gebelik sekeri olan mayis anneleri

sabah 7 de ıkı bardak su
7:30 1 yumurta marul ıkı dilim peynir tuzsuz süt 1 ceviz1 dilim çok tahıllı ekmek
10.30 8 veya 10 tane badem 1 elma veya 1 kivi
12.30 1 kase yoğurt 5 yemek kaşığı sebze yemeği 1 dilim ekmek
15.00 1 dilim ekmek 1 ceviz 1 dilim peynir
17.00 salata 3 yumurta kadar et tavuk balık veya 5 yemek kaşığı etli sebze yemeği veya etli baklagil yemeği 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ekmek yerine 4 kaşık makarna veya bulgur pilavı yenilebilir
20.00 1 porsiyon meyve 1 su bardağı yort 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi çay kaşığının ucuylada tarçın

Sabah açlık 90
Kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği üzerine labne peyniri,2 yumurta,2 çeri domates=tokluk 123
Öğlen ,ıspanak ve yoğurt yicem

Cok teşekkür ederim canım,banada fikir olacak. :)

İyi düşün iyi olsun. Benimde bazen 84 çıkıyor. Hatta yemeyi çok kaçırdığım birgün 98 cikmisti. Yemeyince iniyor tatlim hic üzme kendini.

Merhaba yeni uyeyim cok korkuyorum ikinci oglum 32 haftalik hamileyim aclik sekerim 118 dusuremiyorum 20 unite levemir kullaniyorum aksamlari ama sabahlari iki gundur boyle napcam en son aksam yeme isi kacta bitmeli

Valla kızlar ben de gebelik sekeri yle mücadele ediyorum günde 4 kere insulin iğnesi oluyorum merak etmeyin atlaticaz inşallah bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…