- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
valla canim adettendir hosgeldin diyoyem ama hosca atlatirizda insallah.burda birbirimize destek olacahiz bu konuda.canimizin onceden cekmedigi seyi sirf yasak ya hep canimiz ceker.oldu vallaCanım şimdi gördüm burayı ben.bende diyete devam ediyorum ama sürekli aç hissediyorum kendimi.böyleyken şekerim iyi.süreklide ölçmüyorum.şeker aletide yazdırdım.ama sürekli açım ben canım ya nolcak böyle
Aynen canım ya rüyalarıma giriyo artık tatlılar.inşallah doğumdan sonra geçer.valla canim adettendir hosgeldin diyoyem ama hosca atlatirizda insallah.burda birbirimize destek olacahiz bu konuda.canimizin onceden cekmedigi seyi sirf yasak ya hep canimiz ceker.oldu valla
korkma canim bak benim bu son.gunlerde masallah sekerim kontrol altinda.artik nelerin sekerimi yukseltip yukseltmediginin farkina vardim.sekerim iyi cikiyor artik diyetle yoluna koydum gibi ama tabi yinede dikkatli olmam gerekiyor.birde bebegimi merak ediyorum acaba kilo alimi nasil diye.ben doyuyorum ama bazen sanki bebegime yeterli gelemiyormus gibi hissediyorum.bakalim 2 hafta sonra belli olcakAynen canım ya rüyalarıma giriyo artık tatlılar.inşallah doğumdan sonra geçer.
5Merhaba kizlar benimde 50 mg lik yukleme sonucum 182 çıktı. Açlık şekerim de 94tu. Dikkat ederek açlığı 74 e tokluğu 104 e kadar düşürdüm. Makarna pilav tatli ve hamur işi yemedim. Beyaz ekmek yemedim diğerlerini de içini çıkararak yedim. Meyve yerken ara öğünlerde birer meyve yedim. Hic bir yemeğe abanmamak lazım. Nefsimi köreltmek için çok sevdiğim bir şey yasaksa sadece 1 çatal alıp bırakıyorum. Zaten hamileligimin başından beri dikkat ediyordum 29. Haftaya girdim ama sadece 4 kilo aldım. Yediklerimize dikkat etmekte yarar var. Çocuk her türlü büyüyor. Yemekle çocuk olsaydı Afrikadaki kadınların çocuğu olmazdı.
Iyiki yazdın canım böyle olumlu seyler duymak beni cok mutlu ediyor.cok şükür bende şekerimi kontrol altına aldım..ama sabah Şekerim sınırlarda çıkıyor.92-93Merhaba kizlar benimde 50 mg lik yukleme sonucum 182 çıktı. Açlık şekerim de 94tu. Dikkat ederek açlığı 74 e tokluğu 104 e kadar düşürdüm. Makarna pilav tatli ve hamur işi yemedim. Beyaz ekmek yemedim diğerlerini de içini çıkararak yedim. Meyve yerken ara öğünlerde birer meyve yedim. Hic bir yemeğe abanmamak lazım. Nefsimi köreltmek için çok sevdiğim bir şey yasaksa sadece 1 çatal alıp bırakıyorum. Zaten hamileligimin başından beri dikkat ediyordum 29. Haftaya girdim ama sadece 4 kilo aldım. Yediklerimize dikkat etmekte yarar var. Çocuk her türlü büyüyor. Yemekle çocuk olsaydı Afrikadaki kadınların çocuğu olmazdı.
