Ayy yerim sizi yaa icim neseyle doldu vallabelki daha erken diye yarim cikmistir dimi ) 2015 bana insallah bebegimi getirir cunku 2014 bitanesini aldi ;( guzel haberlere ihtiyacim var )
Hahaa kızım gebelik testi 1 tane alınmaz bak bu da ders olsun sana :) ama ben söyliyim tecrübeli değilim ama çoook foto gördüm ve görünüşe bakılırsa bebişin olacakAyy insallahh yaa ne bilim emin olamadim cizgi hala ortada durup bana bakiyo acaba test gecersiz mi ? Bugune kadar bisyru test yaptim hic birinde boyle bisi gormedim cizginin sadece ortasi var) bi tane daha test alicam sanirim belki bozuktur test bosuna heyecan yapmiim simdi bu arada cok tesekkur ederim cevabin icin insallahh soyledigin gibidir
Nasıl bir heyecan yaa ben de yaşamak istiyorum... Ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce bile heyecanlanıyorumHahaha bnde inanamayip paylasmstm hamilesn demslerdi inanamamistm :)
Hahaa kızım gebelik testi 1 tane alınmaz bak bu da ders olsun sana :) ama ben söyliyim tecrübeli değilim ama çoook foto gördüm ve görünüşe bakılırsa bebişin olacakhadi bakalım hayırlısı
Kan testi hemen ardından doktor :)Off insallah oyledir icim kipir kipir oldu valla yaa) bende inanamadim yok test bozuktur diyorum ama sizde boyle cevap verince bana heyecanladim napsam kan testi yaptirsam cikar herhalde en olmadi kesin cozum onu yaptirrriim ;?
İnsallah sende gorursun canim ve insallah benimkide ruya degildirNasıl bir heyecan yaa ben de yaşamak istiyorum... Ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce bile heyecanlanıyorumhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Evet kocami kandirabilirsem hemmen kan testi yaptirmaya gidicemKan testi hemen ardından doktor :)
İnşallah inşallahİnsallah sende gorursun canim ve insallah benimkide ruya degildir)
Aaaa niye ikna olmasn kiEvet kocami kandirabilirsem hemmen kan testi yaptirmaya gidicem
Mac varmis :) heyecan yapmiim mis gecen sefer de cok heyecan yapmisimAaaa niye ikna olmasn ki
insallah canm snde kisa zamanda yaptr testini merk ettik :)Nasıl bir heyecan yaa ben de yaşamak istiyorum... Ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce bile heyecanlanıyorumhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Canım bana daha var bat 27insallah canm snde kisa zamanda yaptr testini merk ettik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?