Gebelik testlerim kızlar

Öyle yapmaya çalışıyorum o yüzden bugün kan testi yaptırmaktan da vazgeçtim hastaneye gittim kapısından geri döndüm gecikmeyi bekleyeceğim olursa tabiki :) Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

twst biraz koyulaşmış mı aynı mı sizce biraz dhaa koyulasmasını beklerdim bu halde beta 100 falan anca çıkae galiba artmamıs gibi geldi

Eklentiler

• IMG20230721225048_00.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 81
twst biraz koyulaşmış mı aynı mı sizce biraz dhaa koyulasmasını beklerdim bu halde beta 100 falan anca çıkae galiba artmamıs gibi geldi
Benim bu çizgilerle adet günü betam 202 çıktı seninki daha belirgin maşallah bence güzel artmıştır

Eklentiler

• 20230702_073722.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 77
İyi yaptın rabbim sabrının mükafatını versin

Benım 124 de koyuluk böyleydi
o zamna pek değerle alakası yok...mervenim seninlinden silik olduğu halde 202 çıkmış. Neyse 2 kat artsın da başka bir şey istemiyorum testi de kimyasaldan korktuğum için siliklesir mi diye yapıyorum. Ay bu arada kasık ağrıların nasıl oldu? Benim bugün noluyo dedirtecek derecede ağrı oldu pazt sonuç çıksın hastaneye gidicem ben her şey yoludna mı diye

Benım hala kasık ağrım son gaz devam bebek yerleşiyo diyolar ama baya ağrıyo adet agrısı gibi belime vuruyo belim zaten sürekli ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…