gebelik sekeri olan mayis anneleri

ara ogunlerde neler tuketiyorsun canim?ben ara ogun sonralari olcum yapmiyorum.
1 meyve 1 bardak süt veya yoğurt sabah
Öğlenden sonra ara öğün kaşarlı tost veya 2 galeta krem peynir, akşam meyve yoğurt veya ceviz badem süt

Ortaya karışık bişeyler yapmaya çalışıyorum

Listeye uymama rağmen hatta eksik bile yiyorum artık iştahım gitti tiksindim resmen ( ona rağmen sonuçlar böyle dün iki tane serum yedim zaten idrar da bakteri çıktı bu diyet işi mahvetti beni

Eklentiler

• DSC_0003.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 116
aksam=1kase tarhana corbasi ,1tabak bulgur pilavi ,kiymali kabak yemegi , ve birkac kasik yogurtlu cevizli havuc kavurmasi=tokluk 113

Listeye uymama rağmen hatta eksik bile yiyorum artık iştahım gitti tiksindim resmen ( ona rağmen sonuçlar böyle dün iki tane serum yedim zaten idrar da bakteri çıktı bu diyet işi mahvetti beni
Allah kolaylik versin bizlere..aslinda senin aclik yuksek olmasa tokluklarda normal sinirlarda cikar gibi..aksamlari yatmadan yogurt tuket.isterden azcik limon damlat yada az tarcin katarak ye..sabahlari aclik olcumlerin daha az cikar

Bende öğlenleri ölçüm yapmayı bıraktım.
Akşam açlık 95 çıktı bakalım tokluk kaç çıkacak yazarım :)
ben sadece sabah aclik olcuyorum .oglen ve aksam yemeklerden onceki aclik olcumlerini yapmiyorum sen yapiyor musun?bana doktorum sabah aclik 95 ten yuksek olmasin demisti ondan sadece sabahki aclik olcumune bakiyorum.

Az önce de tartıldım 85 idim 4 gün önce şimdi 83 geldim iştah gitti bu ne normal mi anlamadım midem çok kötü oldu dört günde

1 meyve 1 bardak süt veya yoğurt sabah
Öğlenden sonra ara öğün kaşarlı tost veya 2 galeta krem peynir, akşam meyve yoğurt veya ceviz badem süt

Ortaya karışık bişeyler yapmaya çalışıyorum
aynen bende seker orani az olan meyvelerden yemeye calisiyorum meyve bitince birkac yudum sut iciyorum.yada birkac grissiniyle ayran iciyorum az parcada kasar peyniri yiyorum bebise kilo olsun diye.

Az önce de tartıldım 85 idim 4 gün önce şimdi 83 geldim iştah gitti bu ne normal mi anlamadım midem çok kötü oldu dört günde
canim diyetini paylasir misin neler var? .yemeklerden sonra mutlaka en az 15 dk hareket halinde ol evde yuruyus yap veya oldugun yerde..cok faydasi var.sekere

Son düzenleme:
Yapıyorum cnm inan ama yok aynı hep

Eklentiler

• DSC_0004.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 91
ara ogunlerde neler tuketiyorsun canim?ben ara ogun sonralari olcum yapmiyorum.
Hay Allah yüksek baya. Ama diyete başladıktan sonra 1 hafta içinde düzelir diyorlar. İçini Rabat tutmaya çalış. İnşallah düzene girer

ben sadece sabah aclik olcuyorum .oglen ve aksam yemeklerden onceki aclik olcumlerini yapmiyorum sen yapiyor musun?bana doktorum sabah aclik 95 ten yuksek olmasin demisti ondan sadece sabahki aclik olcumune bakiyorum.
Sabah açlık tokluk akşam açlık tokluk ölçüyorum.

