- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
Kızlar merhaba size bir sorum olacak benim adet günüme daha 7 gün var ama akıntım var birde akıntımın içinde hafif kan var bu yerleşme kanaması olabilirmi daha 7 gün var diye test yapsam olumlu sonuç alabilirmiyim acaba kızlarrrr ? Acil cevap atarmısınız ona göre test yapıcammm
Canim moralini bozma bende adetime 8 gun kala yapmistim negatif cikmisti sonra iki gun kala yaptim pozitiftiBeklemedigim bir sonuc.
İnsallah yasarsin canim bende insallah sonunu gorebilrimYa bilmiyorum ki ...Acaba cikarmi pozitif moralim bozuldu hali ile insan uzuluyor ya( artik akisina birakmam gerekiyor sanirim dusunmek istemiyorum ya hayirli zaman geldiginde insAllah olur diyorm ama aklima geliyor takiyorum sanirim yok ya kan yok simdi yani kan dedigim ven goruyorum camasirimi felan batirmiyor anlamadim ki bende ufff kafam karisik duygularim felaket darmadagin oldu ya insAllah senin gibi bir durum yasarim bende....Amn
Canım testen negatif sonuç alıp üzülmek için çooook erkenn sakın üzülme daha 8 gün var diyorsun çok fazla... Millet adet gününde bakıyor onda bile negatif görüp birkaç gün sonra pozitif gören varYa bilmiyorum ki ...Acaba cikarmi pozitif moralim bozuldu hali ile insan uzuluyor ya( artik akisina birakmam gerekiyor sanirim dusunmek istemiyorum ya hayirli zaman geldiginde insAllah olur diyorm ama aklima geliyor takiyorum sanirim yok ya kan yok simdi yani kan dedigim ven goruyorum camasirimi felan batirmiyor anlamadim ki bende ufff kafam karisik duygularim felaket darmadagin oldu ya insAllah senin gibi bir durum yasarim bende....Amn
Aynen dedigin gibi biraktim akisina insAllah 2015 e guzel bir mucizeyi bende yasarimmmm 3 kisi olarak girerimmmm o duyguyu her anne gibi hepimiz istiyoruz yasamak hayirli zamanda hayirli evlatlarmiz olur insAllah...
Bak eger hamile oldugunu hissediyosan ama gercekten hissediyosan istemek baska bisey cunku bence hamilesindir . Biz istemekle hissetmeyi karistiriyoruz ben hissettim icimi dinledim hatta totem yapiyorumNe kadar guzelllll birseyyyy buuuuu ya Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insAllah bende ilk kan gordugumde arastirdim nette yerlesme kanamasi olabilir diyor du ama daha da var bnim bende hamile olabilecegimi saniyordum ve biliyormusun hala hamileymisim gibi geliyor bana ama ne yazik ki negatif ciktiiii
Sen bi hafta 10 gun sonra falan yine yap ve bİze haber vermeyi sakin ama sakin unutma .. İnsallah istedigin sonucu gorursun busefer:) ha ha cok hossun ya o zaman bende garanti hamileyim senin totemin bende de gecerli ise eger...valla ben hissediyorum ya sanki icimde birsey var gibi... ama negatif ciktigi icin uzuldum ne bilim hala hissediyorum icimde birsey var sanki esim demisti bence bu defada hamile degilsin die aklima o geldide esimm benden cok uzuldu ama en buyuk tesellim benim kocammmm Allah ondan razi olsun hala bile bama sebeklik yapior en buyuk moral kaynagimmm sagolsunnn...insAllah bir supriz olur diyeyim bendee o zaman
Yanlis zamanda yapiyor olabilirmisin acaba ?Ne kadar şansızım ya .. ovulasyon testinde bile çift çizgiyi yakaliyamiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?