusuk cikar faydasi oluyor.Hoşbuldum.
Yüklemede sınırda çıktı bende. 75 mg lık yükleme yapıldı 180 çıktı. Dr um dikkat et dedi. Şimdi yediklerime dikkat edip ölçüyorum. Açlık biraz yüksek çıkıyor. Diyete başladım. İnşallah önüne geçebilirim bu durumun
masallah cok iyi cikmis canim.hep boyle iyi ciksin.:)Günaydın:)
Sabah açlık ölçmedim
Tokluk 123
2 haşlanmış yumurta, 2 çeri domates, 1 taze soğan, 1 tutam maydanozdan salata yaptım. Limonlu az zeytin yağlı
2 dilim tam buğday ekmeyi, 5 zeytin, 1 kk kadar peynir
İnşallah hep iyi çıksın valla hepimizin korkuyorum şekerden.masallah cok iyi cikmis canim.hep boyle iyi ciksin.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?