- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Benım cıktı işte silikbir şey sorcam sana kaset testte 3-4 gün önceden gebelik varsa pozitif çıkar mı
O nasil ismis acaba ceyizine koysunlar test sonucunu bugun dehset karin agrim var niye boyleyim ben yaaa aglicam artik bu agrilardanKızlar daha sonucum cıkmadı bugünde şaka gibi ama doktor hafif enfeksiyon var degerlrinden belli gebesin bu yuzden hamılelık enfeksiyonu olmussun su çok iç dedi ilerlemesin
Valla sorma sinir oldum doktor dedi yarın cıkar dedim böyle böyle hafta bittiO nasil ismis acaba ceyizine koysunlar test sonucunu bugun dehset karin agrim var niye boyleyim ben yaaa aglicam artik bu agrilardan
Kimyasal dan kac ay sonra hamıle kaldın acaba bende bir kimyasal yaşadımkızlar ben çok üşümeye başladım ya....evde uzun kolluyla geziyorum bide öyle ev falan süpürdüm terleme falan hiç yok şaka gini yazın ortasındayız ayaklarım donuyo
ben hiç adet olmadım daha kimyasaldan sonraKimyasal dan kac ay sonra hamıle kaldın acaba bende bir kimyasal yaşadım
bu ne böyle ya çocuk doğunda mı söylicekşerValla sorma sinir oldum doktor dedi yarın cıkar dedim böyle böyle hafta bitti
Bende bir kere oldum kimyasal dan sonra şimdi de ilk defa ovülasyonla takıp ediyorum banada dua eder misinizben hiç adet olmadım daha kimyasaldan sonra
Heraldebu ne böyle ya çocuk doğunda mı söylicekşer
Ederiz canım Allah en kısa zamanda sana saglıklı bebek nasip etsinBende bir kere oldum kimyasal dan sonra şimdi de ilk defa ovülasyonla takıp ediyorum banada dua eder misiniz
İnşallah en kısa zamanda sende bebiş haberi alırsın canımm kinyasal üstüne daha çabuk kalınıyormuş zatenBende bir kere oldum kimyasal dan sonra şimdi de ilk defa ovülasyonla takıp ediyorum banada dua eder misiniz
benim omuzlarımda üşüyo ama dediğin gibi ayaklar daha çok...yüzüm sivilcelendi bugün 2 3 tane öıktı kız olcak heehalde teyzeleriHeraldedegerimi çok merak ediyorum bide bende üşüyorum ama ayaklarım bi tek
Yaa benım kasık ve bel ağrım çok napcam bılmıyorum öyle bi sancı geliyo ki diyorum sımdı adet olucam allah korusunbenim omuzlarımda üşüyo ama dediğin gibi ayaklar daha çok...yüzüm sivilcelendi bugün 2 3 tane öıktı kız olcak heehalde teyzeleri
benimde aynı ve kasık ağrısı iki taraflı korkuyorum bazen bi şey olacak diyw benim belim zaten 1 haftadıe böyle kopcak nerdeyse çok çabuk yoruluyorunYaa benım kasık ve bel ağrım çok napcam bılmıyorum öyle bi sancı geliyo ki diyorum sımdı adet olucam allah korusun
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al insallah pekı ovulasyon ile mi takıp ettinhelooo kızlar kimyasaldan hemen sonra adet bile görmeden hamileyim 7+1 çok şükür sorular varsa alabilirim
Amin canım insallah çok sağolEderiz canım Allah en kısa zamanda sana saglıklı bebek nasip etsin
İnsallah çok teşekkür ederim canımİnşallah en kısa zamanda sende bebiş haberi alırsın canımm kinyasal üstüne daha çabuk kalınıyormuş zaten
Yaaa maşallah canım çok tebrik ederimmMemeli Mestan O Oylesinwbirisii L Limonimi 1fafeyla Z Zeynepnur123 kızlarrrr sonucum şükür çıktı 124 ama bu pazartesi günü olann degerim kaç haftalık oluyo
Ozaman benımde 3 haftalık falan sanırımYaaa maşallah canım çok tebrik ederimmbenim adet günü 202 çıkmıştı 4 haftalık demişlerdi seninde o civarda olabilir haftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?