Gebelik testlerim kızlar

pazartesi sonuc cıkmadan sabah bi daha kan vercem bri paxt öğleden sonra bri de salı günü çıkar baklım ikisinde de düzenli artış vardır inşallah ama kimyasalda ben anında öğrenmiştim değerin düştüğünü ve de o zaman benim lekelenmelerim oluyordu hiç öyle bi şey yok şu an

İnşallah düzenli artar bizi de haberdar et
Leekelenmen de yokmuş ne güzel

Bence test için erken bu test dağınık çıkmış. 3 4 gün daha bekleyip tekrarlayın

Böyle daha çok üzülürsğn sabret biraz

zaten belirtilerim de çok normal bi hamilelik diye düşünüyorum normalde benim hep poğaça fakan yiyince midem yanar bugün sadece domates yediğim halde midem yanıyor
Ya bakma sen doktora artışa bakmadan konusuyo millet değeri 10 ken öğreniyo ozaman onlar napsın bak ben verdim kan tamam artık gitmem sağlık ocagı doktorumda dedi gerek yok zaten allah korusun bişey olsa lekelenme kanama olur dedi artış varki sıkıntın yok dedi 10 gün sonra kalp atışlarına git dedi

sat 22 haziran 28 haziranda sürtünme ile ilişkim oldu 5 temmuzda kasık ağrısı başladı 8 temmuz kasıklarım çok ağridı akşamına tuvalette azıcık kırmızı kan geldi 19-20 temmuz regl olmam gerekiyordu olmadim 2 gün geçti olsa çıkardı demi

Eklentiler

• IMG_20230721_134638.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 79
ay inşallah benimkide artar da.. pazt yine lan vercem ilte oda artıyosa gitmem daha

Bence test için erken bu test dağınık çıkmış. 3 4 gün daha bekleyip tekrarlayın
Öyle yapacağım ama ne olur ne olmaz sanırım bugün kan testi de yaptıracağım çıkmasa da ne olduğunu bilirim ya da adetimi beklerim böyle daha çok stres yapıyorum

Sürtünmeyle hamile kalınmaz korkma

İnsanın kistleri de olunca doktor zor hamile kalırsın deyince kafa böyle oluyor işte
Canım benım ben pkoyum oğlumu 3 sene bekledim sonra kendiliğimden hamile kaldım saldıgım ay hamile kalmısım bu ikincidede nasıl olsa bir cocugum var olursa olur olmazsa olmaz dedim korunmayı bıraktıgım ay hamıle kaldım ki pkoyu bılırsın yumurtlama belki aylarca olmuyo ama allah ol desin yeterki kafanı rahat bırak

Kızlar bugün de böyle ben anlayamadım normal mi

Eklentiler

• BA90746B-A3F6-455E-9BF1-13686FC38468.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…