- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
bıçak sağlanması gibi değil hani aniden bir şey batar ya öyle bugin hep soldaydı şimdi sol tarafa yattım mesela birden sağ tarafta batma oldu yani anlıktan bir tık uzun sürüyor çok değilOlumsuzu dusunme olumsuzu cagirma kuzum her gebelik farkli bicak saplanmasi gibi mi. Agrin anlik gidip gelen sekilde
Normal canim normal cok dinleme vucudunu dedigim gibi kanaman olmadigi surece no problembıçak sağlanması gibi değil hani aniden bir şey batar ya öyle bugin hep soldaydı şimdi sol tarafa yattım mesela birden sağ tarafta batma oldu yani anlıktan bir tık uzun sürüyor çok değil
ay teşekkür edeirm içimi rahatlattın vallahiNormal canim normal cok dinleme vucudunu dedigim gibi kanaman olmadigi surece no problem
Rahatla ve keyfini sur kuzum 10 gun sonra kan vericem diyosun valla sabirli kadinsin ben niye hic sabirli degilim yaaay teşekkür edeirm içimi rahatlattın vallahi
Benim ki 12 bucukta uyuyo sabah 8 de uyanıyoBizimki de 12 den once uyumuyodu esim dedi boyle olmaz aldi eline 9:30 da yataga goturuyo uyutuyo ama sabah 6 da ayakta
ay ama ben ister istemez korkıyorum kimyasal gebeliği bir önceki ay geçirdim daha onda baya hevesliydik kan falan verdim acilde gecenin 1inde hiç ğşenmedik ama bunda acele etmek istemiyorum idrar testleriyle tskip etcem koyulasınca siliklescek mi fslan diye..Rahatla ve keyfini sur kuzum 10 gun sonra kan vericem diyosun valla sabirli kadinsin ben niye hic sabirli degilim yaa
Insallah ya benım bide göğüs çemberim baya kahverengi oldu koyu normalde pembedirÖyle düşünme canım bariz belli testlerin
Benımde oluyo kuzum korkma ama özellikle benim sağ tarafımdaay teşekkür edeirm içimi rahatlattın vallahi
benim daha çok sol sağda yeni başkadıBenımde oluyo kuzum korkma ama özellikle benim sağ tarafımda
Kimyasaldan sonra hamile kalmak kolay oluyo diyorlar bu seferki icin korkma Allahin izniyle sagliklidir bu seferay ama ben ister istemez korkıyorum kimyasal gebeliği bir önceki ay geçirdim daha onda baya hevesliydik kan falan verdim acilde gecenin 1inde hiç ğşenmedik ama bunda acele etmek istemiyorum idrar testleriyle tskip etcem koyulasınca siliklescek mi fslan diye..
ay benim nolduInsallah ya benım bide göğüs çemberim baya kahverengi oldu koyu normalde pembedir
Bebek yerleşiyo diyolar oğlumdada öyle oldum ama onda iki taraflıydı bunda sağ ay kızım olsun inşallahbenim daha çok sol sağda yeni başkadı
Ay demekki bi tek ben degılmısım bi ğöğsüm resmen tanınmıycak haldeay benim noldusağ göğüsüm kocaman oldu sol göğüsüm küçük çemveri bile öyle aüluycam
ay hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallahBebek yerleşiyo diyolar oğlumdada öyle oldum ama onda iki taraflıydı bunda sağ ay kızım olsun inşallah
çok kötü duruto ya kocam dalga geciyoAy demekki bi tek ben degılmısım bi ğöğsüm resmen tanınmıycak halde
İnanır mısın eşimle bayramda tatildeydik zaten tatil bebeği buay hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah
Hahhahaha onlar kendi tiplerine baksınçok kötü duruto ya kocam dalga geciyo
ay inşallahhh kızdır çok güzel bir rüya ayrıca çok garip bilinçaltımız...sen benimkini ne hissediyosun herlese soruyorum sana da sorayımİnanır mısın eşimle bayramda tatildeydik zaten tatil bebeği buorda ben rüyamda bi bakıyorum babam bana bir bebek getiriyo kucagıma veriyo ama babam hiç konusmuyo sonra ben bebege bir bakıyorum cam gibi sarışın renkli gözlü okadar güzelki bu arada babam sarışın yeşil gözlü neyse birisi geliyo bebegi kucagımda seviyo diyo ki bana cinsiyeti ne bende diyorum ki o benim kızım ve ben hamile oldugumu öğreniyorum çok gariğ degıl mı
Amin inşallahay inşallahhh kızdır çok güzel bir rüya ayrıca çok garip bilinçaltımız...sen benimkini ne hissediyosun herlese soruyorum sana da sorayım
Bizim kazada tatilde oldu olursa bodrum cocugu olacakİnanır mısın eşimle bayramda tatildeydik zaten tatil bebeği buorda ben rüyamda bi bakıyorum babam bana bir bebek getiriyo kucagıma veriyo ama babam hiç konusmuyo sonra ben bebege bir bakıyorum cam gibi sarışın renkli gözlü okadar güzelki bu arada babam sarışın yeşil gözlü neyse birisi geliyo bebegi kucagımda seviyo diyo ki bana cinsiyeti ne bende diyorum ki o benim kızım ve ben hamile oldugumu öğreniyorum çok gariğ degıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?