- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
inşallah vanım ama ben hep sağlıklı hissediyorumGüzel çıkacak inşallah
En son doğurgan dönemimde adet oldum 1 ayda 2 kez adet olmuş oldum yıkıldım. 11 temmuzda yumurtamın çatladığını söyledi doktor tabiki doktoruma göre de adetimi beklemem lazım ama işte insan dayanamıyor çok isteyince göremeyince daha çok üzülüyorum kısır döngüde gibiyimErken canım neden acele ediyosunuz en azından 2 gün kala falan testt yap daha döllenıyodur bile o çıkması imkansız
Hep öyle hisset pozitif düşün iyi olsun canım açtığın konudan okumuştum doktorun dediğine çok takılma inşallah güzel bir şekilde artacakinşallah vanım ama ben hep sağlıklı hissediyorum
Merhaba bilgi almak istiyorum 4-5 aydır eşimle deniyoru. Adetime 5-6 gün kaldı ve 1-2 gün önce akıntı ile koyu bir akıntım olmuş ve bugün de karın ağrısı adet olacakmış gibi bir his varYani hamilelik varsa ilk idrar olmasına gerek yokmuş onuda ogrendikk sayenizde tebriklerrrr
sadece kasık ağrıları çok aynı regl sancısı ve ben her an sökülcek gibi hissediyorumHep öyle hisset pozitif düşün iyi olsun canım açtığın konudan okumuştum doktorun dediğine çok takılma inşallah güzel bir şekilde artacak
MerhabaNegatif demiyorum ama hassasiyeti yok denecek kadar az bence yorumlarına baktım da o yüzden silik çıkmıştır başka testle yap sen
İnşallah sökülmessin gebelikle adet ağrıları aynı oluyor çünküsadece kasık ağrıları çok aynı regl sancısı ve ben her an sökülcek gibi hissediyorum
Niye yeniden verdin mi ki düşük diyobenim açlık biraz düzene girdi gibi zırt pırt acıkmıyom bugünbenim.moral 0 saülık ocaüondkai doktor değerin düşük dedi
Adet günü test yapabilirsiniz belki yerlesme kanamasıdırMerhaba
Eşimle 4 aydır çocuk deniyoruz ve bu ay adetime 5-6 gün kaldı ve 1-2 gün önce akıntı ile böyle koyu bir sarımsı mı turuncu mu desem akıntımla birlikte koyu açık kahve gibi bir renk de var bugünde adet ağrısı gibi karın ağrım var bilgi verirmisiniz
Neden doktor bu kıza böyle demiş zaten o işk kan testıydı onemlı olan degerinin yükselmesi daha ikinci kanı vermeden değerin düşük demişİnşallah sökülmessin gebelikle adet ağrıları aynı oluyor çünkü
pozitif çıktı kız beta 62...İnşallah sökülmessin gebelikle adet ağrıları aynı oluyor çünkü
aynen öyle dedi ya bi sinirim bozuldu millet 800lerle öğreniyor dediNeden doktor bu kıza böyle demiş zaten o işk kan testıydı onemlı olan degerinin yükselmesi daha ikinci kanı vermeden değerin düşük demiş
Kız onu biliyorum moralin bozulmuş kimyasal diye düşünmüşsün ya o yüzden dedimmpozitif çıktı kız beta 62...
Aynen işte moral bozmakta üstlerine yok bir anda 800 lerde değer beklemiş doktor çok saçma geldi banaNeden doktor bu kıza böyle demiş zaten o işk kan testıydı onemlı olan degerinin yükselmesi daha ikinci kanı vermeden değerin düşük demiş
kimyasal olduğunu sanmıyorum ama sizinde regl olcak gibi ağeılarınız oluyor mu benim bazen baya oluyor dış gebelikten korkuyom bu sefer de gerçi kanama lekelenme falan hiçbir eşy yokKız onu biliyorum moralin bozulmuş kimyasal diye düşünmüşsün ya o yüzden dedimm
Benim olmadı canım ama doktor regl ağrısına benzer ağrın olur korkma demişti kanaman yoksa her şey normaldir inşallahkimyasal olduğunu sanmıyorum ama sizinde regl olcak gibi ağeılarınız oluyor mu benim bazen baya oluyor dış gebelikten korkuyom bu sefer de gerçi kanama lekelenme falan hiçbir eşy yok
ve de sçıkladım ya ben bat günümü falan bilmiyorum düzensizleşti diye....daha hala mileltinki kaça çıkıyor diyor bende 2 katı artış olduusa normal sanıyorım ki internette hep öyle okudum dedim yok diyo 6 7 kata kadar artış oluyor dediAynen işte moral bozmakta üstlerine yok bir anda 800 lerde değer beklemiş doktor çok saçma geldi bana
ay inşallahBenim olmadı canım ama doktor regl ağrısına benzer ağrın olur korkma demişti kanaman yoksa her şey normaldir inşallah
Bence senin değerin gayet normal düzenli şekilde artarsa korkma doktor biraz garantici sanırım 6 7 kat kimin artmış ki öyleve de sçıkladım ya ben bat günümü falan bilmiyorum düzensizleşti diye....daha hala mileltinki kaça çıkıyor diyor bende 2 katı artış olduusa normal sanıyorım ki internette hep öyle okudum dedim yok diyo 6 7 kata kadar artış oluyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?