- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Evet negatif ama günümde geçiyor sancıların var midem bulanıyor kabızlık koku alma belirtiler var ama negatif çıktıNegatif çıkmış
Merhaba 26sında adet olmam gerekiyor erken gebelik testi yoktu normal gebelik testinden yaptım yumurtlamam gerçekleşti doktor kontrolünde gebe kalmaya çalışıyorum doktorum adetini bekle dedi ama ben dayanamadım. Bir buçuk haftadır kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var normalde adet olacağım zaman göğüs ağrım olmaz sizce pozitif mi bu testHayırlı olsun pozitif sonuç
İçtiğiniz sıvı miktarı bile etki eder ikinci çizgi rengine
Hayır canım pozitif degıl dagınık duruyo adetine ne kadar varMerhaba 26sında adet olmam gerekiyor erken gebelik testi yoktu normal gebelik testinden yaptım yumurtlamam gerçekleşti doktor kontrolünde gebe kalmaya çalışıyorum doktorum adetini bekle dedi ama ben dayanamadım. Bir buçuk haftadır kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var normalde adet olacağım zaman göğüs ağrım olmaz sizce pozitif mi bu test
Bazen havalardan adet gecıkmesi oluyo belirtilere cok takılmaKizlar bı bakarmisiniz
5-6 gün var daha adetime kan testi yaptırsam kanda belli olur mu acaba 7 aydır deniyoruz bu sefer olsun diye çok dua ettimHayır canım pozitif degıl dagınık duruyo adetine ne kadar var
ay napıyosunuzBurdayım ben
Erken canım neden acele ediyosunuz en azından 2 gün kala falan testt yap daha döllenıyodur bile o çıkması imkansız5-6 gün var daha adetime kan testi yaptırsam kanda belli olur mu acaba 7 aydır deniyoruz bu sefer olsun diye çok dua ettim
Hiç bu konu hakkında bilgim yok canımMerhabalar kızlar gebelik için doktora göründüm rahim duvarım 10mm kalınlığında. Birşey gözükmüyor dedi beta hcg istedi sormak istediğim gebelik için rahim duvarı kalınlığı nekadar olmalı. Doktor duratsızın biriydi hiçbirşey sordurmadı
Valla sanki günlerdir açım öyle yemek yedimay napıyosunuz
benim açlık biraz düzene girdi gibi zırt pırt acıkmıyom bugünValla sanki günlerdir açım öyle yemek yedimsen napıyosun
Ya bu moral bozan doktorlara gıcık oluyorum canım başka bi doktora daha sor bencebenim açlık biraz düzene girdi gibi zırt pırt acıkmıyom bugünbenim.moral 0 saülık ocaüondkai doktor değerin düşük dedi
2. değeri bekliyoruö bakalım pazt çıkcakYa bu moral bozan doktorlara gıcık oluyorum canım başka bi doktora daha sor bence
Güzel çıkacak inşallah2. değeri bekliyoruö bakalım pazt çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?