Gebelik şekeri ve diyet yapanlar

ahhh ahhh kızlar çok fenayım 100cc lik yüklemenin sonunda kesin insülin dedi ama 1 hafta diyet uygula sonra karar verelim dedi ve ben çok zorlanıyorum sevdiğim hiç bişey yiyemiyorum diyatin 3. günü 3 gündür bebek hareket etmedi hiç ve bugün dayanamadım ve 2 top dondurma yedim ve şimdi kıpır kıpır ama sadece bu günlüktü diyete rağmen açlık şekerim yüksek tokluk iyi çıkıyor çıldırıcam insülin başlayınca diyete devam mı edicez arada dondurma felan yiyebilicezmi ben çikolataya çok düşkün bir kadınım 3 gündür burnumdan soludum psikolojim bozuldu resmen dayanamıcamdan korkuyorum bebeğe bişey olurmu korkuyorum :2:

canım üzülme kaç çıktı değerin insan alışıyor daha 3 gün erken sonra aklına bile gelmyor ben 3 hafta oldu mecburen dayanıyorum insülin kullanmıyorum ama diyet yapıyorum ilk etapda evet çok zor geldi gerçekten çok ağladım sonra kardiyolojik oldum çarpıntıdan çok üzülmüştüm ama diyete dikkat edince sıkıntı bir hafta yap bakalım belki insüline gerek kalmaz insülin kullansanda bebeğe zararı yok rahat ol canım stres üzüntüde etkiliyor oda hissediyor bak senin üzüntüsü ama ilk günler ben ağladım aynen oda hareket etmedi yada ben hep ona odaklandım şu anda yok öyle bir sıkıntım alışılıor evet çok zor ama allah sabrını veriyor

ay canım çok saol ben kışın bile dondurma çok severim yazın doğum yapıcam ağustosta nasıl dayınıcam canım çekiyor off allah yardımcımız olsun

ay canım çok saol ben kışın bile dondurma çok severim yazın doğum yapıcam ağustosta nasıl dayınıcam canım çekiyor off allah yardımcımız olsun

orası öyle canım zor kesinlikle biraz önce dışarıdaydım herşeyi yemek istiyprum diyorum eşime ama bu farklı insan dayanıyor ben diyet yaptım hiç bu kadar dayanıklı olmadm doğumdan sonra bol bol yersin canım ya hayat boyu şeker hastası olsak:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…