- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Evvet daha minicik Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallahOzaman benımde 3 haftalık falan sanırıminşallah saglıklı olsunda
Saglık ocagı doktormu arıycam cunku ara konusalım dedi kese git gör falan derse gitmem kalp atışı için giderim kaç hafta sonraysaEvvet daha minicik Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallahbekleyip kadın doğuma mı gideceksin yoksa beta takibi yaptıracak mıısın
Anladım canımm zaten kalp atışına 6 7 haftalıkken çağırıyolar inşallah güzel bi gebelik süreci geçirirsinSaglık ocagı doktormu arıycam cunku ara konusalım dedi kese git gör falan derse gitmem kalp atışı için giderim kaç hafta sonraysa
Amin çok üstüne düşmemek lazım ne kadar üstüne düşersen okadar sıkıntı olurAnladım canımm zaten kalp atışına 6 7 haftalıkken çağırıyolar inşallah güzel bi gebelik süreci geçirirsin
Aynen öyle gerçektenAmin çok üstüne düşmemek lazım ne kadar üstüne düşersen okadar sıkıntı olur
O yuzden rabbim hakkımızda neyse hayırlı onu versin inşallah saglıklaAynen öyle gerçekten
Amin aminnn birbirimizden haberdar olalım bu süreçte birbirimize destek oluruuzO yuzden rabbim hakkımızda neyse hayırlı onu versin inşallah saglıkla
Olalım tabi çok sevinirimAmin aminnn birbirimizden haberdar olalım bu süreçte birbirimize destek oluruuz
maşallah canım şimdi 250 civarında falandır inşallah bugün yine ver 2-3 gün oldu@Cilginmemeli O Oylesinwbirisii L Limonimi1fafeyla @Zeynepnur123 kızlarrrr sonucum şükür çıktı 124 ama bu pazartesi günü olann degerim kaç haftalık oluyo
Kuzum 4 haftalık falan ama değerin kaç çıktığından çok nasıl yükseldiği önemli hayırlı olsun inşallah@Cilginmemeli O Oylesinwbirisii L Limonimi1fafeyla @Zeynepnur123 kızlarrrr sonucum şükür çıktı 124 ama bu pazartesi günü olann degerim kaç haftalık oluyo
Yok canım süpriz oldu 3 tane kimyasal geçirmiştim tam bırakıyordum bebek kararını ben geliyorum dedi bu seferHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al insallah pekı ovulasyon ile mi takıp ettin
Pazartesi verebilirim perşembe cuma kan alımı yok geç olsun güç olmasınmaşallah canım şimdi 250 civarında falandır inşallah bugün yine ver 2-3 gün oldu
Allah razı olsun canım hepımızın saglıkla gelsinKuzum 4 haftalık falan ama değerin kaç çıktığından çok nasıl yükseldiği önemli hayırlı olsun inşallah
Benım korunmayı bıraktıktan sonra göğüs ucum vok acıdı hiç gecmedi sonrada kasıklarda batma basladı ara ara bide akıntım çoğaldı bu kadar sonra öğrendim bebiştenmişPeki belirtiler nasıldı kizlar biraz bahsedermisiniz
Benim göğüste acı yok ama kasiklarimla belimde adet sancısı gibi sancı var midem bulanıyor özellikle sabahları koku alma duyum yükseldi sürekli uykum var yorgun gibiyim nefesim daralıyor sürekli terliyom bide kabızlık var ama sancim çoğaldıkça adet olucam saniyomBenım korunmayı bıraktıktan sonra göğüs ucum vok acıdı hiç gecmedi sonrada kasıklarda batma basladı ara ara bide akıntım çoğaldı bu kadar sonra öğrendim bebiştenmiş
Benim göğüste acı yok ama kasiklarimla belimde adet sancısı gibi sancı var midem bulanıyor özellikle sabahları koku alma duyum yükseldi sürekli uykum var yorgun gibiyim nefesim daralıyor sürekli terliyom bide kabızlık var ama sancim çoğaldıkça adet olucam saniy
Benım korunmayı bıraktıktan sonra göğüs ucum vok acıdı hiç gecmedi sonrada kasıklarda batma basladı ara ara bide akıntım çoğaldı bu kadar sonra öğrendim bebiştenmiş
Beyaz süt renginde katı akıntım oluyor çok sinirlerim bozuldu agliyon sinirleniyomBenım korunmayı bıraktıktan sonra göğüs ucum vok acıdı hiç gecmedi sonrada kasıklarda batma basladı ara ara bide akıntım çoğaldı bu kadar sonra öğrendim bebiştenmiş
Ne kadar var adeteBeyaz süt renginde katı akıntım oluyor çok sinirlerim bozuldu agliyon sinirleniyom
Geçen ay 23 Haziran'da olmuştum uygulamada da şuan 2 gün geçti yazıyorNe kadar var adete
Ee test yapsanaGeçen ay 23 Haziran'da olmuştum uygulamada da şuan 2 gün geçti yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?