- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
pazartesi sonuc cıkmadan sabah bi daha kan vercem bri paxt öğleden sonra bri de salı günü çıkar baklım ikisinde de düzenli artış vardır inşallah ama kimyasalda ben anında öğrenmiştim değerin düştüğünü ve de o zaman benim lekelenmelerim oluyordu hiç öyle bi şey yok şu anBence senin değerin gayet normal düzenli şekilde artarsa korkma doktor biraz garantici sanırım 6 7 kat kimin artmış ki öyleçok çok artınca da bu sefer başka başka sorunlardan şüpheleniliyor sen bence bir dahakine başka bir doktora danış
İnşallah düzenli artar bizi de haberdar etpazartesi sonuc cıkmadan sabah bi daha kan vercem bri paxt öğleden sonra bri de salı günü çıkar baklım ikisinde de düzenli artış vardır inşallah ama kimyasalda ben anında öğrenmiştim değerin düştüğünü ve de o zaman benim lekelenmelerim oluyordu hiç öyle bi şey yok şu an
Bence test için erken bu test dağınık çıkmış. 3 4 gün daha bekleyip tekrarlayınMerhaba 26sında adet olmam gerekiyor erken gebelik testi yoktu normal gebelik testinden yaptım yumurtlamam gerçekleşti doktor kontrolünde gebe kalmaya çalışıyorum doktorum adetini bekle dedi ama ben dayanamadım. Bir buçuk haftadır kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var normalde adet olacağım zaman göğüs ağrım olmaz sizce pozitif mi bu test
İnşallah öyledir adet olacakmışım gibi sanki böyle beklemek çok değişikAdet günü test yapabilirsiniz belki yerlesme kanamasıdır
zaten belirtilerim de çok normal bi hamilelik diye düşünüyorum normalde benim hep poğaça fakan yiyince midem yanar bugün sadece domates yediğim halde midem yanıyorİnşallah düzenli artar bizi de haberdar et
Leekelenmen de yokmuş ne güzel
Böyle daha çok üzülürsğn sabret birazEn son doğurgan dönemimde adet oldum 1 ayda 2 kez adet olmuş oldum yıkıldım. 11 temmuzda yumurtamın çatladığını söyledi doktor tabiki doktoruma göre de adetimi beklemem lazım ama işte insan dayanamıyor çok isteyince göremeyince daha çok üzülüyorum kısır döngüde gibiyim
Ya bakma sen doktora artışa bakmadan konusuyo millet değeri 10 ken öğreniyo ozaman onlar napsın bak ben verdim kan tamam artık gitmem sağlık ocagı doktorumda dedi gerek yok zaten allah korusun bişey olsa lekelenme kanama olur dedi artış varki sıkıntın yok dedi 10 gün sonra kalp atışlarına git dedizaten belirtilerim de çok normal bi hamilelik diye düşünüyorum normalde benim hep poğaça fakan yiyince midem yanar bugün sadece domates yediğim halde midem yanıyor
ay inşallah benimkide artar da.. pazt yine lan vercem ilte oda artıyosa gitmem dahaYa bakma sen doktora artışa bakmadan konusuyo millet değeri 10 ken öğreniyo ozaman onlar napsın bak ben verdim kan tamam artık gitmem sağlık ocagı doktorumda dedi gerek yok zaten allah korusun bişey olsa lekelenme kanama olur dedi artış varki sıkıntın yok dedi 10 gün sonra kalp atışlarına git dedi
Öyle yapacağımBöyle daha çok üzülürsğn sabret biraz
Öyle yapacağım ama ne olur ne olmaz sanırım bugün kan testi de yaptıracağım çıkmasa da ne olduğunu bilirim ya da adetimi beklerim böyle daha çok stres yapıyorumBence test için erken bu test dağınık çıkmış. 3 4 gün daha bekleyip tekrarlayın
Aynen bu sefer kan verdikçe daha cok sitrese giriyon zaten nasibinde varsa sağlıklı gidicek ben oğlumda bir kere verdim bundadaay inşallah benimkide artar da.. pazt yine lan vercem ilte oda artıyosa gitmem daha
Kız cıkmazki varsa sen neden böyle yapıyon adetine cok var kanda bile belli olmazÖyle yapacağım ama ne olur ne olmaz sanırım bugün kan testi de yaptıracağım çıkmasa da ne olduğunu bilirim ya da adetimi beklerim böyle daha çok stres yapıyorum
Sürtünmeyle hamile kalınmaz korkmasat 22 haziran 28 haziranda sürtünme ile ilişkim oldu 5 temmuzda kasık ağrısı başladı 8 temmuz kasıklarım çok ağridı akşamına tuvalette azıcık kırmızı kan geldi 19-20 temmuz regl olmam gerekiyordu olmadim 2 gün geçti olsa çıkardı demi
İnsanın kistleri de olunca doktor zor hamile kalırsın deyince kafa böyle oluyor işteKız cıkmazki varsa sen neden böyle yapıyon adetine cok var kanda bile belli olmaz
Canım benım ben pkoyum oğlumu 3 sene bekledim sonra kendiliğimden hamile kaldım saldıgım ay hamile kalmısım bu ikincidede nasıl olsa bir cocugum var olursa olur olmazsa olmaz dedim korunmayı bıraktıgım ay hamıle kaldım ki pkoyu bılırsın yumurtlama belki aylarca olmuyo ama allah ol desin yeterki kafanı rahat bırakİnsanın kistleri de olunca doktor zor hamile kalırsın deyince kafa böyle oluyor işte
Yumurtluyosun canım bugünleri degerlendirKızlar bugün de böyle ben anlayamadım normal mi
Öyle mi diyorsun canım bir sorun yoktur demi ilk kez kullanıyorumYumurtluyosun canım bugünleri degerlendir
Evet canım ama istersen baskalarınada sorÖyle mi diyorsun canım bir sorun yoktur demi ilk kez kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?