- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Yaaaa hahahhaha bizimde fethiyeBizim kazada tatilde oldu olursa bodrum cocugu olacak
Valla tatilde ekmek elden su golden olunca sevisecek cok zaman oluyoYaaaa hahahhaha bizimde fethiye
seninle 6 oldu söyleyenAmin inşallahben senin açıkçası erkek olucagını düşünüyorum içimden öyle geliyo
yapsan çıkar nelkiiValla tatilde ekmek elden su golden olunca sevisecek cok zaman oluyodaha bodruma girerken opette wc de erken gebelik testi yapmisti biri tatile gidip hamile donen cok bakalim benim nasil olacak kaldi 6
Yaptim kiz cikmadi bisey kaset testteyapsan çıkar nelkii
Valla benim arkadaşlardan denizde havuzda çok öneren oldu biz sudada yaptık orgazm olmaya yakın yatağa gectık hangi birinde tuttu bilmiyorum oda ayrı güzel fantaziValla tatilde ekmek elden su golden olunca sevisecek cok zaman oluyodaha bodruma girerken opette wc de erken gebelik testi yapmisti biri tatile gidip hamile donen cok bakalim benim nasil olacak kaldi 6
Burdan kopmak yok bu süreçte hepimiz burdayızseninle 6 oldu söyleyenbelli oluesa yazcam buraya
Bekle bakalım kuzum 6 gün baya varYaptim kiz cikmadi bisey kaset testte
Yok anacim ben denizde havuzda yapmadim biri izler diye aklim cikiyo ama eminim guzeldir biz oglen cocugun uyku vakti gece cocuk uyuduktan sonra standart yatak ve dus şeysiValla benim arkadaşlardan denizde havuzda çok öneren oldu biz sudada yaptık orgazm olmaya yakın yatağa gectık hangi birinde tuttu bilmiyorum oda ayrı güzel fantazi
Sen kac gun kala ogrendin kuzumBekle bakalım kuzum 6 gün baya var
Biz her sene villa tutuyoruz rahat olmak için ohh mis vallaYok anacim ben denizde havuzda yapmadim biri izler diye aklim cikiyo ama eminim guzeldir biz oglen cocugun uyku vakti gece cocuk uyuduktan sonra standart yatak ve dus şeysi
Ben en son mayısta adet oldum bende pko var ee 2 ay önce diye de unuttum ne zaman gelirse dedim yani günümü bilmiyorumSen kac gun kala ogrendin kuzum
Ohhhh biz otele gittik ben tatilde herseyi baskasi yapsin ben keyfini sureyim seviseyim yatayim kalkayim kafasindayim antalyada yasiyorum kaş ta villalar cok bi ara dusundum sabah kalk kahvalti hazirla oglen yemek aksam yemek dusundum vazgectim bana gore degil ama fantazi icin belki bikac ay sonrasina bende bikac gunluk gidebilirim heveslendirdinBiz her sene villa tutuyoruz rahat olmak için ohh mis vallaben çarşaflıyım bide eşim o yuzden ben rahat olayım diye onu tercih ediyo ee fantazide rahat oluyo
erken gebelik yapsaydınYaptim kiz cikmadi bisey kaset testte
Ben oglani 3 gun once ogrendiydim 5-6 gun kala onda erken gebelik testinde cikmamisti bunda cikicak mi acaba ya hamileyim ya adet olucam yavastan agrilar basladiBen en son mayısta adet oldum bende pko var ee 2 ay önce diye de unuttum ne zaman gelirse dedim yani günümü bilmiyorum
Erken gebelikte oglum cikmamisti o yuzden guvenmiyorum o testlere niyeyseerken gebelik yapsaydınkasette daha cıkmaz bence
Kız allah seni napmasın villaya da gitsem yemekle mi uğraşcam yapamam valla küçük düşünme büyük düşünOhhhh biz otele gittik ben tatilde herseyi baskasi yapsin ben keyfini sureyim seviseyim yatayim kalkayim kafasindayim antalyada yasiyorum kaş ta villalar cok bi ara dusundum sabah kalk kahvalti hazirla oglen yemek aksam yemek dusundum vazgectim bana gore degil ama fantazi icin belki bikac ay sonrasina bende bikac gunluk gidebilirim heveslendirdin
Ozaman 3 gün kala yap bazen insanların onceki hamileliği nasılda aynı gidiyoBen oglani 3 gun once ogrendiydim 5-6 gun kala onda erken gebelik testinde cikmamisti bunda cikicak mi acaba ya hamileyim ya adet olucam yavastan agrilar basladisanki baska secenek varmis gibi ya adet ya hamilelik diyorum
Dogru soyluyosun bacim benim hayaller vasat ufkumu acmam lazim birazKız allah seni napmasın villaya da gitsem yemekle mi uğraşcam yapamam valla küçük düşünme büyük düşünyılda bir tatil bide yemek oldu
Tabi ki hayaller paris ama yaşamımızıda somali yapmaya gerek yokDogru soyluyosun bacim benim hayaller vasat ufkumu acmam lazim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?