Gebelik testi

ben reglimden 2 gun önce ögrendim bir önceki gün yaptım resimde görünmeyecek kadar tel. ısıgıyla hayalet gibi gözüküyordu ertesi gun aşırı hastalandım boğazlarım çok kötüydü antibiyotik içecektim içimden bir ses test yap dedi işe gitmeden ilk idrarımla öylesine test yaptım üstümü giyindim geldim 5 dk. sonra çok net gözüküyordu onun için var gibi geliyor sabah test yaparsanız bizede haber verin güzel haberlerinizi bekliyorum :) inşAllah vardır.

Kız bu kaçıncı dur artık iyice belli burda benide heyecan sardı sen şimdi uyumazsın bütün gece
Yaa aynen canim eşime kesinleşene kadar soylemeyecegim günüm geçerse eğer hastalanmazsam ozaman söyleyeceğim hatta 16 mayis evlilik yildonumumuz inş.bebeğim benimledir ve ozaman soylerim

İnş.canim tabiki haber veririm inş vardır bu kadar heyecani boşuna yapmamisimdir

canım var gibi ama ben hamile kalma dönemlerinde her ay bir umut ve heyecan doluyordum sonra olmayınca çok üzülüyordum. Bu işlerde kendini çok kaptırmamak gerekir. sonra hüznü çok oluyor.

Ya kizlar bende test yaptim ama yukleyemiyrm buraya bellek yetersiz dyor benim testim de aksam yapmstim sikisik degildim idrara ikinci cizgi o idrar dokulen yere yakindi hatta en sondaydi cizgi ama silik sonra ben testi cikardim icini orda silik cizgi görünüyor t nin altinda degilde ilerde acaba hamile miyim yaa

İnş.canim bugün adet olacagim gibi hafif sol kasikta agri var iki günüm var beklemekten başka yapacak biseyim yok hakkima hayirlisi
Aslında adet sancısı bi belirtidir ben duvarları yumrukluyordum sancı dan var bence Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Esin89, Canım bu fotoda biraz daha belirgin çizgi. İnşallah hamilesindir daha da belirginleşir. Hayırlı olsun :) darısı bizlere
İnş canim inş vardır çokta güvenmiyorum çizgiye günüm geçmeden heyecan yapmak istemiyorum sevinemiyom bile inş.bir an önce hepimiz güzel haberleri aliriz

Aslında adet sancısı bi belirtidir ben duvarları yumrukluyordum sancı dan var bence Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Sancim yok canim yumurtlama dönemindeki hafif kasik segirmesi var bugün inş.vardır yinede eşime soylemicem bekleyeceğimiz günüm geçerse bir test daha yaparim artik inş. Pozitiftir

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-03-16-44-50.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 115
İnş canim inş vardır çokta güvenmiyorum çizgiye günüm geçmeden heyecan yapmak istemiyorum sevinemiyom bile inş.bir an önce hepimiz güzel haberleri aliriz
İnşallah vardır, senden heveslendim ben de bir test yaptım şimdi. Kopkoyu tek çizgi ve yanında Kocaman bir boşluk silik de olsa çizgi aradım ama yok

İnşallah vardır, senden heveslendim ben de bir test yaptım şimdi. Kopkoyu tek çizgi ve yanında Kocaman bir boşluk silik de olsa çizgi aradım ama yok
Canim hayirlisi belki benzese yok ben görmek istediğim için görüyorum iki test yaptim ikisinde de çok az görünüyor umutlanmak istemiyorum gününün geçmesini bekleyeceğimiz senin günün nezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…