Gebelik testi acill ;)

svcncn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
79
27
98
Arkadaslar merhaba . Az once bi gebelik testi yaptim ikinci cizgi konusunda kararsiz kaldim cunku cizgi tam ortada duruyor engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum ne demek simdi bu ?

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 243
evet canım hamilesin . kan testi ile emin olabilirsin :)) hayırlı olsun

Ayy insallahh yaa ne bilim emin olamadim cizgi hala ortada durup bana bakiyo acaba test gecersiz mi ? Bugune kadar bisyru test yaptim hic birinde boyle bisi gormedim cizginin sadece ortasi var) bi tane daha test alicam sanirim belki bozuktur test bosuna heyecan yapmiim simdi bu arada cok tesekkur ederim cevabin icin insallahh soyledigin gibidir

Ayy yerim sizi yaa icim neseyle doldu valla belki daha erken diye yarim cikmistir dimi) 2015 bana insallah bebegimi getirir cunku 2014 bitanesini aldi ;( guzel haberlere ihtiyacim var )

Ayy yerim sizi yaa icim neseyle doldu valla belki daha erken diye yarim cikmistir dimi) 2015 bana insallah bebegimi getirir cunku 2014 bitanesini aldi ;( guzel haberlere ihtiyacim var )

canım işallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın :)

Hahaa kızım gebelik testi 1 tane alınmaz bak bu da ders olsun sana :) ama ben söyliyim tecrübeli değilim ama çoook foto gördüm ve görünüşe bakılırsa bebişin olacak hadi bakalım hayırlısı

Off insallah oyledir icim kipir kipir oldu valla yaa ) bende inanamadim yok test bozuktur diyorum ama sizde boyle cevap verince bana heyecanladim napsam kan testi yaptirsam cikar herhalde en olmadi kesin cozum onu yaptirrriim ;?

Gebesin cnm. Hayirli olsun.

Hahaa kızım gebelik testi 1 tane alınmaz bak bu da ders olsun sana :) ama ben söyliyim tecrübeli değilim ama çoook foto gördüm ve görünüşe bakılırsa bebişin olacak hadi bakalım hayırlısı

Bi tane almamistim zaten digerini 1 hafta once yaptim dayanamadim e elimde kaldi bi tane bunu da aman yapim elimde kalmasin diye yaptim

Off insallah oyledir icim kipir kipir oldu valla yaa ) bende inanamadim yok test bozuktur diyorum ama sizde boyle cevap verince bana heyecanladim napsam kan testi yaptirsam cikar herhalde en olmadi kesin cozum onu yaptirrriim ;?
Kan testi hemen ardından doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…