canim ne guzel yuruyus etkisini gostermis vile..kahvaltilarda neler tuketiyorsun..mutlaka 2 adet ceviz koy.cevizle basla ve kahvaltida lokma aralarinda ye.kahvaltin bitince bir iki kasik yogurt ye sekerini olcene kadar su bile icme daha.senin aclik yuksek diye sanirim haliyle ustune yedigin ne olursa olsun yuksek cikar.ama masallah yuruyusle sinirin altinda cikmis bile.aksamalari yatmadan yogurt veya tarcinli sut ic.insaallah insulinsiz tamamlariz gebeligi .insan korkuyor haliyle.Kızlar foto daki üstteki değerler önceki değerlerim Dr buna bakarak sabah tokluklarda sıkıntı oluyor diğerleri çok mühim değil dedi o kadar olur dedi sabah ları düşürmek için kahvaltı dan sonra insüline başlatmak istedi ben korktum tabi ıg mıg deyince korktuğumu biliyor çünkü( o zaman bir hafta yürüyüş le düşürmeye çalışalım kahvaltı dan sonra yürüyüşe çık bi hafta böyle deneyelim baktık ki düşmüyor fazla zorlamayalım insüline başlayalım dedi.o da sadece sabah kahvaltısı ndan snra günde bir tabe imiş düzene girince çekeriz insülini dedi yarın Dr a göstereceğim alttaki sonuçlar yürüyüş yaptığım sonuç lar üstteki değer lere göre baya düşük sizce başlatır mı insüline bu kadar oluyo daha napiiimm :/
İnşallah canım dediklerini dikkate alacağım hayırlısıyla sorunsuz atlatacağız inşallahcanim ne guzel yuruyus etkisini gostermis vile..kahvaltilarda neler tuketiyorsun..mutlaka 2 adet ceviz koy.cevizle basla ve kahvaltida lokma aralarinda ye.kahvaltin bitince bir iki kasik yogurt ye sekerini olcene kadar su bile icme daha.senin aclik yuksek diye sanirim haliyle ustune yedigin ne olursa olsun yuksek cikar.ama masallah yuruyusle sinirin altinda cikmis bile.aksamalari yatmadan yogurt veya tarcinli sut ic.insaallah insulinsiz tamamlariz gebeligi .insan korkuyor haliyle.
Kahvaltı da haşlanmış yumurta iki dilim peynir çeri domates salatalık 4-5 tane zeytin iki tane ceviz bazen yeşillik tüketiyorum canımİnşallah canım dediklerini dikkate alacağım hayırlısıyla sorunsuz atlatacağız inşallah
Canım paylaşırsan cok sevinirim,bazen bana fikir olur öğünlerde.ben en basından beri kilolu olduğumdan dolayı şekere dikkat ediyordum ama artık doktorum gebelik ilerledikçe yiyeceklerden dikkat etmemi söyledi.şeker yüklemesi yaptırmadı çünkü yatkın olduğumu mutlaka çıkacağını söylemişti en basında.benimde babamda fazla seker aleti vardı onunla takip ediyorum.doktorum 22. Haftadan itibaren dikkat etmeme rağmen açlık 95-1. Saat tokluk 140 üstüne çıkarsa yani başaramazsam endokrine gideceğimi insülin kullanacağımı söyledi.bir ara sınırın üstünde çıkıyordu tokluk ama su son Günler'de maşallah iyi gidiyor.yediklerime dikkat ediyorum burada paylaşmaya çalışıyorum yediklerimi.nelerbenimde 50 gr lık şeker yüklemesinde açlık 88 şeker yüklemesinden 1 saat sonra 194 çıktı doktor yüksek dedi hamur işi tatlı muz yasak dedi. bende diyetisyene gittim bana liste verdi eğer görmek istersenis listeyi paylaşabilirim. doktor bana şeker ölçme aleti falan yazmadı size yazıldı mı yoksa kendiniz mi aldınız
burası iyi oldu bilgilenmiş ve bilgilerimizi paylaşmış oluyoruz ne kadar çok yazarsan o kadar iyi bizim içinCanım paylaşırsan cok sevinirim,bazen bana fikir olur öğünlerde.ben en basından beri kilolu olduğumdan dolayı şekere dikkat ediyordum ama artık doktorum gebelik ilerledikçe yiyeceklerden dikkat etmemi söyledi.şeker yüklemesi yaptırmadı çünkü yatkın olduğumu mutlaka çıkacağını söylemişti en basında.benimde babamda fazla seker aleti vardı onunla takip ediyorum.doktorum 22. Haftadan itibaren dikkat etmeme rağmen açlık 95-1. Saat tokluk 140 üstüne çıkarsa yani başaramazsam endokrine gideceğimi insülin kullanacağımı söyledi.bir ara sınırın üstünde çıkıyordu tokluk ama su son Günler'de maşallah iyi gidiyor.yediklerime dikkat ediyorum burada paylaşmaya çalışıyorum yediklerimi.neler
N şekerimi yükseltip yükseltmediğini deneye yanıla artık anladım .çok yazmışım kusura bakma canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?