- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Ara ara mide bulantim var anlamadim sicaktan mi psikolojik mi nedir ne degildir onceki hamileligimde sadece mide yanmasi olmustu bilmiyorum ama kendimi sanki hamile gibi hissediyorum dun markette bi baktim elim gobegimde bide e bebege gittim oglan krese baslicak eksiklerini alayim diye ordaki cocukta israrla hamile oldugumu dusunduOzaman 3 gün kala yap bazen insanların onceki hamileliği nasılda aynı gidiyo
Valla dogru soyluyosun bu olasilik hic aklima gelmemisti benim hayat hep somali bacim baksana hayallerim bile kucukTabi ki hayaller paris ama yaşamımızıda somali yapmaya gerek yok
Hahhahahah yaa evet öyle triplere girme huyumuz varAra ara mide bulantim var anlamadim sicaktan mi psikolojik mi nedir ne degildir onceki hamileligimde sadece mide yanmasi olmustu bilmiyorum ama kendimi sanki hamile gibi hissediyorum dun markette bi baktim elim gobegimde bide e bebege gittim oglan krese baslicak eksiklerini alayim diye ordaki cocukta israrla hamile oldugumu dusundubunu 3 yasindakine mi yoksa yeni dogacak olana mi alcaksiniz diyip durdu
Olsun yavas yavas öğrenicezValla dogru soyluyosun bu olasilik hic aklima gelmemisti benim hayat hep somali bacim baksana hayallerim bile kucuk
Ben oglumda cok eksi istemistim bardak bardak limon suyu iciyodumHahhahahah yaa evet öyle triplere girme huyumuz varbenım miğdem yanıyo bide sürekli ekşi istiyorum ben ama kaynanam diyodu mesela ben hamile oldugumu miğde bulantımdan anlıyodum diye yani ne test ne bişey hakattende hamile çıkıyomus
Her bünye farklı ona bakarsan çoğu insan testten degıl bayılarak öğreniyo herkes farklı anamBen oglumda cok eksi istemistim bardak bardak limon suyu iciyodumbu kadar erken mide bulantisi normal degildir bence
Oyle bacim oyle de benim midem hic bulanmaz bu kadar erkenden de bulanmaz benceHer bünye farklı ona bakarsan çoğu insan testten degıl bayılarak öğreniyo herkes farklı anam
Görücez belkide sebep bebiştendirOyle bacim oyle de benim midem hic bulanmaz bu kadar erkenden de bulanmaz bence
Hiç bilmiyorum kuzum ya ama kuzenım yaptırmıstı 2 kere mi ne vuruluyomussunay kızlar şey sorcam size benim kan geubum a- eşim ise + haliyle kan uyuşmazloğı için iğne yapıyolar ya ne zaman yapıyolar onu
Benimde böyle olmuştu betam 100 iken bile erken gebelik aynı marka silik çıktı aynı sizinki gibiydi kanda baktirmadan bir gün önce kaset testle yaptım çizgi daha belirgindi.Ya daha koyu cıkması gerekmez mi sonucta erken gebelik
Saglik ocagi oyle oluyo kuzum ya onlar gunluk toplayip gonderiyolarmis baska yerde bakiliyomus ondan oyledir bana oyle demislerdi burdaO OylesinwbirisiiMemeli Mestan kızlar kan verdim sordum sağlık ocagına düşer mi bugün dedim yok dediler en erken yarın sisteme düşer ee nabızı boşuna bekleme dediler
Yani çıkmaz mı diyosun bugünSaglik ocagi oyle oluyo kuzum ya onlar gunluk toplayip gonderiyolarmis baska yerde bakiliyomus ondan oyledir bana oyle demislerdi burda
Hic belli olmaz aksamustu bak istersen sabret birazYani çıkmaz mı diyosun bugün
O OylesinwbirisiiMemeli Mestan kızlar kan verdim sordum sağlık ocagına düşer mi bugün dedim yok dediler en erken yarın sisteme düşer ee nabızı boşuna bekleme dediler
kız maşallah baya da belirgin çıkmış ben ilk yaptığımda bembryaz çizgi vardıBende test atmadim demem
Normalde özelde verıyorum ama günah valla 350 lirayaHic belli olmaz aksamustu bak istersen sabret birazben cok sabirsizim o yuzden ozelde veriyodum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?