Gebelik testi acill ;)

canım bi test yap :) bebiş olabilir

Yaptimmmm suan beklemedeyim sonucuuuu duaaaa edinnnn hayirlisi

Beklemedigim bir sonuc.
Canim moralini bozma bende adetime 8 gun kala yapmistim negatif cikmisti sonra iki gun kala yaptim pozitifti umarim seninde oyle olur moralini bozma ama akintinada dikkat et bence kanli gelmeye devam ederse mutlaka doktora gorun insallah istedigin sonucu sende gorursun canim benim

Ya bilmiyorum ki ...Acaba cikarmi pozitif moralim bozuldu hali ile insan uzuluyor ya ( artik akisina birakmam gerekiyor sanirim dusunmek istemiyorum ya hayirli zaman geldiginde insAllah olur diyorm ama aklima geliyor takiyorum sanirim yok ya kan yok simdi yani kan dedigim ven goruyorum camasirimi felan batirmiyor anlamadim ki bende ufff kafam karisik duygularim felaket darmadagin oldu ya insAllah senin gibi bir durum yasarim bende....Amn

İnsallah yasarsin canim bende insallah sonunu gorebilrim ben adetime iki gun kala sabah kalktim ise gitmek icin aksamdan dus almistim sanki camasirim kirmizi olmus gibi geldi bi iki damla allah dedim bu ayda olmadi demekki baktim butun gun yok gelen giden aksam test yaptim cikti yani bu yerlesme kanamasimiydu bilmiyorim

Canım testen negatif sonuç alıp üzülmek için çooook erkenn sakın üzülme daha 8 gün var diyorsun çok fazla... Millet adet gününde bakıyor onda bile negatif görüp birkaç gün sonra pozitif gören varanlayacağın şu an çok erken.. Haaa ümitlenip sonradan üzüleceksen olmaz bak Hayırlısı neyse o olsun

Ne kadar guzelllll birseyyyy buuuuu ya Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insAllah bende ilk kan gordugumde arastirdim nette yerlesme kanamasi olabilir diyor du ama daha da var bnim bende hamile olabilecegimi saniyordum ve biliyormusun hala hamileymisim gibi geliyor bana ama ne yazik ki negatif ciktiiii

Aynen dedigin gibi biraktim akisina insAllah 2015 e guzel bir mucizeyi bende yasarimmmm 3 kisi olarak girerimmmm o duyguyu her anne gibi hepimiz istiyoruz yasamak hayirli zamanda hayirli evlatlarmiz olur insAllah...

Aynen dedigin gibi biraktim akisina insAllah 2015 e guzel bir mucizeyi bende yasarimmmm 3 kisi olarak girerimmmm o duyguyu her anne gibi hepimiz istiyoruz yasamak hayirli zamanda hayirli evlatlarmiz olur insAllah...
Bak eger hamile oldugunu hissediyosan ama gercekten hissediyosan istemek baska bisey cunku bence hamilesindir . Biz istemekle hissetmeyi karistiriyoruz ben hissettim icimi dinledim hatta totem yapiyorum kocama aoruyorum ben hamilemiyim sence diye hamilesin diyosa kesin hamile olmuyorum ama hamile diilsin derse aniden hamile cikiyorum sacma ama benim totemim bu

:) ha ha cok hossun ya o zaman bende garanti hamileyim senin totemin bende de gecerli ise eger...valla ben hissediyorum ya sanki icimde birsey var gibi... ama negatif ciktigi icin uzuldum ne bilim hala hissediyorum icimde birsey var sanki esim demisti bence bu defada hamile degilsin die aklima o geldide esimm benden cok uzuldu ama en buyuk tesellim benim kocammmm Allah ondan razi olsun hala bile bama sebeklik yapior en buyuk moral kaynagimmm sagolsunnn...insAllah bir supriz olur diyeyim bendee o zaman

Sen bi hafta 10 gun sonra falan yine yap ve bİze haber vermeyi sakin ama sakin unutma .. İnsallah istedigin sonucu gorursun busefer Allah hepimize ne istiyosak hakkimizda ne hayirlisiysa onu versin eger olmazsada moralini sakin bozma cunku ondada varsir bi hayir dedigin gibi kocislerimiz yanimizda olsun yeter

Allah razi olsunnn ya dedigim gibii ...Bakalim kismet artik ne olacak ne bitecek biraktim akisina onumuzdeki gunlerde beni neler bekliyor hayirlisi ile gorecegiz artik hakkimizda hayirlisi ile karsilastirsin Allah...

Ne kadar şansızım ya .. ovulasyon testinde bile çift çizgiyi yakaliyamiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…