Gebelik testi acill ;)

İstanbul canim veeeeee hamileyimmm )) beta 356,51 ) cok tesekkur ederim dualariniz icin allahim insallah tez zManda sizede nasip etsin
Yuz saatte ogrenemedim 1 saate cikar sonuc dedi internette cikmiyo aradim hastaneyi mail attirdim kendime kadin demistir herhalde deli bu kiz diye )

İstanbul canim veeeeee hamileyimmm )) beta 356,51 ) cok tesekkur ederim dualariniz icin allahim insallah tez zManda sizede nasip etsin
Ayyyy ayy ayy ayyyy nasıl güzel nasıl güzel bir haber buuu allahım nasıl mutlu oldum çok şükür ya allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Askolsun yaa kaybolurmuyum hic iste burdayim gece uyuyakalmmisim teli de yeni aldim elime hemmeen cevaplarimi verim dedim
Şaka tatlım takıl bebişinle kocişinle ohh miss :) darısı bizim göbişlere inşallah :)

Kızlar merhaba size bir sorum olacak benim adet günüme daha 7 gün var ama akıntım var birde akıntımın içinde hafif kan var bu yerleşme kanaması olabilirmi daha 7 gün var diye test yapsam olumlu sonuç alabilirmiyim acaba kızlarrrr ? Acil cevap atarmısınız ona göre test yapıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…