- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Artik seni bulamiyoz derseniz fururumon numara spcşsiwifşv
Bende öyleyim ya üstümde battaniyeyle gezicem az kaldı gece zaten kapkalın yorganla yatıyorum bu sıcaktakızlar ben çok üşümeye başladım ya....evde uzun kolluyla geziyorum bide öyle ev falan süpürdüm terleme falan hiç yok şaka gini yazın ortasındayız ayaklarım donuyo
Harikasınn valla artık seni bulamayana aşk olsunArtik seni bulamiyoz derseniz fururum
Benim halimi gorsen aglarsin ofiste terligin icinde corapla oturuyom bide antalyada is cikisi kagit toplamaya gidersem sasirmayinkızlar ben çok üşümeye başladım ya....evde uzun kolluyla geziyorum bide öyle ev falan süpürdüm terleme falan hiç yok şaka gini yazın ortasındayız ayaklarım donuyo
gel burda is cokBenim halimi gorsen aglarsin ofiste terligin icinde corapla oturuyom bide antalyada is cikisi kagit toplamaya gidersem sasirmayin
Ama ben hamile degilim o nasil olcakbide yazın ortasındayız hee biz 4lünün belirtiler aynı heehalde hep benim 2 tane sivilce çıkmış sanırım kızım olcak
ümitlendirmek gibi olmasın da ben seni hamile hiasediyorummAma ben hamile degilim o nasil olcak
Kiz gebelik testi no no diyo icine soyle yanlis dogmuss sustur onuümitlendirmek gibi olmasın da ben seni hamile hiasediyorumm
pekiKiz gebelik testi no no diyo icine soyle yanlis dogmuss sustur onu
Bende merak ediyorum hic gelmedi dimi bugunA asloksuzoglu kız sen nerdesin meraktan çatlıycaz burda
aynen hiç gelmediBende merak ediyorum hic gelmedi dimi bugun
bir şey sorcam sana kaset testte 3-4 gün önceden gebelik varsa pozitif çıkar mı
benim değer 62 çıtkı ya ben hesapladım aslında ben kanı regliden 1 gün önce vermiş oluyorumbir şey sorcam sana kaset testte 3-4 gün önceden gebelik varsa pozitif çıkar mı
Benim oglani 3 gun kala ogrenmistim ben kuzum kaset testten sonra da hemen acilde kan verdimbir şey sorcam sana kaset testte 3-4 gün önceden gebelik varsa pozitif çıkar mı
Kızlar daha sonucum cıkmadı bugünde şaka gibi ama doktor hafif enfeksiyon var degerlrinden belli gebesin bu yuzden hamılelık enfeksiyonu olmussun su çok iç dedi ilerlemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?