Gebelik testlerim kızlar

Erken canım neden acele ediyosunuz en azından 2 gün kala falan testt yap daha döllenıyodur bile o çıkması imkansız
En son doğurgan dönemimde adet oldum 1 ayda 2 kez adet olmuş oldum yıkıldım. 11 temmuzda yumurtamın çatladığını söyledi doktor tabiki doktoruma göre de adetimi beklemem lazım ama işte insan dayanamıyor çok isteyince göremeyince daha çok üzülüyorum kısır döngüde gibiyim

Kizlar merhaba bilgilerinizden faydalanmak isterim. Son adetim 27 hazirandı. Adetim bittikten 10 gun sonra acik pembe ve acik kahve az akintim oldu 2 gun sürdü azar azar. Sonra göğüs hassasiyetim basladi bugun hala devam ediyor hassasiyet. Normalde hic yasamazdim gogus hassasiyeti. Bide hafif adet sancisi yaşiyorum 1 haftadir. Daha once hic bole seyler yasamamistim. Bide dün yine kahve akintim oldu. Bunlar hamilelik belirtisimi bilemedim. Test yapsammi

Yani hamilelik varsa ilk idrar olmasına gerek yokmuş onuda ogrendikk sayenizde tebriklerrrr
Merhaba bilgi almak istiyorum 4-5 aydır eşimle deniyoru. Adetime 5-6 gün kaldı ve 1-2 gün önce akıntı ile koyu bir akıntım olmuş ve bugün de karın ağrısı adet olacakmış gibi bir his var

Negatif demiyorum ama hassasiyeti yok denecek kadar az bence yorumlarına baktım da o yüzden silik çıkmıştır başka testle yap sen
Merhaba
Eşimle 4 aydır çocuk deniyoruz ve bu ay adetime 5-6 gün kaldı ve 1-2 gün önce akıntı ile böyle koyu bir sarımsı mı turuncu mu desem akıntımla birlikte koyu açık kahve gibi bir renk de var bugünde adet ağrısı gibi karın ağrım var bilgi verirmisiniz

Adet günü test yapabilirsiniz belki yerlesme kanamasıdır

kimyasal olduğunu sanmıyorum ama sizinde regl olcak gibi ağeılarınız oluyor mu benim bazen baya oluyor dış gebelikten korkuyom bu sefer de gerçi kanama lekelenme falan hiçbir eşy yok
Benim olmadı canım ama doktor regl ağrısına benzer ağrın olur korkma demişti kanaman yoksa her şey normaldir inşallah

Aynen işte moral bozmakta üstlerine yok bir anda 800 lerde değer beklemiş doktor çok saçma geldi bana
ve de sçıkladım ya ben bat günümü falan bilmiyorum düzensizleşti diye....daha hala mileltinki kaça çıkıyor diyor bende 2 katı artış olduusa normal sanıyorım ki internette hep öyle okudum dedim yok diyo 6 7 kata kadar artış oluyor dedi

Bence senin değerin gayet normal düzenli şekilde artarsa korkma doktor biraz garantici sanırım 6 7 kat kimin artmış ki öyleçok çok artınca da bu sefer başka başka sorunlardan şüpheleniliyor sen bence bir dahakine başka bir doktora danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…