- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Canım benim gözün aydın olsun sağlıkla kucağına al insallahYaaa maşallah canım çok tebrik ederimmbenim adet günü 202 çıkmıştı 4 haftalık demişlerdi seninde o civarda olabilir haftan
Tebrik ederim bebeğim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım@Cilginmemeli O Oylesinwbirisii L Limonimi @1fafeyla Z Zeynepnur123 kızlarrrr sonucum şükür çıktı124 ama bu pazartesi günü olann degerim kaç haftalık oluyo
Hayırlısı olsun canım insallah banada nasip olurYok canım süpriz oldu 3 tane kimyasal geçirmiştim tam bırakıyordum bebek kararını ben geliyorum dedi bu sefer
Kızlar pekı aranızda ovülasyonla takıp edıp hamile kalan var mi ?Saglık ocagı doktormu arıycam cunku ara konusalım dedi kese git gör falan derse gitmem kalp atışı için giderim kaç hafta sonraysa
Yaa çok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip etsin inşallahCanım benim gözün aydın olsun sağlıkla kucağına al insallah
Ben ovulasyon testiyle kaldım canımKızlar pekı aranızda ovülasyonla takıp edıp hamile kalan var mi ?
Merve o kadar merak ediyorum ki yanı düsünmemeye çalışıyorum ama elimde deıl ne olucak diye çok merak ediyorumBen ovulasyon testiyle kaldım canım
Çok haklısın ne kadar düşünmemeye çalışsan da aklını hep meşgul eder canım ama lütfen gönlünü ferah tut Rabbim inşallah en hayırlı vakitte nasip ederMerve o kadar merak ediyorum ki yanı düsünmemeye çalışıyorum ama elimde deıl ne olucak diye çok merak ediyorum
Amin insallah ya bide ilk defa böyle takıp ediyorum ya ondan bu hevesÇok haklısın ne kadar düşünmemeye çalışsan da aklını hep meşgul eder canım ama lütfen gönlünü ferah tut Rabbim inşallah en hayırlı vakitte nasip eder
İnşallah bu sefer olurrrAmin insallah ya bide ilk defa böyle takıp ediyorum ya ondan bu heves
Allah razı olsun canımm insallah sanada nasıp olsunTebrik ederim bebeğim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
İnsallah kuzumAllah razı olsun canımm insallah sanada nasıp olsun
Evet canım normalYumurtlama döneminde bel ve kasık ağrısı normaldir dimi
Bugün de böyle oldu testimEvet canım normal
Değerlendir bugünleri canım yumurtlama oluyoBugün de böyle oldu testim
Teşekkür ederim canım umarım tutarDeğerlendir bugünleri canım yumurtlama oluyo
bugün kesin değerlendirrr yumurtan çatladı çatlıcakBugün de böyle oldu testim
Bende de aynısı oldu aynı gün kaset ve erken gebelik testi yaptım aynı marka erken gebelik kaset teste göre bir tık silik çıktı benimdeKızlar merhaba bu kaset testler dün gece ve bu sabah yaptıklarım sonra dedim ki şimdi artimed vardı erken gebelik testi eczanede onu yapayım ama o silik çıktı anlamadım neden böyle oldu dandik mi?
Öyle mi diyorsun tamamdır çok sağol canım hayırlısı ile Rabbim banada nasip etsinbugün kesin değerlendirrr yumurtan çatladı çatlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?