- Konu Sahibi Mervesavas28
-
Senindemi kasetlerden hafif var ama erkenden negatifmiydi zaten bildiğin hayal kırıklığı yaşadım yani çok istediğimden değil ama ne bileyim insan bi heyecanlanıyor sonuçta hevesim kırıldı artık adet tarihime de 5 gün kaldı inşallah ayın 25 akşam olmuştum yarına kaset testte tekrar deneyeyim mi dersinBenim erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 4 gün önce valla doktor öyle söyledi yerleşme kanamasi dedi
Bende bugün bunun gibi erken gebelik testi yaptım seninki gibi sonuç negatif ama dün ikisine kaset test yaptım ikiside hayali çizgi vardı ilk saniyelerde ciktikızlar sonucuma bakar mısınız?
Aynen öyle çıktı kaset teste pozitif erken gebelikte negatifdi sabah ilk idrarla dene foto at vizede bekliyoruzSenindemi kasetlerden hafif var ama erkenden negatifmiydi zaten bildiğin hayal kırıklığı yaşadım yani çok istediğimden değil ama ne bileyim insan bi heyecanlanıyor sonuçta hevesim kırıldı artık adet tarihime de 5 gün kaldı inşallah ayın 25 akşam olmuştum yarına kaset testte tekrar deneyeyim mi dersin
İnşallah canm sabah uyanır uynamaz test yapacağım bakalım sabahki nasıl cikacakAynen öyle çıktı kaset teste pozitif erken gebelikte negatifdi sabah ilk idrarla dene foto at vizede bekliyoruz
İnşallah çıkar canım benim bekliyoruz haberlerini mutlaka bizimle paylaşİnşallah canm sabah uyanır uynamaz test yapacağım bakalım sabahki nasıl cikacak
Kuzum ben dayanamadım tekrar yaptım 2 saat tuvalete gitmeden bu sefer görüyorum çizgiyi sanki daha belirgin olmuş negatif filan da yaptım fotoğrafı hemen çektim baksanaErken gebelik testlerine hiç inanmıyorum artık ben mesela kızın da derken gebelik testi yapmıştım şak diye iki tane çizgi çıkmıştı ama galiba artık HCG hassasiyeti mi düştü bilmiyorum ama kaset testte bile daha net çizgi çıkmıştı 4 gün önce erken gebelikte hiç çıkmadı
Bende çok silik gördüm hangi marka ile yaptın yine sabah ilk idrarla yap hadi hayırlısı canım benim inşallah olucakKuzum ben dayanamadım tekrar yaptım 2 saat tuvalete gitmeden bu sefer görüyorum çizgiyi sanki daha belirgin olmuş negatif filan da yaptım fotoğrafı hemen çektim baksana
Aynı markayla yaptım kuzum bak buda 20 dakika sonraki haliBende çok silik gördüm hangi marka ile yaptın yine sabah ilk idrarla yap hadi hayırlısı canım benim inşallah olucak
Valla canım silik görüyorum ama sen daha net görürsün pembelik var mı bide hangi markaydı unuttum canım ya sabah ilk idrar ile daha net olur inşallah en az senin kadar sevinicemAynı markayla yaptım kuzum bak buda 20 dakika sonraki hali
Miratech canım pembelik yok sadece gölge gibi duruyor kuzumValla canım silik görüyorum ama sen daha net görürsün pembelik var mı bide hangi markaydı unuttum canım ya sabah ilk idrar ile daha net olur inşallah en az senin kadar sevinicem
Miratech yalancı çizgi vermiyor pek ama bakalım yine sabah idrarla deneyip at bakalım strese sokma kendini olcak inşaallahMiratech canım pembelik yok sadece gölge gibi duruyor kuzum
Öyle yapicam kuzum bende daha önce kuruma çizgisi bile çıkmıyordu hiç bir testte yarın tekrar atarım çok sağol canım ya cidden moral oluyorsunMiratech yalancı çizgi vermiyor pek ama bakalım yine sabah idrarla deneyip at bakalım strese sokma kendini olcak inşaallah
Yok canım hiç önemli değil vallahi siz de bana moral oluyorsunuz zaman geçiriyorum insanın hiç tanımadığı insandan gerçekten psikolojisi düzeliyor yakınındaki ile zaten böyle rahat konuşamıyoÖyle yapicam kuzum bende daha önce kuruma çizgisi bile çıkmıyordu hiç bir testte yarın tekrar atarım çok sağol canım ya cidden moral oluyorsun
Evet haklısın canım aynen dediğin gibiYok canım hiç önemli değil vallahi siz de bana moral oluyorsunuz zaman geçiriyorum insanın hiç tanımadığı insandan gerçekten psikolojisi düzeliyor yakınındaki ile zaten böyle rahat konuşamıyo
Senin ikinci çocuk mu olucak ilk hamileliginde lekelenme nasıldıEvet haklısın canım aynen dediğin gibi
Evet ikinci olcak kahverengi çamur gibiydi canımSenin ikinci çocuk mu olucak ilk hamileliginde lekelenme nasıldı
Evet ikinci olcak kahverengi çamur gibiydi canımSenin ikinci çocuk mu olucak ilk hamileliginde lekelenme nasıldı
Kuzum baksana daha çok belirgin bugün fark ettim sanırım hamisim fotoğrafta daha belirsiz gibi duruyor normalde daha belliEvet ikinci olcak kahverengi çamur gibiydi canım
Evet ikinci olcak kahverengi çamur gibiydi canım
Kuzum baksana daha çok belirgin bugün fark ettim sanırım hamisim fotoğrafta daha belirsiz gibi duruyor normalde daha belli
Ya hayirli olsun demiştim sana keendine stres yapma diye çok sevindim yine haberdar olalım yine birbirimizden
Canm ben regl oldum bugün ama galiba kimyasal gebelik yaşıyorm daha öncede böyle yaşadım bugün sabah idrar testi yaptım gene silik çıktı üstüne regl oldumİnşallah çıkar canım benim bekliyoruz haberlerini mutlaka bizimle paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?