Bu arada akşam 124 tokluk şekerim
1 kase çorba, yumurtalı ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, bol salata yedim.

bende gebelik sekeri cikabilir diye doktorum zaten en basindan yaptirmicam sen dikkat et sekerli seyler tuketme dddi.20.haftadan itibaren artik tamamen yiyeceklerime kadar dikkat etmem gerektigini cunku plesanta ister istemez zorluyormus bu konuda oyle soyledi.bende suanda kendim dikkat ediyorum,doktorum eger kendin dikkat etmene ragmen.diyete ragmen sinriin ustune cikarsa endokrine gidiceksin gerekli tedaviyi goreceksin dedi.ya ekstra onlarin diyeti eger olmazsa insulinle gebeligi tamamlicakmisiz..bende artik deneye yanila artik hangi yemeklerin veya yiyecekleri yedigimde sekerim cikacagini az cok anladim.bugun havuc borani yedim ektra sekerimi yukseltmedi..arada yemeklerde.yiyebilirim demekki..birde az once ayranla birlikte misir patlatmasi yedim.1 saat sonra tokluk 121 cikti.arada misir patlatmasida yiyebilirim ayranla birlikte.bunun gibi bazen yiyecekleri deneyerek sekerimi yukseltip yukseltmedigini ogrenmeye calisiyorum.

Yapıyorum cnm inan ama yok aynı hep
diyetin cok guzelmis,yeri geliyor gun icinde bu kadar bile yemedigimiz oluyor sahsen kendi adima boyle diyeyim canim insallah yoluna koyarsin,belki diyetini azaltirlar muhakkak biseyler yukseltir mesela mercimek corbasi yedigim ogunler,tarhana corbasi yedigim ogunlere gore yuksek cikiyor...bunu farkettim ben..sende bazen yiyecekleri takip et.ben mercimek corbasi tuketmiyorum daha.yemekleri pek salcali yapmiyorum.birde yogurt varsa bir yemek bir yogurt seklinde yiyerek bitiriyorum yemekleri.onceden en son yogurdu bitirirdim ama bi yogurt bi yemek yiyerek sekerim daha iyi cikiyormus onu farkettim.baska bu sekilde tuyolar aklima geldikce paylasirim canim.

50 lik yüklemek bende de yüksek çıktı malesef. Bu günlük ölçümleri yapmanızı kendi dogum doktorunuz mu istedi ? birde makarna falan tukettiginizi yazmışsınız . Doktor bana makarna dan uzak durmami söyledi. bi kac gün sonra 75 lik test yapacakmisiz. moralim alt üst oldu...

ben yukleme yaptirmadim zaten.evde olcum aletim var takip ediyordum.20 haftadan itibaren daha cok dikkat etmemi soyledi ve bende hangi yiyeceklerin sekerimi yukseltip yukseltmeyecegini ohrenmek icin bazen diyet disi yemekleride yiyorum.makarna 2 dir yedim sekerim iyi cikti ama tabiki bu demek degildir her zaman yiyebilirim..bazen boyle deneye yanila yiyeceklerin sekerimi yukseltip yukseltmedigini ogreniyorum.doktorum simdilik kendimin dikkat etmemi eger basaramazsam endokrine gonderecegini soyledi..kontrolde olcum aletimde kayitli hepsine bakacak .sende 75lik yaptirirsan daha dohru sonuc verir bazen 50.lik net sonuc vermiyormus

evet canim bende seker aleti oldugu icin olcumleri yapmami istedi.sana da eger gebelik sekeri cikarsa ins cikmaz,olcum aleti aldircaklar diyetine baslayip ogun sonralaro olcumunu yapacaksin olcum aleti kayit ediyor sonuclari.diyetle iyi giderse diyete devam..ama basarili olmazsa insulinle gebeligi tamamlicaz.

bugun sabah aclik=93
sabah ve oglen disaridaydim olcum yapamadim..ama dikkatli yedim.
aksam:kiymali kabak yemegi ,tarhana corbasi ,1 dilim tam bugday ekmek.1 kase yogurt =1.saat tokluk 124

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…