Ben kanimi verdim 1 saat sonra cikicak bakalim insallah pozitif cikarCanım bana daha var bat 27
KlasikMac varmis :) heyecan yapmiim mis gecen sefer de cok heyecan yapmisimfalanlar filanlAr yoksa uzulmiim diye kendi kendine senaryo yaziyo
Aaaa naptın nereye gittin bu saatte aferin kızzBen kanimi verdim 1 saat sonra cikicak bakalim insallah pozitif cikar) dua edin kizceler
Ayy pardon isme bakmamsim konuyu acan arkadas yazdi zannettm benCanım bana daha var bat 27
Haber bekliyorum dua ediyorumBen kanimi verdim 1 saat sonra cikicak bakalim insallah pozitif cikar) dua edin kizceler
Bahcelievlere gittim canim :) napiim uyuyamazdik yoksaKlasik
Aaaa naptın nereye gittin bu saatte aferin kızz
Eee eee eeeeee????Bahcelievlere gittim canim :) napiim uyuyamazdik yoksacanim benim allah dualarimizi kabul etsin insallah
İstanbul canimBu arada hangi bahçelievler ist? Ank? :)
Yuz saatte ogrenemedim 1 saate cikar sonuc dedi internette cikmiyo aradim hastaneyi mail attirdim kendime kadin demistir herhalde deli bu kiz diyeİstanbul canimveeeeee hamileyimmm )) beta 356,51 ) cok tesekkur ederim dualariniz icin allahim insallah tez zManda sizede nasip etsin
Ayyyy ayy ayy ayyyy nasıl güzel nasıl güzel bir haber buuu allahım nasıl mutlu oldum çok şükür yaİstanbul canimveeeeee hamileyimmm )) beta 356,51 ) cok tesekkur ederim dualariniz icin allahim insallah tez zManda sizede nasip etsin
Hayirli sun canim Allah bizlerede nasip etsin. Ne kadar surede kavustun bebisineİstanbul canimveeeeee hamileyimmm )) beta 356,51 ) cok tesekkur ederim dualariniz icin allahim insallah tez zManda sizede nasip etsin
Bak bak görüyosun di mi anında satışHayirli sun canim Allah bizlerede nasip etsin. Ne kadar surede kavustun bebisine
Canim insallah tez zamanda sizinde olsun insallahh:)) ben eylulde kalbi durdugu icin ilk bebegimi aldirmak zorunda kalmistim sonrasinda yani 3 ay sonra yekrar oldu ve ayrica polikistik overim varHayirli sun canim Allah bizlerede nasip etsin. Ne kadar surede kavustun bebisine
Askolsun yaa kaybolurmuyum hic iste burdayimBak bak görüyosun di mi anında satışbebiş haberini aldı kayboldu
Şaka tatlım takıl bebişinle kocişinle ohh miss :) darısı bizim göbişlere inşallah :)Askolsun yaa kaybolurmuyum hic iste burdayimgece uyuyakalmmisim teli de yeni aldim elime hemmeen cevaplarimi verim dedim
Hadi insallahh canim sizinde guzel haberlerinizi duyalim insallah tez zamandaŞaka tatlım takıl bebişinle kocişinle ohh miss :) darısı bizim göbişlere inşallah :)
aynen canım ya aynı duyguları bende yaşıyorumNasıl bir heyecan yaa ben de yaşamak istiyorum... Ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce bile heyecanlanıyorumhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?