Gebelik testlerim kızlar

Olumsuzu dusunme olumsuzu cagirma kuzum her gebelik farkli bicak saplanmasi gibi mi. Agrin anlik gidip gelen sekilde
bıçak sağlanması gibi değil hani aniden bir şey batar ya öyle bugin hep soldaydı şimdi sol tarafa yattım mesela birden sağ tarafta batma oldu yani anlıktan bir tık uzun sürüyor çok değil

bıçak sağlanması gibi değil hani aniden bir şey batar ya öyle bugin hep soldaydı şimdi sol tarafa yattım mesela birden sağ tarafta batma oldu yani anlıktan bir tık uzun sürüyor çok değil
Normal canim normal cok dinleme vucudunu dedigim gibi kanaman olmadigi surece no problem

Rahatla ve keyfini sur kuzum 10 gun sonra kan vericem diyosun valla sabirli kadinsin ben niye hic sabirli degilim yaa
ay ama ben ister istemez korkıyorum kimyasal gebeliği bir önceki ay geçirdim daha onda baya hevesliydik kan falan verdim acilde gecenin 1inde hiç ğşenmedik ama bunda acele etmek istemiyorum idrar testleriyle tskip etcem koyulasınca siliklescek mi fslan diye..

Kimyasaldan sonra hamile kalmak kolay oluyo diyorlar bu seferki icin korkma Allahin izniyle sagliklidir bu sefer

ay hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah
İnanır mısın eşimle bayramda tatildeydik zaten tatil bebeği bu orda ben rüyamda bi bakıyorum babam bana bir bebek getiriyo kucagıma veriyo ama babam hiç konusmuyo sonra ben bebege bir bakıyorum cam gibi sarışın renkli gözlü okadar güzelki bu arada babam sarışın yeşil gözlü neyse birisi geliyo bebegi kucagımda seviyo diyo ki bana cinsiyeti ne bende diyorum ki o benim kızım ve ben hamile oldugumu öğreniyorum çok gariğ degıl mı

ay inşallahhh kızdır çok güzel bir rüya ayrıca çok garip bilinçaltımız...sen benimkini ne hissediyosun herlese soruyorum sana da sorayım

Bizim kazada tatilde oldu olursa bodrum cocugu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…