KiZlar ben iki kere dogum yaptim suan yirmi bir yasindayim ve iki tane birisi 2 bucuk birisi 9 aylik olmak uzrr e bebeklerim var ve ikinci bebegimde seker cikdi hep dikkat ettim hamilelikte insan iki kati yemesi gerek oldugu halde yiyememdim bisiyler ve bebegim 3 kilo dogmusdu biraz zayif suandada benim sorum dogumdna sonra herseye sinirlenir oldum ve heyecan panik korku veya bu tur duygulari yasadigimda ellerim titriyor ac hissediyorum sinirleniyorum acaba seker kalmis olabilirmi doktorum gecti demisdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah allah size bağışlasın bebeklerinizi. Bence bir doktora görünün. Şeker değil sadece panik atak vsde çıkabilir... ertelemeyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben almadım çok şükür. Ama zaten kilolu olduğum için çok seviniyorum verince... bebekler iyi olsun da herşeye katlanır insan :)
maşallah allah size bağışlasın bebeklerinizi. Bence bir doktora görünün. Şeker değil sadece panik atak vsde çıkabilir... ertelemeyin
evet bende kilolu kaldım o yüzden çok almadım normalde benimle aynı haftada aradaşım var 15 kilo aldı ben zaten 70 le kaldım herhalde 80 olmaddan doğuraam
Tsk ederim cumlemizin cocugun u bagislasin allah , gidicem doktora ama esim hep calisiyor ve bn yurt disina gelin geldim dili bilmiyorum ehliyette yok umarim kisa zamanda girerim tsk cvp icin
Dil bilen tanıdıkta mı yok canım.çok zor allah yardımcın olsun.
Tanidik var elbet akrabada cok ama herkesin kendi hayat telasi bir kac kez soyledim baska sorunlarim olmusdu da goturduler ama randevu randevu ustune yuk oldum millete . Yani isteyemem dahada esimle bu hafta gidbilirim belki cok huzursuzum cocuklarim karsi asabilesiyorum mesela ileri gidebiliyorum cok bagiriyorum ve butun yasadigim duygulari yasarken ellerim titriyor umarim seker degildir annemde cikmis zira
İnşallah değildir yaşın çok genç çünkü... hayırlısı olsun sen yine iyi şeyler düşün iyi olsun...
Tsk ederim guzel sozleriniz konusmaniz icn umarim oyledir iyi aksamlar diliyorum size
Tsk ederim guzel sozleriniz konusmaniz icn umarim oyledir iyi aksamlar diliyorum size
Darısı başıma inşallah bende 120yi görmeden doğururum :) şimdi 109 kiloyum 115 sınırım 6 kilo yani :)
canım illaki şeker olacak diye bir şey yok belkide tiroid aynı belitiler ondada oluor şekerde çok su içme ağız kuruluğu falanda var biraz bana tiroid olabilir gibi geliyor
Ben kesin bir doktora gitsem iyi olacK hayatimi etkiliyor tsk ederim umarim degildir ya uff genc yasimda hastalikla mi ugrasaacam bide
Gebelik şekeri teşhisi konulan bayanlar şekerinizi günde kaç defa ölçüyorsunuz ve ne zamanlar ölçüyorsunuz?
kizlar benimde dun yapildi 50 mg lik 186 cikti tekrar bugun yine yapildi 100 mg lik 1 saat 190 2.saat 158 3.saat 65 cikti endokronolijiye yonlendirdiler pazartesi oraya gidicem bebege zarari oluyo mu bu sekerin
canım mrh işte bebek iri oluyormuş doğum zor oluyormuş birde işte doğumdan sonra bebekte ani şeker düşmesi falan oluyormuş benim doktor öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?