Gebelik testlerim kızlar

Valla tatilde ekmek elden su golden olunca sevisecek cok zaman oluyo daha bodruma girerken opette wc de erken gebelik testi yapmisti biri tatile gidip hamile donen cok bakalim benim nasil olacak kaldi 6
Valla benim arkadaşlardan denizde havuzda çok öneren oldu biz sudada yaptık orgazm olmaya yakın yatağa gectık hangi birinde tuttu bilmiyorum oda ayrı güzel fantazi

Valla benim arkadaşlardan denizde havuzda çok öneren oldu biz sudada yaptık orgazm olmaya yakın yatağa gectık hangi birinde tuttu bilmiyorum oda ayrı güzel fantazi
Yok anacim ben denizde havuzda yapmadim biri izler diye aklim cikiyo ama eminim guzeldir biz oglen cocugun uyku vakti gece cocuk uyuduktan sonra standart yatak ve dus şeysi

Yok anacim ben denizde havuzda yapmadim biri izler diye aklim cikiyo ama eminim guzeldir biz oglen cocugun uyku vakti gece cocuk uyuduktan sonra standart yatak ve dus şeysi
Biz her sene villa tutuyoruz rahat olmak için ohh mis valla ben çarşaflıyım bide eşim o yuzden ben rahat olayım diye onu tercih ediyo ee fantazide rahat oluyo

Biz her sene villa tutuyoruz rahat olmak için ohh mis valla ben çarşaflıyım bide eşim o yuzden ben rahat olayım diye onu tercih ediyo ee fantazide rahat oluyo
Ohhhh biz otele gittik ben tatilde herseyi baskasi yapsin ben keyfini sureyim seviseyim yatayim kalkayim kafasindayim antalyada yasiyorum kaş ta villalar cok bi ara dusundum sabah kalk kahvalti hazirla oglen yemek aksam yemek dusundum vazgectim bana gore degil ama fantazi icin belki bikac ay sonrasina bende bikac gunluk gidebilirim heveslendirdin

Ben en son mayısta adet oldum bende pko var ee 2 ay önce diye de unuttum ne zaman gelirse dedim yani günümü bilmiyorum
Ben oglani 3 gun once ogrendiydim 5-6 gun kala onda erken gebelik testinde cikmamisti bunda cikicak mi acaba ya hamileyim ya adet olucam yavastan agrilar basladi sanki baska secenek varmis gibi ya adet ya hamilelik diyorum

Kız allah seni napmasın villaya da gitsem yemekle mi uğraşcam yapamam valla küçük düşünme büyük düşün yılda bir tatil bide yemek oldu

Ben oglani 3 gun once ogrendiydim 5-6 gun kala onda erken gebelik testinde cikmamisti bunda cikicak mi acaba ya hamileyim ya adet olucam yavastan agrilar basladi sanki baska secenek varmis gibi ya adet ya hamilelik diyorum
Ozaman 3 gün kala yap bazen insanların onceki hamileliği nasılda aynı gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…