Gebelik testlerim kızlar

Ozaman 3 gün kala yap bazen insanların onceki hamileliği nasılda aynı gidiyo
Ara ara mide bulantim var anlamadim sicaktan mi psikolojik mi nedir ne degildir onceki hamileligimde sadece mide yanmasi olmustu bilmiyorum ama kendimi sanki hamile gibi hissediyorum dun markette bi baktim elim gobegimde bide e bebege gittim oglan krese baslicak eksiklerini alayim diye ordaki cocukta israrla hamile oldugumu dusundu bunu 3 yasindakine mi yoksa yeni dogacak olana mi alcaksiniz diyip durdu

Hahhahahah yaa evet öyle triplere girme huyumuz var benım miğdem yanıyo bide sürekli ekşi istiyorum benama kaynanam diyodu mesela ben hamile oldugumu miğde bulantımdan anlıyodum diye yani ne test ne bişey hakattende hamile çıkıyomus

Ben oglumda cok eksi istemistim bardak bardak limon suyu iciyodum bu kadar erken mide bulantisi normal degildir bence

ay kızlar şey sorcam size benim kan geubum a- eşim ise + haliyle kan uyuşmazloğı için iğne yapıyolar ya ne zaman yapıyolar onu

Erken gebelik yaptim az once kalbim kadar temiz hatta o kadar temiz ki ikinci cizgi beyaz kenarlari kirmizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…