Gebelik testlerim kızlar

Merhaba kızlar bugün adetimin gecikmesinin 6.günü dün beta hcg baktırdım 0,23 çıktı. Bugünde açık pempe sümüksü şeklinde lekelenmem oldu o da bir sefer peçeteye silince geldi bende adet oldum sandım bu saat oldu ne gelen var ne giden. İşin tuhaf yanı gebelik belirtileri devam ediyor. Sormak istediğim sizce ne olabilir

geç döllenme de olabilri regliniz sökülemiyo da...biraz bekleyin ovülasyon takibi yapmış mıydınız?

28 haziranda yumurtlama oldu bir de 15 temmuzda kanda çıkmadı gebelik ama gebelik belirtileri yaşıyorum bende pcos var. 1 hafta daha bekleyip eğer adet olmazsam doktora gidip adet söktürücü isticem

28 haziranda yumurtlama oldu bir de 15 temmuzda kanda çıkmadı gebelik ama gebelik belirtileri yaşıyorum bende pcos var. 1 hafta daha bekleyip eğer adet olmazsam doktora gidip adet söktürücü isticem
Bidaha kan ver bakalım belki geç döllenmedir ama bende pkoyum bende adet düzensizliği kahve lekelenme falan oluyodu arada tabi belli olmaz sen gene tedbirini al ver kanını yoksa beklersin adetini yada ilaçla sökülürsün

Belirtiler ara ara kaşık ağrısı sol taraf bele vuruyo göğüs hassasiyet alt yan kısımlar ucu büyüdü ve ilk defa ucu açıyor hepiniz acıkmıssınız ama beni sıcak basıyor ayaklarım yanıyor ve yemek bile yemek istemiyorum ama acıkıyorum baş dönmesi var ama açıklığım için mi bilmiyorum akıntı yumurtlamadan sonra çok çoğaldı beyaz olarak sonra kesildi şimdi az az var bide hapşırma ve pıt pıt Karnım atıyor sanki ve ben regl olacakken tatlı değil ekşi isteyenlerdenim ama bu sefer tatlı istiyorum belki yarın regl olurum ya of

Kizlar alttaki ikisini dün akşama doğru yaptım adetime iki gün kala üst ikisini de bu sabah idrarla yaptım sonuç sizce nedir bı bakın lütfen

Eklentiler

• IMG_20230724_122603.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 70
Test yaptın mı

Öyle mi dersiniz inşallah aderim geçsin öyle baktirayim dedim ümitlenmek istemiyorum

170 çıktıı yükselmiş...düzenli artıyorsa şu an 680 falandır herhalde 4 gün oldu kan vereli...akşam.özele giderim belki
O artmıştır canım düzenli artıyor artık korkma içini ferah tut kimyasal olmaz artık bu saaten sonra sadece düzenli takip et inşallah bu hafta keseyi görürsün canım fazla da yorulma her hamiel kadın 3 ay dikkat etmeli ama daha önce kimyasal düşük dış gebelik geçirenler dikkatli olmalı

y cnım ben kimyasldan değil de dış gwbelik olur diyr korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…