Gebelik şekeri ve diyet yapanlar

maşallah allah size bağışlasın bebeklerinizi. Bence bir doktora görünün. Şeker değil sadece panik atak vsde çıkabilir... ertelemeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tsk ederim cumlemizin cocugun u bagislasin allah , gidicem doktora ama esim hep calisiyor ve bn yurt disina gelin geldim dili bilmiyorum ehliyette yok umarim kisa zamanda girerim tsk cvp icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben almadım çok şükür. Ama zaten kilolu olduğum için çok seviniyorum verince... bebekler iyi olsun da herşeye katlanır insan :)

evet bende kilolu kaldım o yüzden çok almadım normalde benimle aynı haftada aradaşım var 15 kilo aldı ben zaten 70 le kaldım herhalde 80 olmaddan doğuraam

evet panik atakda da aynı şeyler oluyor canım ama böyle bizim şekeri olanların 6 ay sonra tekrar bakılması gerekşyor diyor doktorlar

evet bende kilolu kaldım o yüzden çok almadım normalde benimle aynı haftada aradaşım var 15 kilo aldı ben zaten 70 le kaldım herhalde 80 olmaddan doğuraam

Darısı başıma inşallah bende 120yi görmeden doğururum :) şimdi 109 kiloyum 115 sınırım 6 kilo yani :)

Dil bilen tanıdıkta mı yok canım. çok zor allah yardımcın olsun.

Dil bilen tanıdıkta mı yok canım. çok zor allah yardımcın olsun.

Tanidik var elbet akrabada cok ama herkesin kendi hayat telasi bir kac kez soyledim baska sorunlarim olmusdu da goturduler ama randevu randevu ustune yuk oldum millete . Yani isteyemem dahada esimle bu hafta gidbilirim belki cok huzursuzum cocuklarim karsi asabilesiyorum mesela ileri gidebiliyorum cok bagiriyorum ve butun yasadigim duygulari yasarken ellerim titriyor umarim seker degildir annemde cikmis zira

İnşallah değildir yaşın çok genç çünkü... hayırlısı olsun sen yine iyi şeyler düşün iyi olsun...

İnşallah değildir yaşın çok genç çünkü... hayırlısı olsun sen yine iyi şeyler düşün iyi olsun...

Tsk ederim guzel sozleriniz konusmaniz icn umarim oyledir iyi aksamlar diliyorum size

Tsk ederim guzel sozleriniz konusmaniz icn umarim oyledir iyi aksamlar diliyorum size

Rica ederim sizede iyi akşamlar. :)

canım illaki şeker olacak diye bir şey yok belkide tiroid aynı belitiler ondada oluor şekerde çok su içme ağız kuruluğu falanda var biraz bana tiroid olabilir gibi geliyor

Darısı başıma inşallah bende 120yi görmeden doğururum :) şimdi 109 kiloyum 115 sınırım 6 kilo yani :)

canım inşallah almazsın zor kilo sonrası var birde bunun bu diyetle almazsın zaten ben geçen her güne dua ediyorum birde derler ya doğunca keşke biraz daha içinde kalsa dersiniz ben hiç sanmıyorum bir an önce doğsun bebişim :)))))))))))

canım illaki şeker olacak diye bir şey yok belkide tiroid aynı belitiler ondada oluor şekerde çok su içme ağız kuruluğu falanda var biraz bana tiroid olabilir gibi geliyor

Ben kesin bir doktora gitsem iyi olacK hayatimi etkiliyor tsk ederim umarim degildir ya uff genc yasimda hastalikla mi ugrasaacam bide

Ben kesin bir doktora gitsem iyi olacK hayatimi etkiliyor tsk ederim umarim degildir ya uff genc yasimda hastalikla mi ugrasaacam bide

evet canım hastalık zor tabi allah dermansız dert vermesin canım tiroidden korkacak bişey yok şeker daha ürkütücü sen bir an önce bende merak etmeye başladık tabi inşallah en güzeli hiç bişey çıkmaz

Gebelik şekeri teşhisi konulan bayanlar şekerinizi günde kaç defa ölçüyorsunuz ve ne zamanlar ölçüyorsunuz?

Gebelik şekeri teşhisi konulan bayanlar şekerinizi günde kaç defa ölçüyorsunuz ve ne zamanlar ölçüyorsunuz?

canım mrh ben günde bir aç bir tok ölçüyorum bir gün sabah bir gün öğlen bir gün akşam ama ben yazmasamda hep ölçüyorum meraktan yemeği ağzıma aldığın ilk andan başlayarak 1.saatte ölçüyorum yani 40 dk.falan senindemi şekerin çıktı canım?

kizlar benimde dun yapildi 50 mg lik 186 cikti tekrar bugun yine yapildi 100 mg lik 1 saat 190 2.saat 158 3.saat 65 cikti endokronolijiye yonlendirdiler pazartesi oraya gidicem bebege zarari oluyo mu bu sekerin

kizlar benimde dun yapildi 50 mg lik 186 cikti tekrar bugun yine yapildi 100 mg lik 1 saat 190 2.saat 158 3.saat 65 cikti endokronolijiye yonlendirdiler pazartesi oraya gidicem bebege zarari oluyo mu bu sekerin

canım mrh işte bebek iri oluyormuş doğum zor oluyormuş birde işte doğumdan sonra bebekte ani şeker düşmesi falan oluyormuş benim doktor öyle söyledi

canım mrh işte bebek iri oluyormuş doğum zor oluyormuş birde işte doğumdan sonra bebekte ani şeker düşmesi falan oluyormuş benim doktor öyle söyledi

ben hic hamur isi veya sekerli seyler yemedim halde bu kadar nasil yuksek cikti anlamadim kimisi dikkat edilmezse annede kaldini bebektede seker kaliyomus dediler o yuzden panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…