- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Sağol canım benimEvet canım ama istersen baskalarınada sor
Benim bulunduğum yer sıcak dgl havalar hatta sel seli götürüyor diye bilirimBazen havalardan adet gecıkmesi oluyo belirtilere cok takılma
Öyle yapmaya çalışıyorum o yüzden bugün kan testi yaptırmaktan da vazgeçtim hastaneye gittim kapısından geri döndüm gecikmeyi bekleyeceğim olursa tabiki :) Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCanım benım ben pkoyum oğlumu 3 sene bekledim sonra kendiliğimden hamile kaldım saldıgım ay hamile kalmısım bu ikincidede nasıl olsa bir cocugum var olursa olur olmazsa olmaz dedim korunmayı bıraktıgım ay hamıle kaldım ki pkoyu bılırsın yumurtlama belki aylarca olmuyo ama allah ol desin yeterki kafanı rahat bırak
Benim bu çizgilerle adet günü betam 202 çıktı seninki daha belirgin maşallah bence güzel artmıştırtwst biraz koyulaşmış mı aynı mı sizce biraz dhaa koyulasmasını beklerdim bu halde beta 100 falan anca çıkae galiba artmamıs gibi geldi
Evet beta değeriyle çizginin alakası var diye biliyorum çok yükselince çizgi zaten kıpkırmızı çıkıyorkoyu çıkmaısyla alakası var mı bilmiyorum ama 200 falan olmuş mudur o zaman
sonucun cıkmasına daha cok varEvet beta değeriyle çizginin alakası var diye biliyorum çok yükselince çizgi zaten kıpkırmızı çıkıyorolmuştur ama net bişey de söyleyemeyiz en iyisi tekrar kana baktırmak
Ya ne zaman çıkacaksonucun cıkmasına daha cok var
pazartesiYa ne zaman çıkacak
Benım 124 de koyuluk böyleyditwst biraz koyulaşmış mı aynı mı sizce biraz dhaa koyulasmasını beklerdim bu halde beta 100 falan anca çıkae galiba artmamıs gibi geldi
İyi yaptın rabbim sabrının mükafatını versinÖyle yapmaya çalışıyorum o yüzden bugün kan testi yaptırmaktan da vazgeçtim hastaneye gittim kapısından geri döndüm gecikmeyi bekleyeceğim olursa tabiki :) Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Kuzum ne diyim bilemiyorum ama böyle şeyler en büyüğü sabırla beklemekBenim bulunduğum yer sıcak dgl havalar hatta sel seli götürüyor diye bilirim
o zamna pek değerle alakası yok...mervenim seninlinden silik olduğu halde 202 çıkmış. Neyse 2 kat artsın da başka bir şey istemiyorum testi de kimyasaldan korktuğum için siliklesir mi diye yapıyorum. Ay bu arada kasık ağrıların nasıl oldu? Benim bugün noluyo dedirtecek derecede ağrı oldu pazt sonuç çıksın hastaneye gidicem ben her şey yoludna mı diyeBenım 124 de koyuluk böyleydi
Benım hala kasık ağrım son gaz devam bebek yerleşiyo diyolar ama baya ağrıyo adet agrısı gibi belime vuruyo belim zaten sürekli ağrıyoo zamna pek değerle alakası yok...mervenim seninlinden silik olduğu halde 202 çıkmış. Neyse 2 kat artsın da başka bir şey istemiyorum testi de kimyasaldan korktuğum için siliklesir mi diye yapıyorum. Ay bu arada kasık ağrıların nasıl oldu? Benim bugün noluyo dedirtecek derecede ağrı oldu pazt sonuç çıksın hastaneye gidicem ben her şey yoludna mı diye
beni baxen bi ağrı giriyo 2dk net kıvrandırıyorBenım hala kasık ağrım son gaz devam bebek yerleşiyo diyolar ama baya ağrıyo adet agrısı gibi belime vuruyo belim zaten sürekli ağrıyo
Aynen öyleKuzum ne diyim bilemiyorum ama böyle şeyler en büyüğü sabırla beklemek
Bu sabah çok ağrım oldu hiç gecmeden dedim tamam şimdi kanama başlıycak düşürcem ağladım agrıdan rahat yarım saat sürdü çok korktumbeni baxen bi ağrı giriyo 2dk net kıvrandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?